5 Dagangan Bintang Realistik Selepas Draf NBA 2022

0 daripada 5

  Nathaniel S. Butler/NBAE melalui Getty Images

  Draf NBA 2022 menyampaikan jawapan dan soalan dalam ukuran yang sama.

  Sudah tentu, ia menyelesaikan spekulasi berbulan-bulan tentang tempat prospek teratas akan mendarat, tetapi ia juga menambah banyak nama yang lebih mantap—Kyrie Irving, sebagai contoh—ke kilang khabar angin.

  Walaupun pilihan semua masuk, urus niaga luar musim yang terbesar mungkin mendahului dalam bentuk dagangan. Terdapat beberapa pasukan dengan lubang silau dalam putaran mereka. Walaupun agensi percuma hanya tinggal beberapa hari lagi, pertukaran mungkin merupakan cara terbaik untuk menanganinya.

  Di sini, kami akan mendapatkan beberapa tawaran berpotensi yang melibatkan pemain kelas atas yang tidak berpindah pada malam draf tetapi masih boleh menukar pasukan dengan mudah dalam masa minggu depan atau lebih.

1 daripada 5

  1656195452 635 5 Dagangan Bintang Realistik Selepas Draf NBA 2022

  Tayfun Coskun/Anadolu Agency melalui Getty Images

  Perdagangan: Kyrie Irving ke Miami Heat untuk Kyle Lowry dan Tyler Herro

  Jika Irving meninggalkan Brooklyn Nets melalui perdagangan, francais yang membawanya perlu percaya budayanya adalah luar biasa. Ia perlu percaya—walaupun sedekad bukti yang menunjukkan Irving tidak boleh dihalang daripada satu bentuk kejayaan yang melemahkan penyerapan diri atau yang lain—bahawa kali ini, keadaan akan berbeza. Ia perlu percaya bahawa semua bakat besar Irving akan berbaloi dengan masalah kerana ia akan melaluinya dengan cara yang tidak pernah dilakukan oleh sesiapa pun sebelum ini.

  Anda memerlukan francais yang sentiasa mendambakan bintang yang menambah ekuiti kejuaraan—yang sama sekali tidak prihatin dengan masa depan yang jauh.

  Itulah Miami Heat. Mereka adalah satu-satunya pilihan separa logik.

  Perjanjian ini boleh dibatalkan dan diperluaskan dalam beberapa cara yang berbeza, dengan lebih banyak pilihan dan mungkin Duncan Robinson menuju ke Brooklyn untuk Irving dan pemain tambahan. Tetapi tidak ada senario di mana Miami akan memasukkan Bam Adebayo. Secara lebih luas, nilai dagangan Irving adalah (atau sepatutnya) secara relatifnya rendah. Jadi kami mengekalkan yang ini mudah.

  Sukar untuk mengatakan sama ada Heat akan lebih bimbang tentang mengambil Irving sebagai gaji tamat atau dalam tanda-dan-perdagangan yang memberikannya dua atau tiga tahun tambahan di bawah kontrak. Kehilangan Kyle Lowry dan Tyler Herro untuk disewa memang menyakitkan, tetapi melakukan beberapa tahun kepada Irving akhir-akhir ini terbukti sama menyakitkannya.

  The Heat adalah pengambil risiko yang memerlukan pencipta pukulan primo di sebelah Jimmy Butler. Bakat Irving cukup memikat, walaupun dengan segala kemungkinan sakit kepala yang dibawanya.

  Dari perspektif Brooklyn, barisan penutup Lowry, Herro, Joe Harris, Kevin Durant dan Ben Simmons akan dianggap berbahaya. Kekalkan Nic Claxton atau tambah pusat konvensional pada tahap minimum, percayakan Seth Curry untuk menawarkan pukulan tambahan yang mencukupi sebagai permulaan dan menandatangani pemain pertahanan sayap dengan pengecualian tahap pertengahan mini, dan Nets boleh menuju ke 2022-23 dengan keyakinan yang wajar bahawa mereka boleh bersaing dengan sesiapa sahaja.

  Mungkin yang paling penting, menambah Lowry dan Herro—dua bakat yang sah dengan pengalaman Final (dan satu cincin dalam kes Lowry)—mungkin meyakinkan Durant bahawa Brooklyn masih tempat terbaik untuknya.

