Angels Memperoleh Hunter Renfroe Daripada Brewers

Keagresifan awal musim awal The Angels berterusan. Halos mengumumkan pemerolehan pemain luar Pemburu Renfroe dari Brewers pada malam Selasa. Pitchers Janson Junk, Elvis Peguero dan Adam Seminaris menuju ke Milwaukee sebagai balasan.

Ia merupakan mogok awal ketiga di luar musim untuk Halos, yang telah pun menandatangani pemain permulaan Tyler Anderson kepada perjanjian ejen percuma selama tiga tahun dan pemain masuk yang diperoleh Gio Urshela dalam perdagangan dengan Kembar. Kini, mereka mengambil langkah ke arah memperbaiki medan luar yang mempunyai tanda tanya utama di sampingnya Mike Trout dan Taylor Ward.

Renfroe harus mengukuhkan tempat sudut luar berhadapan Ward. Dia menjadi pemukul melebihi purata dalam setiap dua musim lalu, dengan pengeluaran yang sangat serupa untuk Red Sox pada 2021 dan Brewers tahun ini. Bekas pusingan pertama itu telah bergabung untuk 60 larian di rumah sepanjang dua musim lepas, susulan persembahan 31-homer dengan Sox dengan 29 lagi di Milwaukee. Dia mempunyai peratusan pada asas sebanyak .315 yang sama pada setiap tahun tetapi lebih daripada mengimbangi jumlah sederhana itu dengan pengeluaran kuasa yang besar.

Pemukul tangan kanan telah mencecah antara .255 dan .260 dalam setiap dua tahun lepas manakala slugging sekitar .500 kedua-dua musim. Dia mempunyai garis terkumpul .257/.315/.496 dalam kurang daripada 1100 kemunculan plat sejak awal tahun 2021. Kadar mogoknya 22.9% adalah tepat di sekitar purata, manakala dia berjalan pada klip 7.6% di bawah purata. Dia seorang pelacur OBP rendah yang telah memusnahkan pembangkang kidal. Renfroe membawa garisan .269/.357/.508 di atas regangan itu sambil memegang kelebihan platun. Dia mempunyai kebimbangan yang lebih ketara di pangkalan tetapi mendapat kuasa yang mencukupi untuk kekal sebagai pilihan yang baik terhadap pitching tangan kanan (.252/.292/.491).

Pengeluaran kuasa itu adalah kad panggilan Renfroe, tetapi dia juga seorang pertahanan yang berdaya maju. Larian Bertahan Disimpan telah menambatnya tepat di sekitar purata liga di medan yang betul dalam setiap tiga musim terakhir. Metrik berasaskan julat Statcast mempunyai Renfroe beberapa larian di bawah purata setiap tahun, tetapi dia mengimbangi atletiknya yang lemah dengan kekuatan lengan peringkat teratas. Dia memperoleh bantuan dua angka dalam setiap dua tahun yang lalu, dan dia mengetuai semua pemain luar MLB dengan 27 pelari asas dikurangkan pada masa itu.

Kekuatan lengan Renfroe yang sangat baik telah mengekalkannya terutamanya dalam bidang kanan sejak beberapa tahun kebelakangan ini, walaupun dia mencatatkan beberapa inning di kiri pada awal kariernya. Jika dia melangkah ke padang kanan di Stadium Angel, itu akan mendorong Ward ke padang kiri. Bekas prospek teratas Jo Adell kini kelihatan seolah-olah dia akan diturunkan ke bahagian luar lapangan keempat/tugas bangku simpanan selepas memulakan kariernya dengan persembahan .215/.259/.356 dalam kira-kira satu perlawanan musim penuh. Adell masih baru berusia 23 tahun dan datang dari tahun yang kukuh di Triple-A Salt Lake, tetapi Angels nampaknya tidak bersedia untuk bergantung kepadanya untuk peranan tetap kerana mereka ingin melangkah ke gambar playoff pada 2023.

Seperti perdagangan Urshela minggu lepas, pemerolehan Renfroe adalah mengenai memperdalam barisan dengan seorang veteran yang produktif tetapi bukan elit untuk semusim. Renfroe berusia 31 tahun pada bulan Januari dan berada di musim terakhir kawalan kelab. dia diunjurkan oleh pencarum MLBTR Matt Swartz untuk gaji $11.2MM, dan dia akan menjadi ejen percuma pada akhir tahun ini. Itu adalah jumlah yang munasabah untuk pemain berkaliber ini, tetapi satu musim kawalan timbang tara yang agak mahal ke atas slugger sudut OBP yang lebih rendah tidak dipenuhi dengan nilai dagangan. Renfroe ialah pemain kedua seumpama itu yang diuruskan dalam beberapa minggu.

