Apa yang berlaku kepada Haason Reddick dalam perlawanan pembukaan Eagles?

Matlamat Haason Reddick dalam setiap perlawanan adalah untuk melakukan sesuatu yang membantu pasukannya menang.

Dan dalam debut Eagles, itu tidak berlaku.

“Pada satu ketika, saya rasa saya perlu membuat permainan yang menjejaskan permainan kerana itulah yang saya dibawa ke sini,” katanya di lokernya Khamis. “Pada satu ketika dalam permainan, saya mahu menjadi faktor.

“Dan walaupun saya mempunyai beberapa permainan yang bagus, saya melakukan banyak perkara yang baik, saya tidak fikir saya benar-benar membuat permainan yang mengubah permainan. Dan tidak mengapa. Dah masuk Minggu 1. Saya tak risau. Kami mempunyai 16 minggu lagi, 16 lagi peluang, dan saya tahu semua yang saya ingin capai akan datang.”

Ia adalah pembuka musim yang sukar untuk Reddick, yang menandatangani perjanjian tiga tahun, $45 juta dengan Eagles pada Mac.

Ia hanya satu perlawanan, tetapi selain kekalahan dua ela pada permainan lari Jamaal Williams pada suku ketiga, Reddick berdiam diri dalam kemenangan 38-35 Eagles ke atas Lions.

Pro Football Focus mengkreditkannya tanpa tekanan pada 23 hantaran tergesa-gesa dan memberinya gred hantaran tergesa-gesa 45.4 – 127ke-terbaik daripada 129 pelumba lulus yang mereka gred pada Minggu 1.

Secara keseluruhan, dia memainkan 47 pukulan dan menamatkan dengan dua pukulan keseluruhan, termasuk satu pukulan untuk kekalahan.

“Ada beberapa perkara yang saya lakukan dengan baik, ada beberapa perkara yang saya harap saya lihat,” katanya. “Saya rasa seperti saya meninggalkan tiga perlawanan di luar sana yang boleh menjejaskan permainan.

“Ada beberapa perkara yang saya lihat selepas perlawanan yang saya harap saya lihat semasa perlawanan, tetapi sekarang saya tahu perkara itu, saya boleh fokus pada itu dan ia akan membuka banyak perkara untuk saya. Itu sahaja yang saya perlu lakukan. Lakukan sahaja apa yang saya tidak lakukan minggu lepas dan semuanya akan OK.

“Minggu 1, kawan. Kini tiba masanya untuk bertenang, mula membetulkan butiran kecil, kesilapan kecil kecil, dan mula bermain bola sepak yang lebih hampir dengan standard kami.”

Standard peribadi Reddick sendiri adalah berdasarkan 23 ½ guni dalam dua tahun lepas. Dia adalah salah satu daripada lima pemain NFL dengan 10 atau lebih guni dalam setiap dua musim terakhir.

Tetapi dia tidak pernah rapat dengan Jared Goff Ahad di Ford Field.

“Standard yang saya pegang untuk diri saya sendiri adalah lebih tinggi daripada jangkaan yang boleh dimiliki oleh orang lain,” katanya. “Saya sentiasa mahu melakukan yang terbaik. Saya sentiasa mahu menunjukkan bahawa saya adalah antara pemain terbaik. Jangkaan saya dan standard saya sentiasa lebih tinggi daripada apa yang peminat boleh miliki, jurulatih boleh miliki.

“Jadi hakikat bahawa saya tidak mencapai standard saya? Ramai orang memberitahu saya, ‘Oh, anda bermain permainan yang hebat,’ ini, itu dan yang ketiga. Ah, tetapi saya tidak bermain mengikut standard saya. Saya tidak melakukan apa yang saya mahu lakukan. Dan itu sahaja yang saya fokuskan. Saya memberi tumpuan kepada itu untuk Minnesota dan kemudian setiap minggu ke hadapan.”

Barisan pertahanan yang dibanggakan The Eagles hanya berjaya satu karung menentang Lions – ia berpecah antara Fletcher Cox dan Brandon Graham dan bermain digugurkan apabila Goff pada mulanya tidak melakukan pukulan tengah Frank Ragnow.

Selepas musim 29 guni yang teruk pada tahun lalu, Reddick telah dibawa masuk untuk memulihkan tergesa-gesa hantaran Eagles yang hampir mati.

Ya, ia hanya satu perlawanan, tetapi ini bukan permulaan yang diinginkan oleh sesiapa pun.

“Terdapat banyak perkara yang tidak disedari peminat, peminat tidak tahu, tetapi saya tidak akan membincangkannya,” katanya.

“Peminat akan mengatakan apa yang mereka mahu katakan dan mempunyai pendapat mereka sendiri tidak kira apa yang orang lain katakan. Jadi saya tidak bimbang tentang itu. Saya tahu ia adalah Philly, saya tahu ia adalah kumpulan yang sukar, saya tidak akan membiarkannya menjadi fasa saya. Satu-satunya perkara yang saya bimbang ialah bermain bola sepak yang hebat.”

Reddick akan membuat penampilan sulung di rumahnya pada malam Isnin menentang Viking di Linc, hanya beberapa batu dari tempat dia bermain bola sepak sekolah menengah di Haddon Heights dan stadium yang sama tempat dia bermain bola sepak kolej untuk Temple.

Meter gembar-gembur akan terkeluar daripada carta, tetapi Reddick akan mengabaikannya.

“Saya tidak akan terperangkap dalam gembar-gembur,” katanya. “Saya hanya fokus sekarang untuk menjadi lebih baik daripada saya pada Minggu 1. Memperbaiki perkara yang saya tidak lakukan dengan betul pada Minggu 1. Dan itu sahaja yang saya fokus.

“Saya tidak akan terperangkap dalam, ‘Oh, awak pulang ke rumah.’ Saya tidak akan membiarkan perkara itu mengganggu saya. Apa yang saya risaukan ialah bermain bola sepak yang bagus untuk Philadelphia Eagles.”

We wish to give thanks to the author of this post for this amazing web content

Apa yang berlaku kepada Haason Reddick dalam perlawanan pembukaan Eagles?


Explore our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/