Abang! Pukulan pertama Austin Nola terhadap abang Aaron ialah pemenang permainan

SAN DIEGO — Ogos lalu, apabila Aaron dan Austin Nola bertemu di Petco Park, ia menandakan kali pertama dua beradik itu bertanding di pentas liga yang besar. Aaron, pemain tangan kanan Phillies, mendail tiga bola pantas. Austin, penangkap Padres, melakukan hayunan.

Pada bulan Disember, Aaron mempunyai hadiah Krismas untuk Austin: besbol yang dia lemparkan untuk mogok tiga.

Masih ada enam bulan lagi untuk Krismas 2022. Tetapi abanglah yang menyiapkan belanjanya awal tahun ini.

Austin Nola memilih masa yang sesuai untuk serangan Liga Utama pertamanya menentang adik lelakinya pada malam Jumaat. Dia melatah, single bertentangan bidang yang terbukti menentukan kemenangan Padres 1-0 di atas Phillies di Petco Park.

“Ya, dia memukulnya,” kata Aaron. “Dia mencucuknya di luar sana. Mungkin tidak akan mendengar penghujungnya untuk seketika, tetapi pukulan yang bagus.”

Begitulah kebiasaannya untuk bermain di halaman belakang rumah mereka di Baton Rouge, La. Bola Wiffle adalah permainan pilihan, dan Austin, yang berusia kira-kira tiga tahun dan berubah, hampir selalu mendapat yang lebih baik daripada perlawanan tersebut.

“Dia selalu mengada-ngada di belakang rumah, cuba membawa saya keluar,” kata Austin, yang kini berusia 32 tahun. “Itu ketika dia masih muda, dan saya lebih tua. Sekarang dia jelas lelaki itu.”

Tiba-tiba, Austin berada di hujung yang salah dalam duel itu menentang salah satu pitcher permulaan terbaik sukan itu. Dan ini adalah pertarungan liga yang besar, dengan kepentingan liga yang besar. Austin memasuki pukulan kelimanya menentang abangnya, tanpa pukulan dengan dua pukulan. Dia ketinggalan dalam kiraan, 0-2, berayun dan tersasar pada bola melengkung yang jahat daripada Aaron yang berusia 29 tahun.

“Man, saya 0-2 sepanjang perlawanan menentangnya,” kata Austin. “Dua tahun lalu, saya 0-2. Ia bukan perkara baru. Dia: satu pukulan, dua pukulan. Dan saya seperti, ‘Tuan yang baik.’ Kemudian saya mendongak ke arahnya, dan dia hanya dikunci masuk.”

Aaron kembali ke fastball, dan kali ini Austin sudah bersedia, menyembur garisan memandu ke medan kanan yang menyadur Eric Hosmer, yang telah melakukan dua kali ganda lebih awal dalam bingkai. Itu terbukti cukup – kerana, di belakang plat, Austin memanggil sembilan bingkai tutup, termasuk lima daripada Padres rookie kidal MacKenzie Gore.

“Kami bermain dengan sangat baik menentang pasukan yang sangat bagus dan pasukan yang bagus, dan kami menang,” kata Gore. “Dan, ya, [Nola’s single] adalah hebat. Anda tidak boleh menulisnya lebih baik.”

Aaron masuk ke bandar pada malam Rabu, dan dia menghabiskan hampir semua masa lapangnya di tempat Austin. Tetapi sebelum permainan, Austin dengan cepat menyedari bahawa mereka “tidak berkata apa-apa tentang besbol.”

Itu pasti berubah, kini mereka mempunyai sesuatu yang agak relevan untuk dibincangkan. Walaupun, selepas permainan, Austin tidak mempunyai apa-apa selain pujian untuk adiknya.

“Gembira kami mendapat kemenangan, tetapi kemudian abang anda mendapat kekalahan,” kata Austin. “Dia mempamerkan permainan yang sukar dipercayai. Seronok tengok dia. Tidak ada keraguan tentangnya. Dia telah melakukannya dua kali kepada kita. Dia melemparkan tujuh babak, melontar lapan babak tahun lalu. Sungguh persembahan beliau.”

Single berterusan Austin akan menjadi sorotan yang diingati keluarga Nola selama bertahun-tahun. Tetapi ia tidak datang dari mana-mana. Sejak kebelakangan ini, hentian belakang Padres telah mula panas di atas pinggan, kerana dia dan Jorge Alfaro telah membahagikan tugas menangkap secara agak sekata.

Kedua-dua mereka tiba-tiba mengukuhkan kedudukan penangkap di San Diego, yang pernah dianggap sebagai kawasan keperluan utama. Selepas permulaan yang sukar untuk musim secara menyerang, Austin telah mencapai pangkalan pada klip .432 sejak dua minggu lalu.

“Dia berayun jauh lebih baik, tidak syak lagi mengenainya,” kata pengurus Padres Bob Melvin. “Kadang-kadang anda menjadi letih sedikit. Anda menjangkakan sedikit lebih daripada diri anda pada awal tahun ini, dan ia akan berlangsung lebih lama. Kami telah, sebenarnya, beberapa lelaki seperti itu. Tetapi sekarang dia mula menghayunkan pemukul, gunakan seluruh padang.”

Seperti yang dibuktikan oleh pukulan tegas pada malam Jumaat. Aaron berkata dia cuba meningkatkan bola lajunya sedikit lagi, di sudut luar. Austin pergi dengan padang dan menembaknya ke padang kanan, bersih. Apabila tiba di pangkalan pertama, Austin muncul di mulut, “Akhirnya.”

“Menghadapi dia adalah meletihkan, kerana, dari sudut pandangan yang menarik, anda mempunyai pitcher anda dan mendapatkan pitcher anda melaluinya,” kata Austin. “Dan kemudian anda perlu beralih kepada fakta bahawa sekarang saya berdepan abang saya dalam perlawanan Liga Utama, dan dia tidak akan berputus asa.”

Austin terus-menerus menunjukkan sifat pahit manis merekodkan pukulan penting dalam perlawanan liga besar menentang ahli keluarga. Aaron pula terpaksa melelapkan mata apabila dia mengerling ke arah bes pertama selepas menyerahkan larian pertama dan satu-satunya.

“Daripada semua orang,” kata Aaron. “Lakukan terhadap orang lain. … Ya, saya akan mendengarnya malam ini.”

Dan mungkin sekali lagi Disember ini.

Itulah cara hak membual keluarga berfungsi, dan hak itu adalah milik Austin untuk 2022.

We want to say thanks to the author of this write-up for this remarkable material

Abang! Pukulan pertama Austin Nola terhadap abang Aaron ialah pemenang permainan


Check out our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/