Anugerah NFL Minggu 3 PFT 2022 – ProFootballTalk

Imej Getty

Hari Rabu pagi. Ini bermakna bahawa sudah tiba masanya untuk meletakkan haluan pada minggu yang mempunyai senarai anugerah.

Dan anugerah itu sendiri, seperti biasa, adalah anugerah. tak ada duit. Tiada trofi. Tidak ada apa-apa. Selain daripada pelepasan kecil dopamin untuk mereka yang menang.

Dan mungkin untuk satu atau lebih daripada mereka yang disebut sebagai finalis.

Berikut ialah senarai pemenang anugerah Minggu Ketiga, bersama mereka yang hampir memenangi tidak lebih daripada kepuasan.

Pemain terbaik minggu ini: quarterback Ravens Lamar Jackson.

Untuk kali ke-14 dalam 64 perlawanan kerjaya, Lamar Jackson menjana sekurang-kurangnya 100 ela hantaran dan 100 ela bergegas. Dia juga menyumbang lima gol ketika menentang pertahanan yang diketuai oleh salah seorang jurulatih hebat sepanjang zaman.

Melalui tiga minggu, MVP 2019 itu meletakkan dirinya dalam perbualan untuk penamat buku kepada hadiah terdahulunya. Dia kelihatan baik seperti biasa, dan semakin baik.

Finalis lain: penerima Eagles DeVonta Smith (lapan tangkapan, 169 ela, satu touchdown); Jaguars quarterback Trevor Lawrence (262 ela hantaran, tiga touchdown); Beruang berlari ke belakang Khalil Herbert (157 ela bergegas, dua touchdown); quarterback Eagles Jalen Sakit (340 ela hantaran, tiga touchdown); Falcon berlari ke belakang Cordarrelle Patterson (141 ela bergegas, satu touchdown).

Pemain bertahan minggu ini: Koboi tamat pertahanan DeMarcus Lawrence.

Lawrence mengetuai pertahanan Dallas yang berkerumun dengan tiga guni menentang Giants. Dia mengikat kerjaya yang tinggi, dan dia telah mengukuhkan dirinya sebagai salah seorang pelumba hantaran teratas dalam permainan.

Finalis lain: Bears linebacker Roquan Smith (pemintasan yang menetapkan gol padang yang memenangi permainan), akhir pertahanan Eagles Brandon Graham (2.5 guni), Lions pertahanan belakang Jeff Okudah (diadakan Justin Jefferson kepada tiga tangkapan dan 14 ela).

Rookie of the week: Penerima pembungkus Romeo Doubs.

Pilihan pusingan keempat dalam draf 2022 mungkin muncul sebagai pilihan utama dalam permainan hantaran Green Bay. Dia menangkap lapan hantaran pada lapan sasaran sejauh 73 ela dan satu touchdown dalam kemenangan dua mata ke atas Tampa Bay.

Melalui tiga perlawanan, Doubs adalah penerima utama pasukan dengan 14 tangkapan dan 137 ela.

Finalis lain: Penerima Saints Chris Olave (sembilan tangkapan, 147 ela), penerima Falcons Drake London (tiga tangkapan, 54 ela, satu touchdown), penerima Colts Jelani Woods (dua tangkapan, 13 ela, dua touchdown), penjaga gol Jaguars Devin Lloyd (tujuh tekel, tiga hantaran dipertahankan, satu pintasan).

Jurulatih minggu ini: Jurulatih Dolphins Mike McDaniel.

The Dolphins telah cepat mengamalkan sikap mencari jalan, dipengaruhi oleh keyakinan dingin jurulatih tahun pertama mereka. Pada hari Ahad, Dolphins berulang kali mengambil pukulan terbaik yang ditawarkan oleh Bills, dan mereka masih berjaya muncul dengan mata yang cukup untuk menang.

Perbezaan statistik adalah mengejutkan. Kerbau mempunyai bola selama lebih daripada 40 minit. Mereka memperoleh 497 ela berbanding Miami 212. Mereka mempunyai 90 jumlah permainan; Miami mempunyai 39.

Tetapi Dolphins berakhir dengan 21 mata, Bills dengan 19. Dan Miami kini mempunyai tiga kemenangan, dan tiada kekalahan.

Finalis lain: Jurulatih Jaguars Doug Pederson, jurulatih Eagles Nick Sirianni, jurulatih Browns Kevin Stefanski, jurulatih Ravens John Harbaugh, jurulatih Colts Frank Reich.

Permainan minggu ini: Penerima Steelers George PickensTangkapan gaya OBJ.

Pada separuh masa pertama permainan malam Khamis di Cleveland, quarterback Steelers Mitch Trubisky melakukan apa yang dia perlu lakukan — percaya bahawa orang baru Georgia George Pickens terbuka walaupun nampaknya dia tidak.

Masuk bola. Pickens membengkokkan badannya untuk menangkap satu tangan. Sudut ini menjadikannya lebih mengagumkan.

Dan sementara itu Tangkapan malam Ahad pada tahun 2014 dari OBJ akan sentiasa menjadi lebih diingati, boleh dikatakan bahawa tangkapan Pickens adalah lebih baik. Pertama, dia tidak melihat bola sehingga saat terakhir; Beckham sempat menjejak lontaran dan bersedia untuk tangkapan. Kedua, Pickens melaraskan momentum yang membawanya ke satu arah dan berpusing-pusing untuk membuat tangkapan. Bagi Beckham, tiada perubahan arah.

Finalis lain: Penerima Cowboys CeeDee LambTangkapan mendarat satu tangan, penerima Viking KJ OsbornTangkapan sentuh yang memenangi permainan, penerima Bengals Tyler BoydTangkapan sentuh 56 ela, Jaguar berlari ke belakang James RobinsonLarian touchdown sejauh 50 ela pada keempat dan satu, quarterback Dolphins Tua Tagovailoa‘ lontaran 45 ela ke penerima Jaylen Waddle pada ketiga dan 22, penerima Raiders Mack Hollins‘ Tangkapan 48 ela pada keempat dan 15, Butt Punt.We want to say thanks to the author of this article for this remarkable content

Anugerah NFL Minggu 3 PFT 2022 – ProFootballTalk


Visit our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/