2 daripada 5

  1656195452 863 5 Dagangan Bintang Realistik Selepas Draf NBA 2022

  Rocky Widner/NBAE melalui Getty Images

  Perdagangan: De’Aaron Fox ke New York Knicks untuk RJ Barrett, Derrick Rose dan dua pilihan pusingan pertama 2023 (melalui Detroit dan Washington)

  New York Knicks keluar dari draf malam tanpa menangani keperluan pengawal mata mereka, dan walaupun semua orang nampaknya berpendapat keputusan mereka untuk berdagang keluar dari pusingan pertama dan membuang gaji dibuat dengan tujuan untuk membayar lebih ejen bebas Jalen Brunson, kami menganggap kaunter berikut.

  Bagaimana jika tidak?

  Brunson kini akan menjadi sasaran yang hampir menyakitkan, tetapi tidak ada jaminan New York akan memberikan tawaran yang lebih baik daripada Dallas Mavericks. Dan Brunson mungkin lebih suka kekal di tempatnya. Terdapat pemain yang lebih teruk untuk mengikat nasib anda daripada Luka Doncic.

  Jadi mari kita berikan alternatif kepada Knicks dan gunakan beberapa draf ekuiti yang mereka tambahkan untuk membuat perjanjian.

  De’Aaron Fox mempunyai kontrak maksimum, jadi tidak ada peluang untuk membeli rendah dengannya. Tetapi usaha turunnya pada 2021-22 boleh menjadikan Sacramento Kings lebih selesa dengan idea untuk memindahkannya berbanding selepas 2020-21, ketika Fox salah seorang daripada empat pemain kepada purata sekurang-kurangnya 25.0 mata, 7.0 bantuan dan 7.0 percubaan balingan percuma setiap perlawanan.

  Yang lain: Doncic, Damian Lillard dan Trae Young.

  Peminat Knicks pasti akan menolak untuk menyerahkan RJ Barrett, pemain muda terbaik pasukan. Tetapi melihat lebih dekat mendedahkan bahawa Fox telah lama menjadi pertaruhan yang lebih selamat untuk mencapai kemasyhuran daripada Barrett.

  Kempen umur 21 Fox ialah jauh lebih baik daripada yang baru disiapkan oleh Barrett. Pada usia yang sama, Fox mengungguli Barrett dalam peratusan menembak sebenar (54.4 hingga 51.1 peratus), penilaian kecekapan pemain (18.1 hingga 13.7), kotak tambah/tolak (1.5 hingga tolak-1.6) dan nilai berbanding pemain gantian (2.3 hingga 0.2). Malah, Barrett tidak pernah menyiarkan yang positif Angka BPM atau purata lebih daripada 20.0 mata setiap permainan. Fox telah melakukan kedua-duanya tiga kali.

  Dan dengan Barrett akan dilanjutkan pada musim panas akan datang yang berkemungkinan akan meletakkannya dalam gred gaji Fox, komponen kewangan perjanjian ini tidak lama lagi akan menjadi perubahan dari perspektif New York.

  Walaupun tahun lalu mengecewakan, Fox menutup dengan kemewahan yang menunjukkan bangkit semula musim penuh mungkin di hadapan. Dia purata 28.9 mata, 6.8 bantuan dan 4.3 lantunan dengan pembahagian pukulan 50.3/38.0/76.6 selepas Januari.

  Fox tidak sesuai dengan Domantas Sabonis, pusat tanpa regangan yang terbaik dengan bola di tangannya. Nikola Jokic adalah satu-satunya lelaki besar yang melebihi 5.2 bantuan Sabonis setiap perlawanan tahun lalu, tetapi kerjaya Fox 32.0 peratus menembak tiga mata bermakna dia tidak banyak digunakan sebagai ancaman luar bola.

  Jika Raja-raja telah memilih Jaden Ivey, ini akan menjadi penjualan yang lebih mudah. Tetapi jangan lupa mereka merangka pengawal mata Davion Mitchell pada tahun 2021, dan dia menunjukkan pertahanan elit dan bakat bermain permainan. Walaupun tanpa Ivey untuk menggantikan Fox, Sacramento masih boleh membalikkannya untuk memperoleh Barrett sayap besar dan dinamik yang tiada untuknya…(memeriksa kalendar)…selamanya.

