Aaron Hakim pilihan yang jelas untuk MVP walaupun kecemerlangan Shohei Ohtani

MILWAUKEE — Saya terus mendengar daripada orang California bahawa terdapat kecenderungan di Pantai Timur dan Shohei Ohtani Malaikat perlu dipertimbangkan secara serius untuk memenangi MVP Liga Amerika. Maaf jika ini mendedahkan berat sebelah saya, tetapi saya mula berfikir bahawa semua roti bakar alpukat pasti mempengaruhi pemikiran mereka.

Adakah Ohtani pemain besbol paling hebat yang pernah kita lihat? Kemungkinan besar. Adakah dia pemain yang paling serba boleh? Yang paling pasti.

Tetapi adakah dia paling berharga? Logik, keutamaan dan akal fikiran katakan tidak. Bukan tahun ini. Tidak boleh, tidak bagaimana.

Adakah dia juga pemain terbaik tahun ini? Nombor-nombor memberitahu kami tidak juga.

Jika sesiapa mempunyai berat sebelah yang jelas, ia adalah lelaki pelayar, wannabes opera sabun dan koboi angkasa di luar sana. Sejauh yang saya lihat, setakat yang saya cuba, saya tidak dapat mencari justifikasi untuk mengundi sesiapa selain Hakim Aaron untuk MVP.

Saya boleh memberi pendapat tentang subjek ini dengan bebas, kerana saya telah diturunkan ke undian Rookie of the Year NL tahun ini. Saya tidak merungut. Begitulah sepatutnya. Itu kerana tiada bias Pantai Timur — sekurang-kurangnya tidak dalam sistem pengundian.

Saya secara peribadi mungkin mempunyai kecenderungan yang sangat kecil, hampir tidak dapat dilihat, walaupun saya pernah menyokong Ohtani berbanding Miguel Andujar dalam perlumbaan Rookie of the Year yang rapat, dan saya gagal untuk Ohtani sebagai MVP tahun lepas. Tetapi blok pengundian sebagai entiti dan sistem pengundian pastinya tidak berat sebelah. Jika ia berat sebelah, sejarah memberitahu kita ia tip Barat.

Hakim Harun
Aaron Judge adalah pilihan yang jelas untuk MVP.
Imej Getty

Bandar setiap pasukan mendapat dua undian untuk setiap anugerah. Itu termasuk New York, bandar terhebat di dunia (maaf, tidak dapat menahan diri), dan juga Anaheim, yang sebenarnya bukanlah sebuah bandar, tetapi taman permainan yang tidak berkesudahan dengan taman hiburan dan motel bertema bodoh.

Jika orang California berada di luar pangkalan mencadangkan Ohtani harus menang sekali lagi, mereka tidak berada di taman permainan yang mendakwa terdapat berat sebelah Pantai Timur dalam sistem pengundian. The Angels memenangi lebih banyak anugerah MVP daripada permainan playoff sebenar. Lebih sedekad ia adalah 4-0 untuk perkakasan peribadi.

1663392754 308 Aaron Hakim pilihan yang jelas untuk MVP walaupun kecemerlangan Shohei

Sementara itu, Yankees perlu menipu seperti orang gila untuk memenangi MVP. Alex Rodriguez adalah satu-satunya MVP mereka sejak Don Mattingly memenangi anugerah itu secara sah pada tahun 1985. Tiada seorang pun daripada Core Four yang pernah menang. The Mets? Dalam 60 tahun mereka tidak pernah mendapat MVP. Pada tahun 1988, pasukan Mets mempunyai dua lelaki dalam pemburuan, namun anugerah itu diberikan kepada Kirk Gibson, yang mencatatkan satu larian rumah yang tidak dapat dilupakan, mengepam penumbuknya beberapa kali ketika dia terpincang-pincang di sekitar pangkalan dan memberi ruang pada mantelnya untuk penghormatan berprestij .

