Andre Burakovsky Dipuji untuk Pemenang OT sebagai Avs Beat Lightning dalam Permainan 1

Imej Bruce Bennett/Getty

Bagaimana pula untuk Game 1?

Andre Burakovsky memberikan Colorado Avalanche kelebihan 1-0 dalam Pusingan Akhir Piala Stanley pada malam Rabu, menjaringkan gol kemenangan satu minit dan 23 saat ke masa lebih masa untuk memberikan Avs kemenangan 4-3 ke atas Tampa Bay Lightning.

NHL @NHL

PEMENANG OT DARI ANDRE BURAKOVSKY!!! 🔥 pic.twitter.com/Bp3mQJyUyV

Tidak menghairankan, matlamat besarnya menjadi bualan Twitter selepas perlawanan:

Burakovsky telah diberikan bunganya, dan wajar, tetapi ini adalah permainan liar yang dimainkan dalam tiga aksi.

Babak Pertama: Avs melonjak kepada 2-0 dan 3-1 di belakang gol daripada Gabriel Landeskog, Valeri Nichushkin dan Artturi Lehkonen.

Babak Kedua: The Lightning, menunjukkan ketenangan sebagai juara bertahan dua kali, ketinggalan walaupun di belakang gol Ondrej Palat dan Mikhail Sergachev dalam masa seminit antara satu sama lain.

Babak Ketiga: Kedua-dua pasukan, selepas tempoh pembukaan yang meledak-ledak, bermain dengan jalan buntu dalam tempoh ketiga sebelum Burakovsky memanggil permainan dalam masa tambahan.

Kami mempunyai semua ciptaan awal siri epik di sini, kawan-kawan.

The Lightning akan melihat untuk bangkit semula di Colorado semasa Permainan 2 Sabtu pada 8 malam ET (ABC/ESPN).We want to say thanks to the writer of this write-up for this remarkable content

Andre Burakovsky Dipuji untuk Pemenang OT sebagai Avs Beat Lightning dalam Permainan 1


You can find our social media profiles , as well as other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/