Aaron Judge mencecah homer ke-51 dalam kemenangan Yankees ke atas Angels, tetapi Jameson Taillon keluar awal

ANAHEIM, Calif. — Hakim Harun mengambil satu lagi langkah ke arah sejarah pada hari Selasa, mencecah homer ke-51nya musim ini.

Dan tidak seperti larian rumahnya pada hari Isnin, yang ini membantu mencetuskan kemenangan yang sangat diperlukan, apabila mereka menamatkan tiga kekalahan berturut-turut dengan kemenangan 7-4 ke atas Angels di Stadium Angel untuk mengekalkan pendahuluan tujuh perlawanan mereka di tempat kedua. Teluk Tampa di timur AL.

“Saya tidak pernah melihat perkara seperti itu,” kata Jameson Taillon. “Rasanya bila-bila masa dia bangun, ada peluang untuk dia melakukan sesuatu yang istimewa. Tidak kira apa laporan pengakap yang anda ada atau jika anda melaksanakan padang anda, dia sangat baik dia masih boleh melakukannya di seluruh taman.”

Hakim kini hanya kurang satu homer daripada set tertinggi kerjayanya pada musim rookie 2017.

Aaron Judge menjatuhkan pemukul selepas memukul homer tiga larian, yang ke-51 musim ini, dalam inning keempat kemenangan 7-4 Yankees ke atas Angels.
AP

Taillon nampaknya telah mengelak daripada kecederaan serius selepas digerudi oleh pelapik yang memaksanya keluar dari permainan selepas inning kedua, didiagnosis dengan lebam lengan kanan.

Greg Weissert mengambil alih Taillon untuk memulakan aksi ketiga dan memberikan satu lagi persembahan yang menonjol daripada bullpen, melemparkan dua inning tanpa jaringan. Dia adalah yang pertama daripada enam pelega yang digabungkan untuk membenarkan hanya dua larian dalam tujuh inning keluar dari bullpen.

“Mereka hebat,” kata Taillon. “Apabila anda menyerahkan bola kepada ramai orang yang berbeza, sentiasa ada risiko malam rehat, tetapi setiap orang yang menyentuh busut itu telah aktif.”

The Angels menjaringkan larian di bahagian bawah gol kesembilan dari Wandy Peralta, ketika Shohei Ohtani menggandakan dan menjaringkan gol pada single RBI Taylor Ward sebelum pemukul cubit Matt Duffy berbaris ke tengah untuk menamatkannya.

Dan kesalahan Yankees, yang telah ditahan tiga larian atau kurang dalam empat perlawanan mereka sebelum ini, mendapat tiga kali dalam empat babak pertama — semuanya menentang pemain kanan Mike Mayers.

Andrew Benintendi mencecah homer solo dengan satu keluar di bahagian atas yang pertama dan Anthony Rizzo mendahului yang kedua dengan larian rumah ke-30nya musim ini — yang kedua dalam banyak perlawanan selepas hanya mencecah satu dalam 17 perlawanan sebelum ini.

“Dia terlalu berbakat dan terlalu bagus untuk bertahan lama,” kata Aaron Boone mengenai kemerosotannya.

Tetapi Taillon melepaskan pendahuluan di bahagian bawah inning. Dengan dua kekalahan, bekas Yankee Mike Ford berseorangan dan Max Stassi mengikuti dengan letupan ke tengah kanan untuk menyamakan kedudukan 2-2. Ia adalah permulaan keenam berturut-turut di mana Taillon telah membenarkan satu homer.

Jameson Taillon terpaksa keluar dari permainan selepas terkena di lengan kanan pada inning keempat kemenangan Yankees.
Jameson Taillon terpaksa keluar dari permainan selepas terkena di lengan kanan pada inning keempat kemenangan Yankees.
Sukan USA TODAY

Yankees memuatkan pangkalan dengan dua out di ketiga dengan leadoff walk oleh LeMahieu, single one out oleh Judge dan two out walk ke Rizzo. Josh Donaldson kemudian memukul grounder rutin ke sebelah kiri bahagian dalam, di mana pemain bes ketiga Luis Rengifo memotong hentian pendek Andrew Velazquez untuk meletakkan bola dan kemudian membaling liar ke tempat pertama untuk membolehkan LeMahieu dan Hakim menjaringkan gol untuk mendahului Yankee 4-2.

Mereka mengancam sekali lagi di tempat keempat dengan perseorangan dua kali berturut-turut daripada LeMahieu dan Benintendi sebelum Hakim masuk ke dalam padang 1-2.

Hakim mencapai tempat ketiga buat kali keenam musim ini, kerana Boone berkata dia mahu “menukar barisan … untuk mencuba dan mencari kombinasi yang membuka kunci kami sedikit dan memberi kami peluang untuk menjaringkan beberapa mata.”

Hakim Aaron tersenyum melintasi pinggan selepas menyarungkan homer tiga larian dalam kemenangan Yankees.
Hakim Aaron tersenyum melintasi pinggan selepas menyarungkan homer tiga larian dalam kemenangan Yankees.
AP

Lucas Luetge menggantikan Weissert untuk memulakan perlawanan keempat dan menyerah kalah kepada Ford, pemain baseman pertama yang kedua dalam beberapa malam menentang bekas pasukannya.

Tetapi Lou Trivino dan Ron Marinaccio melancarkan inning tanpa jaringan dan serangan itu cukup untuk Yankee yang memasuki 8-17 dalam 25 perlawanan sebelum ini.

“Saya tidak rasa kami jauh seperti yang dilihat dengan perjuangan yang kami alami,” kata Boone sebelum perlawanan. “Kami mempunyai banyak perlawanan yang dekat. Saya fikir kita mempunyai semua bahagian untuk menjadi kelab yang hebat. Kita perlu ke sana. Banyak pasukan mampu menjadi hebat. Kita kena pergi buat.”

Bagi Hakim, dia kini mempunyai 31 perlawanan untuk mencecah 10 homer untuk mengikat Liga Amerika Roger Maris dan rekod francais 61 yang ditetapkan pada 1961.

Dia juga mendahului major dengan 113 RBI dan mempunyai sepasang perseorangan dalam kemenangan itu.

We would like to say thanks to the writer of this article for this incredible material

Aaron Judge mencecah homer ke-51 dalam kemenangan Yankees ke atas Angels, tetapi Jameson Taillon keluar awal


We have our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/