Pantai Barat adalah pusat anugerah. Separuh senarai pasukan Dodgers nampaknya telah memenangi anugerah itu. Dan ingat apabila Dodgers memenangi anugerah Rookie of the Year selama bertahun-tahun? Jika ada, terdapat kes untuk berat sebelah California.

Tetapi kami tidak merungut. Seperti yang kita orang Pantai Timur katakan, ia adalah apa adanya.

Sudah tentu, pemain dalam pasukan yang tidak bertanding boleh menang beberapa tahun, iaitu bagaimana bintang Angels, Mike Trout, adalah pemain aktif yang paling dihias, dan cara Ohtani menang secara sah tahun lepas. Tetapi itu hanya berlaku apabila tiada pemain yang rapat dalam pasukan yang bertanding. Dalam kes ini, bukan sahaja ada pemain yang rapat tetapi juga ada pemain yang mengatasi semua orang. Tahun Hakim adalah salah satu tahun yang paling hebat. Saya telah membuat liputan permainan ini cukup lama sehinggakan sebagai seorang lelaki yang mengalahkan saya membuat liputan Bob Boone sebagai pemain … di California. Saya telah melihat satu tan. Tetapi saya tidak pernah melihat perkara seperti ini.

Hakim sedang menjalani musim Roger Maris, tetapi dia mencecah 40 mata lebih tinggi. Hakim juga melakukannya tanpa Mickey Mantle memukul di belakangnya. Hakim telah melihat semua Yankee lain yang baik mengalami pelbagai kecederaan, pada satu masa atau yang lain, dan dia terus menjadi lebih baik.


Segala-galanya yang perlu diketahui tentang Aaron Judge dan pengejarannya untuk rekod larian rumah:


Hakim ialah pemain 9.1 WAR, yang meletakkannya di hadapan Ohtani dan pantas menyertai Trout dan Mookie Betts sebagai satu-satunya 10 pemain WAR yang aktif. PERANG 9.1 itu bermakna dia bertanggungjawab untuk 9-tambah kemenangan, yang bermakna tanpanya Yankees tempat pertama akan berada di tempat ketiga, atau persis apa yang diramalkan oleh Penduduk Pantai Timur yang kurang ramalan ini untuk mereka.

Shohei Ohtani
Shohei Ohtani
AP

Tanpa Ohtani, Angels masih akan bermain sia-sia sejak Jun. Dia berharga, baiklah, berharga dalam erti kata pemilik Arte Moreno akan mendapat lebih berjuta-juta lagi untuk pasukannya apabila dia menjualnya.

Hakim mungkin tidak begitu serba boleh di Ohtani, tetapi dia mendahului liga dalam RBI (dan setiap kategori serangan yang bermakna) dari lubang No. 1 dan 2, yang tidak mudah. Dan dia memainkan padang tengah yang luar biasa, yang merupakan satu-satunya kedudukan pertahanan Yankees.

Selalunya, dia melakukan larian rumah yang berharga. Dia memasuki permainan pada hari Jumaat dengan 57, atau 19 lebih daripada orang lain (atau tepat 50 peratus lebih). Ia juga merupakan 57 penyanyi yang lebih bermakna daripada Ohtani, yang eksploitasi dua hala yang hebat sesuai dengan tanah Disney, lebih untuk keseronokan dan persembahan daripada nilai sebenar, sekurang-kurangnya tahun ini.

Di La-La Land, mereka mendakwa kami pengundi mungkin mengalami keletihan Ohtani. Satu-satunya perkara yang kami letihkan di sini ialah dakwaan mereka tentang berat sebelah Pantai Timur apabila mereka terus memenangi semua anugerah tanpa memenangi sebarang perlawanan yang bermakna.

We would love to give thanks to the writer of this write-up for this amazing web content

Aaron Hakim pilihan yang jelas untuk MVP walaupun kecemerlangan Shohei Ohtani


Visit our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/