Anggapan Ejen: Sepuluh calon bangkit semula yang menyerang yang mahu membuktikan mereka masih tergolong

Setiap musim, satu set pemain yang berbeza menghadapi persimpangan jalan atau mempunyai sesuatu untuk dibuktikan atas pelbagai sebab. Sebab yang paling biasa adalah berkaitan dengan masalah umur, kontrak atau had gaji, kecederaan, prestasi buruk atau isu luar padang.

Berikut ialah 10 pemain serangan, yang bukan quarterback, yang sesuai dengan salah satu kategori tersebut untuk diperhatikan pada tahun 2022.

gambar-gambar kepala

Elliott telah menjadi arah aliran yang salah secara statistik sejak menjadi pemain pertama dalam sejarah liga yang menandatangani kontrak $100 juta. Juara dua kali tergesa-gesa itu menandatangani lanjutan kontrak selama enam tahun, $90 juta, yang menjadikannya pemain bergaji tertinggi NFL, sejurus sebelum permulaan musim biasa 2019 untuk menamatkan penangguhan pramusim yang panjang. Elliott, yang mempunyai baki dua tahun dalam kontrak barunya, menetapkan piawaian baharu untuk bertanding dengan $50,052,137 dalam jaminan keseluruhan dan $28,052,137 dijamin sepenuhnya semasa menandatangani perjanjian itu.

Elliott mencatatkan purata 58.9 ela bergegas kerjaya rendah setiap perlawanan musim lalu. Sebelum Elliott mendapat lanjutan kontraknya, dia purata 101.2 ela bergegas setiap perlawanan. Elliott bukanlah Dallas yang paling cekap berlari kembali musim lalu. Ia adalah Tony Pollard, yang sesetengah orang percaya adalah yang terbaik untuk kembali dalam senarai Cowboys.

Jika itu terbukti musim ini, sukar untuk membayangkan Elliott kembali dengan Cowboys pada tahun 2023. Mungkin menjadi satu keperluan untuk berpisah dengan Elliott untuk mengekalkan Pollard, yang berada dalam tahun kontrak. Sudah ada spekulasi bahawa Elliott akan dikeluarkan di luar musim akan datang tanpa mengira apa yang berlaku dengan Pollard.

Elliott dijadualkan membuat $10.9 juta pada nombor had gaji $16.72 juta pada tahun 2023. The Cowboys akan mempunyai wang mati $11.86 juta, caj had untuk pemain yang tidak lagi berada dalam senarai pasukan, dengan membiarkan Elliott pergi tanpa menggunakan selepas Jun 1 jawatan.

gambar-gambar kepala

Thomas terlepas musim 2021 selepas mengalami kemunduran dalam pemulihan daripada pembedahan buku lali yang dia alami pada Jun itu. The Saints sudah kecewa dengan Thomas kerana menunggu sehingga beberapa minggu sebelum kem latihan untuk menjalani pembedahan pada buku lali kiri yang cedera semasa musim 2020.

Musim 2020 juga mencabar bagi Thomas. Dia menjadi subjek khabar angin perdagangan selepas penggantungan satu perlawanan kerana pertengkaran latihan dengan rakan sepasukan dan terhad kepada tujuh perlawanan musim biasa kerana buku lali.

Thomas telah menjadi ikutan dalam perbincangan penerima luas terbaik dengan kemunculan beberapa pemain muda di posisi itu sejak dua musim lalu. Pada 2019, musim sihat terakhir Thomas, dia mencipta rekod tunggal untuk majlis dengan 149 dan dinamakan Pemain Serangan Terbaik NFL.

gambar-gambar kepala

Musim sulung Barkley yang cemerlang, di mana dia mengetuai NFL dengan jarak 2,028 ela dari scrimmage (digabungkan bergegas dan menerima ela) dan memperoleh penghormatan 2018 NFL Offensive Rookie of the Year dalam proses itu, kelihatan seperti kenangan yang jauh. Dia mengalami tahun 2021 yang hambar ketika kembali dari musim 2020 di mana dia dihadkan kepada dua perlawanan kerana ACL kanan koyak. Barkley mempunyai 593 ela tergesa-gesa dengan 3.7 ela setiap bawa dalam 13 perlawanan musim lalu. Pilihan keseluruhan kedua dalam draf 2018 berada dalam bahaya kontrak baru lima tahunnya, dengan purata $7,682,350 setahun, yang termasuk gaji tahun pilihan $7.217 juta semasanya, sebagai tawaran terbesar dalam kerjaya NFLnya.

