Adakah Dak Prescott bermula untuk Cowboys pada hari Ahad? ‘Saya adalah’

FRISCO, Texas — Sabtu lalu, Dak Prescott mengambil gambar sebagai quarterback pasukan pengakap.

The Koboi Dallas star meningkat hari Ahad kepada 50 lontaran skrip menjelang sepak mula menentang Philadelphia Eagles di Lincoln Financial Field, kemudian melemparkan kiraan padang kepada penerima lebar semasa latihan hari Rabu.

Jadi menjelang Khamis, sebagai quarterback yang dibersihkan secara perubatan menghadapi pertahanan permulaan Cowboys dalam latihan dua minit semasa tempoh pasukan, penjaga gol Micah Parsons tidak mempunyai simpati.

Lupakan patah ibu jari yang mengetepikan Prescott selama lima perlawanan.

Lupakan bengkak yang perlu dikurangkan dan kekuatan cengkaman yang mengambil lebih banyak masa daripada yang dia mahu pulihkan.

Prescott tidak akan melihat permainan percuma menentang pertahanan kelapan terbaik liga.

“Selamat datang kembali ke pertunjukan s***,” Parsons memberitahu quarterbacknya. “Hanya kerana awak kembali, itu tidak bermakna tiada apa-apa yang akan berubah di sekeliling perkara ini. Ini budak kami di sini.”

Prescott terus membimbing rakan sepasukannya ke pendaratan.

Ahad, ketika Cowboys 4-2 menjadi tuan rumah 1-4 Singa Detroitmenjangkakan bahawa Prescott akan menjadi pemula buat kali pertama sejak pembukaan musim 11 Sept.

“Saya,” dia mengesahkan petang Khamis.

Prescott secara berseloroh menambah, “Saya rasa, bagaimanapun,” sebelum memperincikan dia tidak akan memakai pendakap gigi dalam pertandingan itu. Dia mungkin memakai pita perubatan yang memberikan keselesaan, walaupun bukan perlindungan, untuk ibu jarinya. Tetapi Prescott berkata dia tidak terhad atau pada kiraan wakil tertentu semasa latihan Khamis. Pakar bedahnya tidak memerlukan susulan lanjut untuk memeriksa ibu jari yang masih berparut. Prescott akan meneruskan rawatan untuk ibu jarinya tetapi bermain seperti biasa.

Quarterback Dallas Cowboys Dak Prescott akan bermula hari Ahad menentang Detroit Lions, atau begitulah katanya Khamis. (Foto AP/LM Otero)

“Saya tidak akan bertindak seperti saya tidak mengalami patah tulang beberapa minggu lalu,” katanya mengenai penyelenggaraan yang berterusan. “Tetapi untuk sebahagian besar, saya sihat, berasa baik, genggam bola di tangan saya, cengkaman saya hebat.

“Letakkannya di belakang saya dan fokus pada rancangan permainan ini. Saya berasa sihat.”

Kuncinya sekarang, Prescott, jurulatih dan rakan sepasukan berkata, ialah mewujudkan semula rentak dan masa. Kekuatan lengan Prescott menentukan pelepasan lebih cepat daripada quarterback sandaran Cooper RushWHO membawa pasukan kepada mata 4-1 dalam ketiadaan Prescott. Penerima akan dan sudah mula menyesuaikan diri. Prescott, juga, kembali ke pasukan yang disifatkannya sebagai lebih bersedia untuk menang daripada unit yang digunakannya untuk membuka musim.

“Rasa selesa dan sebenarnya mewujudkan identiti dalam erti kata tertentu,” kata Prescott.

Dalam ketiadaan Prescott, pihak Pertahanan koboi yang mengganggu dan permainan darat tanpa henti memberi kuasa kepada mereka untuk meraih kemenangan. Dallas telah menghadkan lima daripada enam lawan kepada hanya satu touchdown sambil menjana 24 karung terbaik liga.

