Stesen minyak Western Pa. menawarkan gas pada $2.38 setiap gelen

SEGELEN TERLALU BAIK UNTUK SESETENGAH YANG DILUPASKAN. ITU NOMBOR YANG SUDAH DAH LAMA TIDAK DILIHAT DI PAM. >> 25 BUKU UNTUK ISI TANGKI ANDA. BILA KALI TERAKHIR ANDA MAMPU BUAT ITU? >> MUNGKIN SUDAH KIRA-KIRA SETAHUN. >> SELAMA DUA JAM INI BP DI JALAN LEECHBURG DI LOWER BURRELL MENURUNKAN HARGA GAS LEBIH DARIPADA 50% HINGGA DUA DOLAR DAN 38 SEN. >> SAYA TAK SANGKA SAYA AKAN BERJAYA. >> RANDY KAZCOR MENEMUI TITIK DI TENGAH-TENGAH BUNGKUS. TAMMY BERADONE MENAMPILKAN SEKIRA-KIRA JAM 9 PAGI DAN MERUPAKAN ORANG KE-21 DALAM BARIS. >> SAYA CUTI HARI INI SO SAYA FIKIR SAYA AKAN MANFAATKAN INI. KAMI MUNGKIN TIDAK PERNAH LIHAT HARGA INI LAGI. >> TAWARAN ISTIMEWA DIBAYAR OLEH KUMPULAN POLITIK AMERIKA UNTUK KESEJAHTERAAN. HARGA SEGELEN YANG DITETAPKAN UNTUK MENYERLAHKAN HARGA GAS ADALAH SEMASA PRESIDEN BIDEN MENANGGAP JAWATAN JANUARI LEPAS. PENGURUS STESEN TAMMY BARTLEY BERKATA MEREKA SENANG MENDATANG. >> SEBENARNYA RASANYA BAIK KITA BOLEH MELAKUKAN SESUATU SEPERTI ITU DAN KITA BARU DIDEKATI DAN KITA FIKIR HANYA PERLU MEMBERI BALIK KEPADA MASYARAKAT DAN KITA HANYA SANGAT-SANGAT MENGHARGAI PERNIAGAAN MEREKA. >> SAYA TIDAK PERNAH MELIHAT PERKARA SEPERTI INI. SEMOGA IA TURUN SEMULA. >> INI SEMUA BAHAGIAN DARIPADA KOS SEBENAR

Stesen minyak Lower Burrell menawarkan gas pada $2.38 setiap gelen

Sehingga Rabu, kos purata gas di negeri Pennsylvania ialah $5.

Kereta dibarisi untuk mengisi minyak dengan diskaun yang tinggi di satu stesen di Westmoreland County pada hari Rabu. Tonton laporan dalam pemain video di atas.”Saya cuti hari ini jadi saya fikir saya akan mengambil kesempatan daripadanya,” kata Tammy Berardone, dari Cheswick. “Kami mungkin tidak akan melihat harga ini lagi.” Sebuah stesen BP di Leechburg Road telah bekerjasama dengan kumpulan politik Americans for Prosperity untuk menawarkan gas pada $2.38 segelen. Kumpulan itu berkata $2.38 ialah purata gas nasional pada pertengahan Januari 2021. Sehingga Rabu, kos purata segelen gas biasa di Pennsylvania ialah $5. Purata negara ialah $4.95. Menurut siaran berita daripada penganjur, acara itu adalah sebahagian daripada kempen “Kos Sebenar Washington” AFP yang menyerlahkan peningkatan kos untuk penduduk Pennsylvania dan perniagaan mereka. AFP berkata penduduk Pennsylvania membelanjakan tambahan $500-600 daripada poket pada bulan April di tengah-tengah peningkatan inflasi. Tammy Bartley ialah pengurus BP. Dia memberitahu kami apabila kumpulan itu mendekatinya tentang idea itu, mudah untuk mengatakan ya.”Saya rasa seperti kami telah melakukan sesuatu untuk membantu mereka, terutamanya orang yang lebih tua yang bekerja mengikut bajet, atau orang yang tidak mempunyai pekerjaan sekarang,” kata Bartley. “Kami hanya fikir sudah tiba masanya untuk melakukan sesuatu.” “Apa yang berlaku ialah rakyat Amerika terpaksa memilih antara gas dan makanan, atau gas dan percutian, atau pelajaran gas dan tarian atau pelajaran gendang atau bola sepak atau hoki untuk anak-anak mereka, dan orang Amerika. tidak sepatutnya membuat pilihan itu,” kata Mary Cirucci, pengarah gabungan dengan AFP.Americans for Prosperity berada di stesen bermula jam 11 pagi Harga minyak ditetapkan pada $2.38 segelen untuk 150 kenderaan pertama — hanya 87 oktana , tiada RV, tiada tong gas. Ini berlangsung selama dua jam atau sehingga 1,500 gelen habis. Kumpulan itu membayar perbezaannya kepada stesen minyak. Bil itu hanya akan melebihi $4,000.” Kami berharap kami dapat melakukannya untuk semua orang, tetapi jelas sekali itu mustahil. Jadi gambaran yang lebih besar adalah untuk benar-benar menarik perhatian kepada inflasi, dan mengikat dasar-dasar yang mendorong inflasi kepada rakyat, dan kemudian , sebenarnya, kesan perubahan di Washington, DC,” kata Cirucci.

