5 kejutan terbesar daripada pemotongan senarai Lions 2022

Pada petang Selasa, pihak Singa Detroit membuat fpemotongan dalaman yang diperlukan untuk turun ke had 53 orang. Sudah tentu, kerana anda mungkin telah diingatkan 100 kali, ini bukan versi terakhir senarai pasukan. Akan ada pergerakan yang dilakukan Lions dalam masa 24-48 jam akan datang yang mengalihkan beberapa tempat terakhir, dan mungkin memberikan beberapa kejelasan tambahan untuk beberapa keputusan yang dibuat oleh pengurus besar Lions Brad Holmes dan jurulatih Dan Campbell minggu ini.

Kerana terdapat segelintir kejutan yang dibuat oleh pasukan. Tiada apa-apa yang terlalu mengejutkan, kerana setiap pemain yang dipotong, sama ada pada “Bubble Watch” kami atau seseorang yang tidak dianggap cukup baik untuk membuat gelembung jadual. Walau bagaimanapun, terdapat pemain yang semua kakitangan dipercayai “MASUK” yang “KELUAR” dan pemain yang kami semua fikir “KELUAR” yang akhirnya menjadi “MASUK”.

Berikut ialah lima kejutan terbesar daripada pemotongan senarai pemain Lions 2022.

Jermar Jefferson membuat senarai 53 orang

Ini adalah kejutan terbesar pemotongan itu. Jefferson berasa kurang bersemangat sebagai seorang yang tergesa-gesa dalam pramusim, menyebabkan hampir semua orang menyangka dia bukan sahaja berada di belakang Godwin Igwebuike tetapi baru-baru ini menambah Justin Jackson, juga. Statistik pramusim bercakap untuk diri mereka sendiri:

Kami tidak akan tahu pasti mengapa Jefferson membuat senarai itu sehingga kami mendengar daripada Lions, tetapi ia hampir pasti ada kaitan dengan pasukan khas. The Lions mencabar Jefferson untuk mengambil kemahiran pasukan khasnya ke peringkat seterusnya, dan tahun kedua berundur pasti menunjukkan bahawa dia mengambil serius hal itu di luar musim ini. Namun, Jefferson tidak merasakan pilihan pasukan khas yang lebih baik daripada Igwebuike, dan dia tidak mempunyai kemahiran terburu-buru seperti Jackson. Kemasukan beliau ke atas kedua-duanya masih menjadi misteri. Mungkin langkah senarai masa hadapan akan memberikan lebih kejelasan.

AJ Parker keluar

Yang ini jauh lebih mengejutkan, memandangkan Mike Hughes telah mencabar Parker untuk kerja nikel permulaan sejak beberapa minggu lalu. Bagaimanapun, apabila Campbell ditanya mengenai status pertandingan nikel selepas perlawanan Ahad menentang pasukan Steelersdia secara khusus menunjukkan Parker.

“AJ telah terbukti boleh dipercayai,” kata Campbell. “Dia pandai. Dia licik. Walaupun dia mempunyai batasan, dia memahami batasannya sendiri dan mampu bermain sekurang-kurangnya satu langkah ke hadapan, kerana dia seorang pemain yang bijak.”

Itu sudah cukup untuk memberi tip kepada saya—dan semua kakitangan yang lain. Walau bagaimanapun, saya menjangkakan untuk melihat Parker kembali dalam skuad latihan jika dia menyelesaikan pengecualian.

Singa mengekalkan tiga penjaga garisan serangan dalaman simpanan

Secara individu, tidak menghairankan sama sekali bahawa Lions memilih untuk mengekalkan Evan Brown, Tommy Kraemer, dan Logan Stenberg. Ketiga-tiga mereka hebat dalam pramusim, dan Stenberg secara khusus berusaha keras untuk menunjukkan dia membuat beberapa langkah serius di luar musim ini. Dia meletakkan pita yang cukup bagus di sana dalam dua perlawanan pramusim lalu yang bekas pilihan pusingan keempat itu mungkin tidak berjaya melalui penepian.

Tetapi, masih, ia tidak terasa seperti penggunaan tempat senarai yang paling hebat apabila anda kini telah menyenaraikan tiga penjaga garisan serangan dalaman simpanan. Kraemer sahaja mempunyai fleksibiliti untuk memainkan ketiga-tiga posisi. Saya tahu barisan serangan Lions mengalami banyak kecederaan di barisan serangan tahun lepas, tetapi itu terasa seperti anomali relatif.

Beberapa pemain Lions yang mengejutkan diketepikan/cedera

Apabila pemain diketepikan/cedera, ia bermakna pemain akan menerima penepian dan jika tidak dituntut, mereka akan pergi ke simpanan yang cedera. Jika mereka berjaya ke IR, musim mereka telah tamat—melainkan pasukan memutuskan untuk memotong mereka dengan penyelesaian kecederaan. Dalam keadaan tersebut, mereka tidak boleh menandatangani di mana-mana sehingga tempoh penyelesaian kecederaan mereka tamat, dan jika mereka menandatangani dengan pasukan asal, mereka perlu menunggu tiga minggu tambahan.

Pada hari Selasa, Lions mengetepikan/mencederakan Eric Banks, Kevin Jarvis, CJ Moore, Trinity Benson, dan Jashon Cornell.

Tiga yang pertama tidak begitu mengejutkan, kerana pemain tersebut terlepas masa penting dalam kem latihan. Benson telah berhadapan dengan kecederaan on-and-off, tetapi kelihatan untuk melawannya dan bermain 26 snaps pada hari Ahad. Cornell juga terlepas beberapa latihan baru-baru ini, dan bermain tujuh pukulan menentang Steelers.

Kedua-dua pemain itu berasa seperti calon yang layak untuk menyertai skuad latihan, dan mungkin juga mendapat peluang untuk bermain di Detroit sekiranya pepijat kecederaan melanda pemain permulaan. Tetapi kini nampaknya mereka tidak akan bermain untuk Lions pada 2022 dan boleh kehilangan seluruh musim mereka akibat kecederaan. Itu tidak dijangka, untuk sedikitnya.

Potong Anthony Pittman

Walaupun ada seorang penulis yang bijak dan kacak yang meramalkan langkah inisaya pasti orang yang rendah hati itu akan mengakui bahawa dia tidak begitu yakin dengan keputusan itu, terutamanya apabila dia berkata Pittman adalah “pemain terakhirnya yang diketepikan”.

Pittman ialah pemain berbakat yang telah menjadi salah satu pasukan khas terbaik pasukan itu dalam tempoh tiga tahun yang lalu, dan dia telah memberikan kedalaman Lions sebagai pengecut kelebihan situasi yang juga boleh turun sebagai penjaga gol di luar bola. Mungkin penepiannya adalah petanda positif tentang kesihatan Julian Okwara, tetapi ia masih merupakan satu kejutan besar.

We wish to thank the author of this short article for this incredible content

5 kejutan terbesar daripada pemotongan senarai Lions 2022


Our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/