gambar-gambar kepala

Tahun kontrak Robinson ketika dia bermain di bawah tanda francais $17.88 juta meninggalkan banyak yang diinginkan. Musim 2021 adalah kempen NFL terburuk Robinson (selain 2017 apabila dia merobek ACL kirinya dalam Jaguar‘ pembuka musim). Robinson melakukan 36 tangkapan untuk jarak 410 ela dengan satu touchdown dalam 12 perlawanan, yang sebahagiannya boleh dikaitkan dengan musim yang dilanda kecederaan di mana dia tidak pernah membina chemistry dengan quarterback rookie Justin Fields.

Walau bagaimanapun, Rams menandatangani Robinson dengan kontrak tiga tahun, $46.5 juta (bernilai sehingga $48 juta melalui insentif) dengan $30.75 juta dijamin sepenuhnya. Robinson boleh membatalkan tahun ketiga pada 2024 dengan mencapai 2,201 ela menerima gabungan pada 2022 dan 2023. The Rams mengharapkan 2021 sebagai anomali sejak Robert Woods, yang mengoyakkan ACL di lutut kirinya semasa latihan November lalu, adalah diperdagangkan ke Titans dalam langkah pembuangan gaji untuk menampung penandatanganan Robinson.

gambar-gambar kepala

Stanley memasukkan kempen All-Pro 2019 kepada sambungan lima tahun, $98.75 juta bernilai sehingga $100 juta melalui insentif dengan jaminan penetapan rekod untuk kontrak penjaga garisan yang menyinggung perasaan semasa pertengahan musim 2020. Terdapat lebih sedikit daripada $65.5 juta dalam jaminan keseluruhan di mana lebih sedikit daripada $58.8 juta telah dijamin sepenuhnya semasa menandatangani.

Stanley hanya bermain dalam dua perlawanan sejak itu. Dia mengalami kecederaan buku lali kiri penghujung musim yang memerlukan pembedahan beberapa hari selepas menandatangani kontraknya. Stanley memulakan perlawanan pertama pada 2021 sebelum akhirnya menjalani pembedahan tambahan pada buku lali pada musim ini. Stanley baru sahaja diaktifkan dari senarai yang tidak dapat melakukan secara fizikal. Kembali ke apa-apa yang hampir dengan tahap permainan sebelumnya akan menjadi rangsangan besar kepada Ravens.

gambar-gambar kepala

Golladay adalah penerima tawaran terbesar 2021 untuk penangkap hantaran selepas singa enggan melantiknya sebagai pemain francais. Dia menandatangani kontrak empat tahun, $72 juta (bernilai maksimum $76 juta melalui insentif) dengan jaminan $40 juta selepas pelbagai kecederaan menghadkan dia kepada lima perlawanan pada 2020. Peserta Pro Bowl 2019 mempunyai 37 tangkapan sepanjang 521 ela dan sifar touchdown dalam 14 perlawanan musim lalu. Golladay mungkin perlu berkembang musim ini dalam sistem serangan ketua jurulatih baharu Brian Daboll atau tidak akan ada tahun ketiga di New York, walaupun hari ketiga bonus senarai tahun liga 2023 miliknya yang bernilai $4.5 juta (17 Mac depan) telah dijamin sepenuhnya. bahagian Mac.

gambar-gambar kepala

Smith melebihi unjuran kontrak paling munasabah apabila Patriots menandatanganinya dengan perjanjian tiga tahun dengan purata $12.5 juta setahun pada 2021 agensi percuma. Dia mencipta rekod untuk wang terbanyak yang dijamin sepenuhnya dalam kontrak akhir yang ketat dengan $31.25 juta.

