Angels DFA Upton, tab bintang muda untuk sudut OF tempat

MESA, Ariz — Keputusan Los Angeles Angels untuk melantik veteran Justin Upton untuk tugasan Sabtu bukanlah ulasan tentang Upton, kerana ia adalah kepercayaan terhadap bakat dan kesediaan pemain luar muda Jo Adell dan Brandon Marsh.

Pengurus besar Angels Perry Minasian, yang bercakap dengan wartawan sebelum Los Angeles 5-4 kalah kepada Cubskata Adell, 22, dan Marsh, 24, telah bermain dengan cara mereka ke senarai musim biasa dengan prestasi mereka dalam perlawanan Liga Cactus.

“Ia lebih kepada [them] dan apa yang telah mereka lakukan pada musim bunga ini,” kata Minasian. “Jo, saya rasa sesiapa sahaja yang melihat dia bermain musim bunga ini [would think he’s] cukup mengagumkan di kedua-dua belah bola. Dan jelas sekali Brandon juga, terutamanya beberapa hari lepas menghayunkan kelawar — kelawar kidal. Dari segi pertahanan, kesukanan yang mereka berdua bawa dan, di pangkalan, mereka berdua memberi kami dinamik berbeza yang tidak pernah kami miliki pada masa lalu. Jadi kami berasa seperti di sana mereka sangat sesuai.”

Namun, Minasian mengakui mempunyai perbualan “sangat sukar” dengan Upton, yang menandatangani perjanjian lima tahun dengan Angels selepas musim 2017 dan merupakan kehadiran veteran yang popular di rumah kelab itu.

“Semakin baik anda sebagai sebuah kelab, lebih mendalam yang anda miliki sebagai sebuah kelab,” kata Minasian. “Ini adalah keputusan yang sangat, sangat sukar yang kami habiskan banyak masa, fikirkan dan bincangkan. Kami berasa seperti Jo dan Brandon sudah bersedia untuk pergi.”

The Angels kini mempunyai tujuh hari untuk menukar pemain luar berusia 34 tahun itu atau meletakkannya pada penepian langsung yang tidak boleh ditarik balik. Upton mempunyai baki satu tahun dan $28 juta dalam kontrak lima tahunnya, $106 juta, dan Los Angeles akan bersedia untuk wang itu jika tiada pasukan berdagang untuknya atau menuntutnya daripada pengecualian.

The Angels membuat langkah yang sama musim lalu apabila mereka menetapkan Albert Pujols untuk tugasan. Pujols, yang berada dalam musim terakhir perjanjian 10 tahun, $240 juta, tidak dituntut dan dibebaskan sebelum menandatangani kontrak dengan Los Angeles Dodgers.

Ditanya mengenai kemungkinan bertanggungjawab ke atas baki kontrak Upton, Minasian berkata, “Kami cuba memenangi perlawanan. Kami cuba meletakkan pasukan terbaik di atas padang yang akan memenangi kami paling banyak perlawanan.”

Pengurus Los Angeles Joe Maddon berkata Upton mempunyai kem yang hebat dan berada dalam keadaan terbaik yang pernah dilaluinya sejak beberapa tahun kebelakangan ini, tetapi Adell dan Marsh sudah “matang”.

“Anda mempunyai lelaki muda di kaki langit,” kata Maddon. “Itu hanya aturan semula jadi. Begitulah cara ini berfungsi.”

Minasian berkata keputusan untuk mengekalkan Adell dan Marsh dan bukannya Upton adalah “sesuai.” Adell dan Marsh boleh memainkan beberapa posisi di luar padang — Marsh boleh mengendalikan ketiga-tiganya — dan kedua-duanya dianggap sebagai pemain pertahanan yang lebih baik daripada Upton pada ketika ini dalam kerjayanya. Fleksibiliti mereka memberikan Malaikat pada dasarnya medan luar empat orang, bersama-sama dengan Mike Trout dan 28 tahun Taylor Ward.

Minasian enggan menyatakan bagaimana masa bermain akan dibahagikan kepada tiga pemain penjuru luar. Maddon berkata matlamatnya adalah untuk mendapatkan Adell, Marsh dan Ward kesemua 450 hingga 500 at-bat.

“Untuk tiga pemain luar, anda memerlukan empat lelaki,” kata Minasian. “Kami berasa gembira dengan pertahanan luar dengan kumpulan itu.”

Upton adalah 5-untuk-15 dengan tiga homer dalam perlawanan Liga Cactus, tetapi dia mencapai .211 dengan .705 OPS musim lalu dan berada dalam senarai cedera dua kali dengan masalah belakang. Adell memukul .273 musim bunga ini dengan tiga homer, Marsh memukul .303 dengan dua homer dan tiga bes yang dicuri. Ward, yang memukul .296, juga mempunyai dua homer.

Dipilih pertama secara keseluruhan oleh Arizona dalam Draf MLB 2005, Upton bermain untuk D-backs, Braves, Padres dan Tigers sebelum Angels memperolehnya dari Detroit dalam perdagangan ’17. Upton menandatangani perjanjian lima tahun dengan Angels selepas musim ’17.

Dalam 15 musim liga besar, Upton telah mencecah .262 dengan 324 homer, 1,000 RBI dan .814 OPS, termasuk 75 homer dan .764 OPS sepanjang 366 perlawanan dengan Angels.

“Saya harap dia dapat memahami jika itu yang dia buat keputusan,” kata Maddon.

We would love to give thanks to the author of this post for this outstanding web content

Angels DFA Upton, tab bintang muda untuk sudut OF tempat


Discover our social media profiles , as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/