3 daripada 5

  1656195452 475 5 Dagangan Bintang Realistik Selepas Draf NBA 2022

  Brian Babineau/NBAE melalui Getty Images

  Perdagangan: Myles Turner dan Chris Duarte kepada Toronto Raptors untuk OG Anunoby dan Khem Birch

  Indiana Pacers merangkul Bennedict Mathurin di No. 7, menambah ancaman keluar bola kepada gelanggang belakang yang sudah agak sesak. Produk Arizona menyertai Chris Duarte, Tyrese Haliburton, Malcolm Brogdon, Buddy Hield dan TJ McConnell.

  Walaupun Myles Turner adalah eksport utama dari pihak Indy, Duarte yang kini boleh dibelanjakan mungkin cukup sebagai pemanis untuk meyakinkan Toronto Raptors untuk berpisah dengan OG Anunoby. Khem Birch adalah satu kelebihan kepada Pacers sebagai sesuatu yang lain, pusat gantian yang boleh diservis pada $6.7 juta yang berpatutan pada 2022-23.

  Duarte tidak mempunyai kekuatan Anunoby dan fleksibiliti pertahanan, tetapi pemain berusia 25 tahun itu menjaringkan 13.1 mata setiap perlawanan dan merembat 36.9 peratus dari jarak jauh sebagai pemain baru. Dia akan menyesuaikan diri dengan baik ke dalam satu putaran yang boleh menggunakan pengawal lain di belakang Fred VanVleet dan Gary Trent Jr. Sementara itu, Turner akan memberikan Toronto pusat yang kurang di samping menambah lebih regangan kepada penampilan lima keluar pilihannya.

  Anunoby di bawah kontrak untuk dua musim lagi ditambah dengan pilihan pemain, dan dia masih berasa seperti pemain yang mempunyai tahap (atau dua) pembangunan di hadapan. Raptors biasanya tidak akan berpisah dengan seseorang seperti itu untuk gaji Turner yang tamat, tetapi Anunoby mungkin tidak gembira dengan Toronto, dan anda perlu menganggap syarat lanjutan Turner akan dibincangkan sebelum penyempurnaan perjanjian seperti ini.

4 daripada 5

  1656195452 401 5 Dagangan Bintang Realistik Selepas Draf NBA 2022

  Imej Kevin C. Cox/Getty

  Perdagangan: John Collins dan Kevin Huerter kepada Charlotte Hornets untuk Terry Rozier, Kelly Oubre Jr. dan PJ Washington

  Walaupun niat yang jelas, Atlanta Hawks tidak dapat mencari pengambil untuk John Collins pada draf malam. Tiada masalah. Mereka boleh menggerakkannya dalam perjanjian yang tidak melibatkan pilihan.

  Sayap Duke AJ Griffin, yang dipilih Hawks di No. 16, tidak semestinya bertindih dengan Collins. Tetapi Griffin dijangka menyumbang terutamanya sebagai penembak, yang mungkin memudahkan Atlanta menggunakan Kevin Huerter sebagai karya tambahan.

  Versi Hawks yang diperbaharui ini mempunyai Terry Rozier sebagai playmaker menengah yang dinamik di belakang (atau di sebelah) Trae Young, mengisi keperluan yang berpotensi kritikal dengan Bogdan Bogdanovic baru-baru ini menjalani pembedahan pada lutut kanannya. Dia menghadapi masalah dengan lutut itu sejak Januari 2021, dan walaupun Bogdanovic adalah pengawal kombo yang cemerlang, dia tidak bermain lebih daripada 63 perlawanan dalam mana-mana tiga musim lalu. Secara lebih luas, pasukan tidak boleh mempunyai terlalu banyak pencipta pukulan.

  Sebagai tambahan kepada Rozier, Atlanta akan menambah panjang dan kekacauan pertahanan Kelly Oubre Jr. serta melihat PJ Washington menjelang agensi bebas terhadnya pada 2023. Walaupun Collins adalah pemain serangan yang lebih baik, Washington adalah pemain yang hebat boleh masuk sebagai pusat bola kecil dengan perlawanan yang betul.