Smith tidak mendekati pepatah lama “kepada siapa banyak diberi, banyak yang diharapkan.” Dia hanya mempunyai 28 tangkapan untuk jarak 294 ela dan satu touchdown dalam 16 perlawanan musim lalu sambil mengambil 47.64% daripada pukulan serangan New England (525 daripada 1,102 permainan). Di antara perlawanan yang ketat, Smith berada di tempat ke-34 dalam NFL dalam majlis dan ke-31 dalam menerima ela. Dengan musim lain seperti pada 2021, Smith tidak akan berada di sekitar pada 2023 untuk mengutip gaji $12 jutanya.

gambar-gambar kepala

The Browns menandatangani Conklin dengan kontrak tiga tahun, $42 juta membayar dividen besar pada 2020 apabila dia memperoleh penghormatan All-Pro. Siku kiri terkehel dan tendon patellar kanan yang koyak mengehadkan Conklin kepada tujuh perlawanan yang rendah kerjaya musim lalu. Conklin mengambil potongan gaji $4 juta daripada $12 juta kepada $8 juta yang dijamin sepenuhnya di mana dia boleh memperoleh wang itu kembali melalui insentif masa bermain semasa luar musim. Dia baru-baru ini menyatakan bahawa dia ingin kekal di Cleveland selepas musim ini. Conklin boleh meraih manfaat daripada pasaran penyelesaian tepat yang bermula secara mendadak pada 2021 dengan kembali ke prestasinya pada 2020 musim ini. Empat tackle kanan menandatangani perjanjian dengan purata $17 juta atau lebih tahun lepas.

gambar-gambar kepala

Minat yang lemah dalam agensi bebas menyebabkan Smith-Schuster kembali ke Pittsburgh dengan perjanjian “buktikan” setahun bernilai $8 juta musim lalu. Dia dilaporkan mencari lebih daripada $15 juta setahun di pasaran terbuka.

Smith-Schuster tidak membuktikan sangat apabila kecederaan bahu kiri mengetepikan dia untuk musim biasa selepas lima perlawanan. Dia mempunyai 15 resepsi untuk 129 ela tanpa sebarang touchdown dalam permainan tersebut. Smith-Schuster kembali untuk permainan playoff wild card menentang Chiefs di mana dia mendapat lima tangkapan sepanjang 26 ela.

Terdapat kurang minat terhadap Smith-Schuster semasa agensi bebas tahun ini berbanding pada 2021. Dia menandatangani kontrak setahun, $3.25 juta dengan Chiefs bernilai sehingga $10.75 juta melalui insentif. The Chiefs baru-baru ini mengubah suai kontraknya supaya dia boleh memperoleh tambahan $510,000 kerana bonus senarai pemainnya sebanyak $510,000 ($30,000 untuk setiap permainan yang aktif) dinaikkan kepada $1.02 juta ($60,000 untuk setiap permainan yang aktif).

Smith-Schuster mempunyai peluang besar di Kansas City kerana tidak ada penerima lebar No. 1 yang mapan dengan perdagangan Tyreek Hill ke ikan lumba-lumba. Dia boleh diposisikan untuk hari gaji besar yang mengelaknya dalam agensi bebas Mac depan dengan musim 2022 yang sangat produktif.

gambar-gambar kepala

Kempen Engram pada tahun 2021 yang mengecewakan dengan Giants, di mana dia menangkap 46 hantaran sejauh 408 ela dan tiga touchdown, tidak menghalangnya daripada mendapat perjanjian setahun, $9 juta daripada Jaguars, termasuk $8.25 juta yang dijamin sepenuhnya. Dia boleh membuat sebanyak $10 juta melalui insentif. Nilai asas urus niaga itu tidak kurang daripada $9.293 juta yang akan menyebabkan Giants melantik Engram sebagai pemain peralihan.

Engram mungkin berada di tempat yang betul untuk mempamerkan dirinya untuk agensi percuma 2023. Kesalahan ketua jurulatih baharu Jaguars Doug Pederson dengan burung helang adalah mesra hujung ketat. Sepanjang lima musim sebagai ketua jurulatih di Philadelphia, Zach Ertz mencatatkan purata hampir 80 tangkapan setiap tahun, termasuk menetapkan rekod penerimaan musim tunggal NFL untuk penamat yang ketat dengan 116 pada 2018.

We would love to say thanks to the author of this post for this awesome content

Anggapan Ejen: Sepuluh calon bangkit semula yang menyerang yang mahu membuktikan mereka masih tergolong


You can find our social media profiles and other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/