SpaceX untuk melancarkan Falcon Heavy pagi Selasa

Terdapat peningkatan dalam pelancaran roket dari Cape, ia hampir menjadi rutin. Tetapi pelancaran SpaceX Falcon Heavy pada Selasa adalah sesuatu yang biasa. Kami tidak pernah melihat satu pelancaran sejak 2019 terutamanya kerana muatan untuk Falcon Heavy sangat besar dan sangat mahal. Jurang antara pelancaran telah berlaku pada dua pelanggan utama, Jabatan Pertahanan dan NASA, menyediakan muatan mereka. Penantian akhirnya berakhir. A Heavy akan berlepas dari Pusat Angkasa Kennedy pagi Selasa pada 9:41 pagi dengan kuasa tiga roket Falcon 9. Dua daripada penggalak akan kembali ke Bumi dengan cara yang menakjubkan. WESH 2 akan menstrimkan pelancaran di atas. “Kini mereka telah menyempurnakannya kepada seni. Dan bukan sahaja mereka akan membawa kembali satu penggalak roket, tetapi mereka akan membawa dua kembali pada masa yang sama. Dan mereka akan mendarat sebelah-menyebelah dalam pemandangan kejuruteraan yang menakjubkan untuk melihatnya berlaku,” kata Phil Metzger dari Florida Space Institute di UCF. Ramai orang akan menuju ke Jetty Park di mana anda boleh melihat pelancaran dari Kennedy Pusat Angkasa, tetapi lebih-lebih lagi, kerana terdapat pemandangan indah kedua-dua penggalak yang akan mendarat betul-betul di hujung Tanjung.Tim Dean memandu turun dari Georgia untuk menyaksikan pelancaran pertamanya. Dia menunggu ia menjadi Falcon Heavy. “Itulah sebabnya saya akan berada di sini. Daripada Titusville atau apa-apa seperti itu. Saya mahu melihat mereka berdua mendarat pada masa yang sama. Itu cukup mengujakan,” kata Dean. Jika anda berada di kawasan itu, jangkakan untuk mendengar ledakan sonik berkembar semasa penggalak masuk untuk mendarat. Seperti apa ramalan itu? Hampir sempurna untuk pelancaran.

Terdapat peningkatan dalam pelancaran roket dari Cape, ia hampir menjadi rutin. Tetapi pelancaran SpaceX Falcon Heavy pada hari Selasa adalah perkara biasa.

Kami tidak pernah melihat satu pelancaran sejak 2019 terutamanya kerana muatan untuk Falcon Heavy adalah sangat besar dan sangat mahal.

Jurang antara pelancaran adalah kerana dua pelanggan utama, Jabatan Pertahanan dan NASA, menyediakan muatan mereka.

Penantian akhirnya berakhir. A Heavy akan berlepas dari Pusat Angkasa Kennedy pagi Selasa pada 9:41 pagi dengan kuasa tiga roket Falcon 9. Dua daripada penggalak akan kembali ke Bumi dengan cara yang menakjubkan. WESH 2 akan menstrim pelancaran di atas.

“Kini mereka telah menyempurnakannya menjadi sebuah seni. Dan bukan sahaja mereka akan membawa kembali satu penggalak roket, tetapi mereka akan membawa dua kembali pada masa yang sama. Dan mereka akan mendarat bersebelahan dalam tontonan kejuruteraan yang menakjubkan untuk melihatnya berlaku,” kata Phil Metzger dari Florida Space Institute di UCF.

Ramai orang akan menuju ke Taman Jeti di mana anda boleh melihat pelancaran dari Pusat Angkasa Kennedy, tetapi lebih-lebih lagi, kerana terdapat pemandangan indah dua penggalak yang akan mendarat betul-betul di hujung Tanjung.

Tim Dean memandu turun dari Georgia untuk menonton pelancaran pertamanya. Dia menunggu ia menjadi Falcon Heavy.

“Itulah sebabnya saya akan berada di sini. Daripada Titusville atau apa-apa seperti itu. Saya mahu melihat mereka berdua mendarat pada masa yang sama. Itu cukup mengujakan,” kata Dean.

Jika anda berada di kawasan itu, jangkakan untuk mendengar ledakan sonik berkembar semasa penggalak masuk untuk mendarat.

Apakah rupa ramalan itu? Hampir sempurna untuk pelancaran.

Kandungan ini diimport daripada Twitter. Anda mungkin boleh mencari kandungan yang sama dalam format lain, atau anda mungkin boleh mendapatkan lebih banyak maklumat, di tapak web mereka.We wish to give thanks to the writer of this short article for this awesome content

SpaceX untuk melancarkan Falcon Heavy pagi Selasa


You can find our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/