Kereta dibarisi untuk mengisi minyak dengan diskaun yang tinggi di satu stesen di Westmoreland County pada hari Rabu.

Tonton laporan dalam pemain video di atas.

“Saya bercuti hari ini jadi saya fikir saya akan mengambil kesempatan daripadanya,” kata Tammy Berardone, dari Cheswick. “Kami mungkin tidak akan melihat harga ini lagi.”

Sebuah stesen BP di Leechburg Road telah bekerjasama dengan kumpulan politik Americans for Prosperity untuk menawarkan gas pada $2.38 segelen. Kumpulan itu berkata $2.38 ialah purata gas nasional pada pertengahan Januari 2021.

Sehingga hari Rabu, kos purata satu gelen gas biasa di Pennsylvania ialah $5. Purata negara ialah $4.95.

Menurut siaran berita daripada penganjur, acara itu adalah sebahagian daripada kempen “Kos Sebenar Washington” AFP yang menyerlahkan peningkatan kos untuk penduduk Pennsylvania dan perniagaan mereka. AFP berkata penduduk Pennsylvania membelanjakan tambahan $500-600 daripada poket pada April di tengah-tengah peningkatan inflasi.

Tammy Bartley ialah pengurus BP. Dia memberitahu kami apabila kumpulan itu mendekatinya tentang idea itu, mudah untuk mengatakan ya.

“Saya rasa kami telah melakukan sesuatu untuk membantu mereka, terutamanya orang yang lebih tua yang bekerja mengikut bajet, atau orang yang tidak mempunyai pekerjaan sekarang,” kata Bartley. “Kami hanya fikir sudah tiba masanya untuk melakukan sesuatu.”

“Apa yang berlaku ialah rakyat Amerika terpaksa memilih antara gas dan makanan, atau gas dan percutian, atau pelajaran gas dan tarian atau pelajaran gendang atau bola sepak atau hoki untuk anak-anak mereka, dan rakyat Amerika tidak sepatutnya membuat pilihan itu,” kata Mary Cirucci, pengarah gabungan dengan AFP.

Americans for Prosperity berada di stesen bermula 11 pagi Harga gas ditetapkan pada $2.38 segelen untuk 150 kenderaan pertama — hanya 87 oktana, tiada RV, tiada tong gas. Ini berterusan selama dua jam atau sehingga 1,500 gelen habis.

Kumpulan itu membayar perbezaan kepada stesen minyak. Bil itu hanya akan melebihi $4,000.

“Kami berharap kami dapat melakukan itu untuk semua orang, tetapi jelas itu mustahil. Jadi gambaran yang lebih besar adalah untuk benar-benar menarik perhatian kepada inflasi, dan mengikat dasar-dasar yang mendorong inflasi kepada rakyat, dan kemudian, pada hakikatnya, kesan perubahan di Washington , DC,” kata Cirucci.

We want to give thanks to the writer of this article for this outstanding content

Stesen minyak Western Pa. menawarkan gas pada $2.38 setiap gelen


Find here our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/