  Pihak Charlotte Hornets lebih mudah untuk dijelaskan. Collins adalah nama terbesar dalam perjanjian itu dan berpotensi All-Star jika diberi peranan yang lebih berat. Dia akan sesuai dengan baik di 4 bersama pusat rookie Mark Williams atau Mason Plumlee, yang, ya, mendapat gaji penuh $9.1 juta dijamin untuk 2022-23. Tembakan Huerter dan permainan yang dipandang rendah pada 2 akan menjadikannya cergas di sebelah LaMelo Ball, dan saiznya 6’7″ akan membantu mengimbangi kehilangan panjang dengan pemergian Oubre.

  Menggerakkan Collins sentiasa kelihatan seperti ketetapan yang pelik untuk Hawks, tetapi jika mereka masih komited untuk menyingkirkannya, kembalinya pemain giliran yang boleh menambah permainan, pertahanan dan regangan adalah cara yang baik untuk pergi.

5 daripada 5

  1656195452 875 5 Dagangan Bintang Realistik Selepas Draf NBA 2022

  Barry Gossage/NBAE melalui Getty Images

  Perdagangan: Deandre Ayton kepada Indiana Pacers untuk Myles Turner

  Myles Turner telah berada dalam khabar angin perdagangan selama berbulan-bulan, dan Deandre Ayton keluar dari Phoenix Suns semakin meningkat setiap hari sejak dia dan pasukan gagal bersetuju dengan lanjutan pramusim. Kedua-dua pusat dianggap mendapat permintaan tinggi, tetapi dua tempat pendaratan yang paling munasabah hilang pada malam draf.

  Detroit Pistons mendaratkan Jalen Duren dari Memphis, dan Charlotte Hornets merebut Mark Williams dari Duke, mengeluarkan dua bukaan pusat utama yang mungkin diisi oleh Turner atau Ayton.

  Secara adil, Detroit kini lebih padat dengan ruang topi selepas memindahkan Jerami Grant ke Portland Trail Blazers. Bukan satu kunci kehadiran Duren akan menghalang Pistons daripada menandatangani Ayton ke lembaran tawaran. Tetapi ia pastinya kurang munasabah. Nantikan Pistons untuk menyasarkan Miles Bridges sebaliknya.

  Kami menyimpang. Perkara di sini adalah untuk membuat pertukaran terus ke atas pusat yang mungkin akan dipindahkan, menghantar Ayton ke Indiana untuk Turner dalam perjanjian tandatangan dan perdagangan. Ruang topi Indy memungkinkan untuk mengambil apa yang mungkin akan menjadi gaji permulaan dalam julat $30 juta untuk Ayton sambil menghantar kontrak Turner yang tamat $18 juta. Biasanya, peraturan pampasan tahun asas membuat pertukaran seperti ini sangat sukar, tetapi nombornya kebetulan dilihat di sini.

  Turner akan memberikan Suns lebih regangan dan menghalang pukulan daripada Ayton, walaupun lantunannya yang lemah akan menjadi isu. Tetapi jika Phoenix enggan membayar Ayton dengan gaji besar yang mungkin diperolehnya di pasaran, adalah lebih baik untuk mendapatkan semula permulaan yang besar dengan gaji yang berpatutan daripada hanya kehilangan pilihan No. 1 2018 secara percuma. Turner memberi peluang kepada Suns untuk kekal dalam kelas pesaing, malah dia menambah dimensi baharu kepada kesalahan yang sedikit melekit pada pascamusim.

  Dengan Ayton, Indiana menambah satu lagi asas di sebelah Tyrese Haliburton. Untuk pasukan Pacers yang tidak menyukai pembinaan semula dari segi sejarah, Ayton adalah sesuai. Dia cukup muda untuk meningkat tetapi sudah sangat produktif dan memiliki pengalaman permainan besar yang ketara. Jika Bennedict Mathurin adalah benar sebagai senjata off-ball dengan potensi pertahanan, Indy akan mempunyai teras yang seimbang untuk membina pasukan hebat seterusnya.

  Statistik ihsan daripada NBA.com, Rujukan Bola Keranjang dan Membersihkan Kaca. Tepat hingga musim 2021-22. Info gaji melalui Spotrac.We want to thank the author of this write-up for this amazing content

5 Dagangan Bintang Realistik Selepas Draf NBA 2022


Check out our social media profiles as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/