Anugerah NFL Minggu 2 PFT 2022 – ProFootballTalk

Imej Getty

Sudah tiba masanya untuk menyampaikan beberapa anugerah. Tiada trofi. Tiada wang tunai. Tiada apa-apa, selain kepuasan.

Hadiah mingguan kami termasuk pemain serangan mingguan, pemain pertahanan terbaik minggu ini, pemain baru minggu ini, jurulatih mingguan dan permainan mingguan.

Proses pemilihan yang sangat khusus terdiri daripada aplikasi pengukuran analitik yang diukur dan model matematik yang rumit, digabungkan dengan pemeriksaan teliti keadaan meteorologi semasa dan pertimbangan keadaan dan fenomena astrologi yang berkaitan.

Sebenarnya, saya bertanya kepada penulis PFT pendapat mereka, dan kemudian saya membuat sesuatu. Inilah yang kami dapat minggu ini.

Pemain serangan minggu ini: Quarterback Dolphins Tua Tagovailoa.

Pemain suku tahun ketiga itu mempunyai enam hantaran mendarat dalam salah satu permainan paling mendebarkan yang dimainkan oleh Dolphins selama bertahun-tahun. Lima puluh hantaran. Tiga puluh enam siap. 469 ela. Hari yang menakjubkan.

Dia pastinya telah bertambah baik di bawah kakitangan kejurulatihan baharu. Dan ia bukan hanya ketua jurulatih Mike McDaniel. Jurulatih quarterback dan penyelaras permainan hantaran Darrell Bevell telah membantu mendorong Tua ke arah siling yang beberapa orang tahu dia ada.

“Bev pastinya seorang jurulatih langsung,” penerima Jaylen Waddle memberitahu PFT melalui telefon selepas perlawanan Ahad. “Dia pastinya sangat bersemangat dengan kerjanya dan bersemangat untuk bekerja dengan Tua. Dia akan menunjukkan bahawa dalam latihan sepanjang minggu, dia dan Tua bercakap tentang perkara yang mereka lihat dan bagaimana ia akan membantu kami menang, terutamanya dalam situasi kritikal.”

Terdapat beberapa situasi kritikal pada hari Ahad, dan Tua telah melaluinya.

Finalis lain: Penerima bil Stephon Diggs (12 tangkapan, 148 ela, tiga touchdown), quarterback Eagles Jalen Sakit333 ela hantaran, satu hantaran ke bawah, dua sentuhan turun tergesa-gesa), Penerima ikan lumba-lumba Bukit Tyreek (11 tangkapan, 190 ela, dua touchdown), Waddle (11 tangkapan, 171 ela, dua touchdown), Packers berlari ke belakang Aaron Jones (15 pembawa, 132 ela bergegas, dua jumlah touchdown).

Pemain pertahanan terbaik minggu ini: Eagles cornerback Darius Slay.

Matikan tutup penerima sendiri Justin Jefferson, memintas sepasang hantaran, dan memberikan salah satu bola kepada Sixers All-Star James Harden. Sepanjang perjalanan, Slay memasuki semula perbualan kebangsaan sebagai sudut muka depan elit.

“Saya sangat menghormati, tetapi anda tahu bagaimana ia sentiasa berlaku, semakin meningkat usia anda, mereka fikir anda jatuh, tetapi saya bukan salah seorang daripada mereka,” kata Slay kepada pemberita selepas perlawanan. “Saya masih di peringkat elit. Saya patut dihormati. Saya rasa liga cukup menghormati saya. Ia hanya media.”

Nah, sekurang-kurangnya sesetengah media menyedari apa yang dia lakukan.

Finalis lain: Cowboys linebacker Michah Parsons (dua guni), Buccaneers cornerback Jamel Dean (dua pintasan), akhir pertahanan Singa Aidan Hutchinson (tiga guni).

Rookie minggu ini: Penerima jet Garrett Wilson.

Penerima pusingan pertama mempunyai lebih daripada 100 ela menerima dan dua touchdown dalam kemenangan mustahil oleh Jets.

Untuk skor kedua, Wilson tampil seperti seseorang yang mempunyai lebih daripada dua perlawanan di bawah tali pinggangnya. Dia menjelaskan kepada PFT selepas perlawanan bahawa dia mengiktiraf liputan itu sebagai sesuatu yang digunakan oleh Browns pada awal permainan menentang permainan yang sama.

Jadi dia memutuskan untuk mempercepatkan laluannya, mengelilingi belakang pertahanan dan mencari lubang dalam liputan. Quarterback Joe Flacco menghantar bola — dan Wilson mula menyampaikan kepercayaan pasukannya bahawa dia akan menjadi bintang dalam liga ini.

Finalis lain pertahanan Lions menamatkan Aidan Hutchinson (tiga guni), orang Texas berlari ke belakang Dameon Pierce (69 ela bergegas), Cowboys left tackle Tyler Smithpenerima Falcons Drake London (lapan tangkapan, 86 ela, satu touchdown), penjaga gol Jaguars Devin Lloyd (tiga hantaran dipertahankan, satu pintasan).

Jurulatih minggu ini: Jurulatih Jaguars Doug Pederson.

Jurulatih baru, keputusan yang sama.

Jaguar terus menewaskan Colts di Jacksonville. Jurulatih Doug Pederson, yang memenangi Super Bowl bersama Eagles, menewaskan bekas leftenan Phillynya, Frank Reich, dengan cara yang hebat. Untuk liga yang berasaskan mata mata mata, penutupan adalah jarang berlaku. Pederson merekayasa satu.

Maka Jaguar, pada kedudukan 1-1, berada di tempat pertama di AFC Selatan. Sama seperti tiada siapa yang menjangkakan.

Finalis lain: Jurulatih Dolphins Mike McDaniel, jurulatih Jets Robert Saleh, jurulatih Cardinals Kliff Kingsbury, jurulatih Eagles Nick Sirianni.

Permainan minggu ini: Cardinals quarterback Kyler Murraypenukaran dua mata.

Ia memukau.

Ia tidak memaksa lebih masa, tetapi ia berlaku di sepanjang perjalanan semasa kemenangan kembali 20 mata Arizona. Murray memegang bola untuk lebih daripada 20 saat sambil dia cover hampir 85 ela padang dalam perjalanan untuk berlari bola ke zon akhir.

Ia hanya sebahagian daripada Murray hari bersejarah di mana dia menjadi quarterback pertama yang pernah melakukan touchdown hantaran, touchdown tergesa-gesa, penukaran dua mata hantaran dan penukaran dua mata tergesa-gesa dalam permainan yang sama.

Finalis lain: Cardinals cornerback Byron Murphy Kepulangan Jr. yang memenangi permainan untuk mendarat, Lions berlari ke belakang D’Andre Swifttangkapan, jatuh, bangun dan lari untuk mendarat, penerima Patriots Nelson AgholorTangkapan sentuh 44 ela, penerima Jets Corey DavisTangkapan mendarat sejauh 66 ela, larian mendarat 78 ela suku Ravens Lamar Jackson, tangkapan mendarat 60 ela penerima Dolphin Tyreek Hill, bek penjuru Chiefs Jaylen WatsonPulangan pintasan 99 ela untuk mendarat.We would like to say thanks to the author of this post for this remarkable material

Anugerah NFL Minggu 2 PFT 2022 – ProFootballTalk


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/