Alatan Pemain NFL Minggu 7: 5 Pilihan Pakar untuk Zay Jones, Josh Jacobs, Ryan Tannehill, Lagi

Ikuti Sean Koerner dalam Apl Tindakan untuk mendapatkan semua pilihan pertaruhannya.


Jones mempunyai semua bahan yang diperlukan untuk mengambil alih.

Dia mempunyai purata 87% penyertaan laluan dan kadar sasaran 22.2% musim ini. Dia juga melihat sasaran peratusan tinggi terima kasih kepada 7.6 yang agak rendah purata kedalaman sasaran (aDOT).

The Gergasi blitz pada kadar tertinggi liga sebanyak 42.5% dan Jones telah melihat bahagian sasarannya meningkat daripada 18.5% apabila Trevor Lawrence tidak menghadapi blitz kepada 21.4% apabila dia. Saya mengunjurkan Jones untuk menangkap hantaran empat tambah sebanyak 61% dan akan bertaruh sehingga -130.

Robinson mempunyai beberapa faktor yang menentangnya di sini.

Dia telah melihat penyertaan laluannya jatuh ke dalam julat 30% sejak tiga minggu lalu kerana Travis Etienne pada dasarnya telah menjadi bek 1A Jaguars. Robinson hanya melihat kadar sasaran 11.8% musim ini, jadi dia tidak mungkin membuat banyak bising dalam permainan hantaran dengan masa bermain yang terhad.

The Giants menggunakan liputan lelaki pada kadar kedua tertinggi, yang menjadikannya lebih sukar bagi RB untuk terlibat dalam permainan hantaran. Mereka tidak membenarkan RB untuk menangkap tiga tambah hantaran sejak Minggu 2, apabila mereka menahan Christian McCaffrey ke garisan penerima 4/26/0.

Saya mengunjurkan Robinson untuk kekal di bawah 1.5 majlis 66% daripada masa dan akan bertaruh ini turun kepada -155.

Schultz telah bergelut untuk bermain melalui kecederaan PCL dan hanya dapat bermain 10 snap pada Minggu 5. Dia kemudian mengalami kemunduran sebelum perlawanan pada Minggu 6 yang menghalangnya daripada melihat padang.

Dia dapat menjalani latihan penuh minggu ini dan tidak termasuk dalam laporan kecederaan, dan dia juga akan mendapatkan kembali Dak Prescott sebagai pemain tengah. Saya menjangkakan Schultz akan mengembalikan musimnya ke landasan yang betul tidak lama lagi, tetapi saya suka idea untuk memudarkan dia untuk seminggu lagi.

The singa pertahanan telah kejam tahun ini, kedudukan terakhir dalam DVOA. Walau bagaimanapun, mereka bermain liputan lelaki pada kadar tertinggi dalam liga. Penting, kerana musim lepas Schultz purata 1.99 ela bagi setiap larian laluan (Y/RR) melawan zon dan 0.86 Y/RR melawan lelaki.

Saya menjangkakan Cowboys akan membina pendahuluan melalui serangan hantaran mereka, yang akan mengalir melalui CeeDee Lamb, Michael Gallup dan Noah Brown. Kemudian mereka akan bersandar pada permainan larian mereka dengan pendahuluan.

Schultz mungkin lelaki yang ganjil dan saya mengunjurkan mediannya lebih dekat kepada 25.5 ela. Saya hanya akan bertaruh ini pada 30.5.

Raiders menduduki tempat keempat dalam kadar hantaran turun awal dalam situasi neutral dari Minggu 1-3, tetapi kemudian beralih kepada pendekatan yang lebih berat, menduduki tempat ke-22 dalam kadar hantaran awal dari Minggu 4-5.

Saya fikir mereka akan kekal dengan pelan permainan yang lebih berat selepas minggu selamat tinggal mereka, terutamanya memandangkan mereka adalah pilihan tujuh mata di tempat sendiri menentang pasukan. orang Texas.

Jacobs telah mendominasi bahagian belakang Raiders musim ini, dengan purata 79% bahagian tergesa-gesa dan saya mengunjurkan percubaan mediannya menghampiri 20.5. Saya akan bertaruh ini sehingga -135.

The Titans adalah pasukan kegemaran 2.5 mata dalam pertarungan bahagian menentang Colts. Ia menyediakan skrip permainan yang berat di mana Tennessee bersandar pada Derrick Henry.

Serangan hantaran The Titans tidak begitu dinamik tanpa stud WR AJ Brown dan pemain yang mereka draf untuk menggantikannya, Treylon Burks, kini berada di IR dengan kecederaan jari kaki.

Tannehill perlu bersandar pada banyak penerima pemilikan/penghujung ketat di Robert Woods, Nick Westbrook-Ikhine, Kyle Philips, Geoff Swaim dan Austin Hooper untuk menggerakkan rantai. Dia membawa lantai yang agak rendah apabila ia datang untuk melepasi ela sebagai hasilnya, dan saya mengunjurkan dia lebih hampir kepada 209.5.

Bagaimanakah anda menilai artikel ini?

We would love to thank the author of this article for this amazing material

Alatan Pemain NFL Minggu 7: 5 Pilihan Pakar untuk Zay Jones, Josh Jacobs, Ryan Tannehill, Lagi


Check out our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/