49ers QB Trey Lance Keluar Selama Tahun

6:20 petang: 49ers disahkan dalam tweet petang ini bahawa Lance “telah mengalami patah pergelangan kaki kanan dan akan memerlukan pembedahan penghujung musim,” menurut Shanahan.

5:51 petang: Nampaknya 49ers perlu menghadapi senario terburuk kecederaan hari ini sebagai Adam Schefter dari ESPN melaporkan bahawa kecederaan buku lali Lance “dijangka memerlukan pembedahan yang mungkin akan menamatkan musimnya.”

San Francisco bernasib baik, dalam jangka pendek, mereka berpegang kepada Garoppolo yang berkemungkinan akan melangkah masuk ke quarterback 49ers untuk baki musim ini. Terdapat bisikan di sekeliling liga bahawa perdagangan masih boleh dibukukan sebagai pasukan seperti Cowboys menyaksikan tamparan ketara kepada kedudukan quarterback.

Dalam jangka panjang, San Francisco perlu mempunyai beberapa kebimbangan mengenai perkembangan pelaburan mudanya di quarterback. Ia sememangnya bukan salah Lance, tetapi, jika khabar angin musimnya berakhir adalah benar, Lance akan pergi tiga tahun dalam NFL tanpa bermain apa-apa masa yang penting dan konsisten di quarterback. Dalam sukan yang memerlukan latihan berterusan dan penyempurnaan kemahiran, ini adalah permulaan yang buruk kepada kerjaya yang sepatutnya menjanjikan untuk Lance.

3:36 petang: Hari ini menandakan satu titik penting dalam Trey Lancekerjaya muda NFL. Sebaliknya daripada prestasi bangkit, bagaimanapun, ia telah mengakibatkan quarterback 49ers diusir keluar padang kerana kecederaan kaki, seperti yang disahkan oleh pasukan.

Lance akan keluar untuk baki permainan, mengikut pengumuman kelab. Dia terkena angin pada kaki kanannya sebelum dibawa keluar padang ke bilik persalinan. Akibat kecederaan itu, Jimmy Garoppolo telah mengambil alih belakang pusat untuk San Francisco.

Lance menghabiskan seluruh musim luar dengan mengetahui dia akan mengambil alih sebagai pemanggil isyarat francais 49ers. Pasukan itu bertukar-tukar untuk memilihnya ketiga keseluruhan dalam draf 2021, jadi agak mengejutkan bahawa mereka menumpukan perhatian kepada pemain berusia 22 tahun itu. Jangkaan adalah tinggi, tetapi tindakannya yang terhad di kolej dan sebagai pemula yang menyokong Garoppolo membawa kepada banyak tanda tanya memasuki kempen.

Produk North Dakota State tidak banyak membantu untuk memadamkan keraguan tentang keupayaannya untuk beroperasi sebagai starter mewah minggu lalu. Dalam kekalahan mengecewakan kepada Bears, Lance hanya menyempurnakan 13 daripada 28 hantaran sejauh 164 ela dan pemintasan, menambah 54 ela pada 13 percubaan bergegas. Keadaan memainkan peranan penting dalam perjuangan serangan setiap pasukan, sudah tentu, tetapi banyak yang dianggap memihak kepada prestasi Lance hari ini menentang Seahawks.

Dilaporkan awal minggu ini bahawa ketua jurulatih Kyle Shanahan boleh beralih ke Garoppolo seawal perlawanan seterusnya pasukan menentang Broncos dalam acara Lance bergelut. Sekarang, dia telah berbuat demikian kerana keperluan semata-mata. Garoppolo adalah sumber spekulasi perdagangan sepanjang musim panas, tetapi tinggal di Kawasan Teluk melalui a kontrak yang disusun semula. Bergantung pada tempoh ketiadaan Lance, veteran itu boleh sekali lagi memikul beban untuk tempoh yang panjang.

Dalam masa terdekat, Garoppolo menghadapi tugas untuk membimbing kesalahan 49ers yang, untuk pertandingan kedua berturut-turut, tidak termasuk All-Pro tight end George Kittle menentang Seahawks. Seattle mencatatkan kemenangan mengecewakan ke atas Denver minggu lalu, tetapi San Francisco kini mendahului 13-0. Walau bagaimanapun, implikasi gambaran besar kelihatan besar untuk pasukan di kedudukan QB.We wish to give thanks to the author of this write-up for this amazing content

49ers QB Trey Lance Keluar Selama Tahun


We have our social media pages here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/