Cahaya terang dipamerkan di langit Lembah Susquehanna

IAN. BETUL. TERIMA KASIH, ETHAN. BAIKLAH, SERAMAI ANDA MELIHAT CAHAYA YANG TERANG MERENTAS LANGIT MALAM TADI. KAMI MENDAPAT BANYAK E-MEL MENGENAINYA YANG MENGATAKAN IA ADALAH BINTANG PENEMBUR, KOmet, METEOR, MALAH UFO. TETAPI JOM KITA LIHAT DI SINI. IALAH FALCON NINE YANG SEBENARNYA DIANGKAT DARI CAPE MALAM TADI, MELANCARKAN 52 SATELIT STARLINK KE ORBIT. KAMI ADA BANYAK VIDEO DI SINI. SEMUA DARI BERITA 8 PENONTON. TERIMA KASIH KERANA MENGHANTAR MEREKA DAN LIHAT MEREKA. ITULAH YANG ANDA LIHAT DALAM VIDEO INI. MEREKA ADALAH AL

Cahaya terang memancar di langit di Pennsylvania, Maryland, Delaware

Cahaya terang memancar merentasi langit di selatan-tengah Pennsylvania malam Sabtu, menghasilkan laporan kemungkinan meteor, komet dan juga UFO, tetapi objek itu bukan salah satu daripadanya. Penonton menghantar berpuluh-puluh e-mel, foto dan video objek itu ke WGAL . Malah terdapat penampakan di bahagian Maryland dan Delaware. Apakah itu? Pemandangan yang mengagumkan ialah roket SpaceX Falcon9, roket dua peringkat setinggi 229 kaki, 1.2 juta paun yang boleh digunakan semula. Ia telah berlepas dari Stesen Angkatan Angkasa Cape Canaveral Florida pada 7:32 malam Sabtu. Roket itu membawa 52 satelit Starlink ke orbit. Starlink ialah susunan satelit yang menawarkan akses internet jalur lebar ke negara-negara di seluruh dunia.Lihat rupanyaKami telah mengumpulkan beberapa daripada banyak video yang kami terima tentang roket yang menerangi langit malam. Anda boleh menontonnya di bawah:East Hempfield Township, Lancaster CountyDallastown, York CountyKutztown, Berks CountyDenver, Lancaster CountyAdakah anda melihatnya?Jika anda melihat roket itu dan mempunyai foto atau video, anda boleh berkongsinya dengan kami dalam mana-mana cara berikut:E-mel : news8@wgal.comMuat naik terus ke uLocal (membenarkan saiz fail yang lebih besar) Sertai kumpulan Facebook uLocal kami dan kongsi

Cahaya terang memancar merentasi langit di selatan-tengah Pennsylvania malam Sabtu, menghasilkan laporan kemungkinan meteor, komet dan juga UFO, tetapi objek itu bukan salah satu daripada itu.

Penonton menghantar berpuluh-puluh e-mel, foto dan video objek kepada WGAL.

Malah terdapat penampakan di bahagian Maryland dan Delaware.

Apa itu?

Pemandangan yang mengagumkan ialah roket SpaceX Falcon9, roket dua peringkat setinggi 229 kaki, 1.2 juta paun yang boleh digunakan semula.

Ia telah berlepas dari Stesen Angkatan Angkasa Cape Canaveral Florida pada 7:32 malam Sabtu.

Roket itu membawa 52 satelit Starlink ke orbit.

Starlink ialah susunan satelit yang menawarkan akses internet jalur lebar ke negara-negara di seluruh dunia.

Lihat bagaimana rupanya

Kami telah mengumpulkan beberapa daripada banyak video yang kami terima tentang roket yang menerangi langit malam. Anda boleh menonton mereka di bawah:

Perbandaran Hempfield Timur, Kaunti Lancaster

Dallastown, Daerah York

Kutztown, Berks County

Denver, Kaunti Lancaster

Adakah anda melihatnya?

Jika anda melihat roket itu dan mempunyai foto atau video, anda boleh berkongsinya dengan kami dalam mana-mana cara berikut:

E-mel: news8@wgal.com

Muat naik terus ke uLocal (membenarkan saiz fail yang lebih besar)

Sertai kumpulan Facebook uLocal kami dan kongsi

We would love to give thanks to the author of this post for this incredible web content

Cahaya terang dipamerkan di langit Lembah Susquehanna


You can view our social media profiles here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/