Blue Jays menghantar Teoscar Hernández kepada Mariners untuk melegakan Erik Swanson dan prospek melontar Adam Macko. Perdagangan itu mengejutkan sebilangan peminat Toronto, tetapi setiap Swanson dan Macko boleh dikatakan pemain yang lebih menarik daripada mana-mana trio pitcher yang diterima Milwaukee dalam pertukaran ini. Hernández adalah pemukul yang lebih baik daripada Renfroe, tetapi jurang antara baris .282/.332/.508 yang pertama sepanjang dua musim lalu dan pengeluaran yang terakhir tidak begitu dramatik. Namun begitu, Renfroe mengalami kesukaran untuk bertahan di mana-mana tempat kerana tanda harganya telah meningkat sepanjang musim timbang taranya. Halos akan menjadi pasukan kelimanya dalam beberapa tahun, kerana dia bermain berturut-turut untuk Padres, Rays, Red Sox dan Brewers kembali ke 2019.

Menambah unjuran gaji timbang taranya menyebabkan anggaran gaji Halos 2023 meningkat kepada sekitar $192MM, setiap Sumber Senarai. Itu akan menjadi markah tertinggi dalam sejarah francais, hampir mengatasi angka anggaran $189MM mereka dari musim lalu ini. Mereka mencecah sehingga kira-kira $206MM dalam komitmen cukai mewah, kira-kira $27MM berbanding ambang asas $233MM. Kapasiti perbelanjaan francais musim sejuk ini telah dipersoalkan dengan pemilik Arte Moreno meneroka penjualan francais itu. Masih tiada tanda kelab bersedia untuk mendekati wilayah cukai mewah, tetapi pengambilalihan Anderson, Urshela dan Renfroe telah mencapai anggaran $31.9MM pada perbelanjaan 2023. Dua pemain terakhir mewakili pelaburan satu tahun, tetapi nampaknya Moreno memberi peluang kepada pengurus besar Perry Minasian dan kumpulannya untuk menambah senarai sebelum musim terakhir kawalan kelab ke atas naib juara AL MVP. Shohei Ohtani.

The Brewers menambah trio pitcher, dua daripadanya sudah mempunyai pengalaman liga yang besar. Junk ialah bekas pilihan pusingan ke-22 Yankees. Dia pergi ke Halos dalam perjanjian tarikh akhir 2021 yang menghantar kidal Andrew Heaney ke Bronx. Pemain tangan kanan telah bertanding dalam tujuh perlawanan MLB sepanjang dua musim lalu, bermula enam. Dia membenarkan 4.74 ERA melalui 24 2/3 babak, mengalahkan 19.4% lawan di bawah purata tetapi mencatatkan kadar berjalan kaki 4.4%.

Junk, 27 pada bulan Januari, bersandar terutamanya pada peluncur rendah 80-an yang dicadangkan oleh penilai prospek boleh menjadi nada di atas purata. Dia mempunyai pusingan yang baik pada jahitan empat jahitannya 92-93 MPH tetapi tidak mengukuhkan dirinya dengan kakitangan liga yang besar sehingga ke tahap ini. Dia menghabiskan sebahagian besar tahun ini untuk tugasan pilihan ke Salt Lake, di mana dia mencatatkan 4.64 ERA melalui 73 2/3 inning sebagai permulaan dalam persekitaran yang mesra pemukul. Peratusan mogoknya 22.1% adalah sentuhan di bawah purata, tetapi dia hanya berjalan 5.8% daripada lawan. Produk Universiti Seattle masih mempunyai sepasang tahun pilihan liga kecil yang tinggal dan boleh melantun antara Milwaukee dan Triple-A Nashville sebagai putaran atau kedalaman pelepasan pertengahan.

Peguero, sebaliknya, adalah pelega tulen. The righty memulakan kerjaya dengan tiga penampilan sebagai pengganti COVID lewat musim 2021. Dia mendapat tempat kekal 40 pemain di luar musim lepas dan muncul dalam 13 perlawanan tahun ini. Ditugaskan dengan inning berleveraj rendah, Peguero menghasilkan 7.27 ERA merentasi 17 1/3 inning. Dia hanya menewaskan 15.6% lawan tetapi mendapat pukulan berayun pada 12% yang lebih mengagumkan daripada jumlah padangnya. Penduduk asal Republik Dominican itu mendorong grounder pada kira-kira separuh bola yang dipukul yang dia menyerah dalam kejohanan utama.