Rush tidak membalikkan bola dalam empat kemenangannya, sebelum melontar tiga pemintas masuk Kekalahan 26-17 Ahad kepada Eagles yang tidak tewas. The Cowboys bergegas untuk hanya 71 ela pada pembukaan musim apabila Prescott kali terakhir bermain; mereka sejak itu mempunyai purata 128.4 ela di atas tanah di belakang raksasa berkepala dua Ezekiel Elliott dan Tony Pollard.

Barisan serangan The Cowboys telah bertambah baik dengan ketara sejak Minggu 1, rookie pusingan pertama ke kiri menangani Tyler Smith dengan mengambil bahagian dalam peranannya yang tergesa-gesa beralih. Dallas sebahagian besarnya telah mendapatkan semula Connor McGovern di penjaga kiri selepas kecederaan buku lali mengetepikan dia untuk dua perlawanan, juga, dengan kesinambungan menyebabkan penurunan dalam penalti serangan dan tekanan. Rush diasak empat hingga enam kali setiap tiga minggu lepas, berbanding dengan 11 Prescott yang dialami dalam 3 1/2 suku semasa pembukaan.

Prescott juga kembali kepada senjata baharu dalam penerima Michael Gallup (kembali dari ACL) dan sepasang pemain baru yang melakukan permulaan pantas di Jake Ferguson dan Peyton Hendershot.

The Lions membenarkan 428.6 ela terburuk liga dan 167.6 ela terburuk liga di bahagian pertahanan. Pertahanan hantaran mereka hanya lebih baik sedikit, menduduki tempat ke-26.

The Cowboys, yang ketinggalan di belakang Eagles 6-0 dan 5-1 New York Giants dalam NFC East yang kompetitif, berpeluang untuk memanfaatkannya.

“Kami bangkit daripada kekalahan,” kata Elliott. “Saya rasa agak pelik apabila tewas pada waktu utama untuk menyertai perlawanan tengah hari Ahad secara tidak berdaya. Masih banyak yang perlu kita buktikan. Kami masih perlu memenangi bahagian ini.

“Buat masa ini, ia adalah sedikit perjuangan yang sukar, tetapi kita perlu menggaru dan mencakar jalan keluar daripadanya.”

Prescott, sementara itu, mempunyai peluang untuk membungkam paduan suara ragu-ragu yang kadang-kadang meningkat semasa ketiadaannya.

Dia tahu dia membuka musim dengan melengkapkan hanya 48.3% hantaran sejauh 134 ela, tiada touchdown dan pemintasan dalam kekalahan 19-3 kepada Tampa Bay Buccaneers. Rush kemudiannya menyempurnakan 57.7% percubaan untuk 1,020 ela, lima touchdown dan tiga pemintasan semasa ketiadaannya, mencatatkan penarafan pelolos 80.1 kepada 47.2 Prescott.

Prescott, yang naik ke permulaan serta-merta sebagai pilihan pusingan keempat rookie pada 2016, kini boleh membina semula bakat yang telah membimbingnya ke rekod kerjaya 53-33 dengan 22,217 ela, 143 touchdown hantaran dan 51 interception.

Dia boleh menunjukkan penerima apa CeeDee Lamb dikatakan jelas dalam amalan.

“Dia macam Dak. Dia sudah kembali,” kata Lamb tentang zip dan ketepatan Prescott dalam latihan pasukan. “Dia membuat beberapa lontaran, balingan masa besar, 1 lawan 1 dan tempoh berpasukan. Dia berasa yakin.

“Dia mempunyai semua tenaga dan emosi serta buzz sedia untuk bermain.”

Ikuti Yahoo Sports’ Jori Epstein di Twitter @JoriEpsteinWe wish to thank the writer of this short article for this incredible material

Adakah Dak Prescott bermula untuk Cowboys pada hari Ahad? ‘Saya adalah’


We have our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/