Dia juga mempunyai tahun yang cemerlang di Salt Lake, di mana dia melambung 44 1/3 bingkai bola 2.84 ERA. Peguero mengipas 27.5% daripada pemukul yang berhadapan dengan kadar berjalan kaki 7.1% yang berkualiti dan mengumpul grounders pada klip 57.5% yang besar. Seperti Junk, Peguero bersandar terutamanya pada peluncur semasa penampilan MLBnya, walaupun dia melontar lebih keras. Pegelangsar Peguero mendaftar masuk pada 91 MPH secara purata manakala fastballnya hanya berada di utara 96. Dia berusia 26 tahun pada bulan Mac dan juga mempunyai dua pilihan lagi, jadi Brewers boleh menggunakan dia sebagai pelega tengah naik-turun sambil berharap dia boleh menterjemah kejayaan Triple-A beliau menentang lawan besar liga.

Seminaris pergi ke pusingan kelima dalam draf 2020 dari Long Beach State. Seorang anak kidal 6’0″, dia tidak disenaraikan dalam kalangan 30 prospek terbaik dalam sistem Anaheim di Baseball America. Dia mengharungi tiga peringkat liga kecil tahun ini, menunjukkan prestasi yang baik di High-A menentang pesaing yang lebih muda tetapi bergelut ketika dia menaiki tangga liga kecil. Secara keseluruhannya, dia mengerjakan 101 2/3 bingkai bola 3.54 ERA dengan kadar strikeout 22.1% dan peratusan berjalan 8.7%. Dia tiada dalam senarai 40 orang tetapi perlu ditambah menjelang akhir musim 2023 atau didedahkan dalam draf Peraturan 5.

Walaupun Milwaukee jelas menyukai ketiga-tiga pelontar pertengahan 20-an, mereka masing-masing merupakan pilihan kedalaman yang fleksibel. Pastinya, pendorong utama dalam perjanjian itu ialah memperuntukkan semula unjuran timbang tara Renfroe yang besar. Pemotongan gaji bukanlah satu-satunya pendorong untuk perdagangan — Brewers boleh saja tidak menender Renfroe minggu lalu jika mereka komited untuk mengeluarkan wangnya daripada buku — tetapi GM Matt Arnold dan kakitangannya memilih untuk mengosongkan beberapa bilik gaji sementara membawa masuk beberapa lengan nota yang mendalam.

The Brewers dijangka mendapat gaji sekitar $115MM di Roster Resource terima kasih sebahagian besarnya kepada kelas timbang tara yang masih termasuk Corbin Burnes, Brandon Woodruff dan Willy Adames, dalam kalangan yang lain. Itu lebih kurang $17MM berbanding tanda Hari Pembukaan tahun ini, dan lebih banyak angka rombakan senarai akan berada di kaki langit. Berurusan dengan pemain pelengkap seperti Renfroe tidak mencadangkan Brewers akan menukar mana-mana Burnes, Woodruff atau Adames, tetapi Milwaukee boleh mempertimbangkan untuk memindahkan baseman kedua Kolten Wong atau pemula kedalaman seperti Adrian Houser atau Eric Lauer. Mereka sudah melukis beberapa minat daripada Mariners pada Wong dan pasti akan memikirkan beberapa cara untuk cuba mengimbangi masa kini dan masa depan.

Milwaukee kini boleh menceburkan diri ke peringkat bawah pasaran luar sudut ejen bebas untuk mengisi semula ketiadaan Renfroe, dengan Tyrone Taylor berdiri sebagai kegemaran semasa untuk bermain bersama-sama Christian Yelich dan Garrett Mitchell di luar padang. Pemain muda yang digembar-gemburkan seperti Sal Frelick dan Joey Wiemer boleh bermain dengan cara mereka ke dalam campuran pertengahan musim, tetapi ia akan menjadi satu kejutan jika Brewers tidak menambah sekurang-kurangnya seorang pemain luar veteran sebelum Hari Pembukaan.

Imej ihsan USA Today Sports.

We would like to say thanks to the writer of this write-up for this incredible content

Angels Memperoleh Hunter Renfroe Daripada Brewers


Discover our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/