Apa yang seterusnya untuk Yankees? Tiga soalan utama dengan masa depan Hakim Aaron, Aaron Boone tidak pasti selepas sapuan

Pada satu ketika musim ini New York Yankees kelihatan seperti mereka mempunyai peluang untuk mencabar rekod MLB 116 kemenangan. Pada akhirnya, mereka secara tidak sengaja disapu oleh Houston Astros dalam ALCS, siri yang mendedahkan jurang antara kedua-dua pasukan. Houston menghantar pulang Yankees malam Ahad dengan kemenangan 6-5. Ia adalah kali ketiga dalam tempoh enam tahun lepas Astros telah menyingkirkan Yankees.

Yankees tidak memenangi Siri Dunia sejak 2009, kemarau yang layak sebagai keabadian dalam tahun-tahun Yankees, dan mereka telah berulang kali terhenti di pasca musim semasa apa yang kita panggil era Hakim Harun. Sejak musim AL Rookie of the Year Hakim pada 2017, Yankees telah tewas dalam ALCS tiga kali (2017, 2019, 2022), ALDS dua kali (2018, 2020) dan Wild Card Game sekali (2021). Sehingga kini, kumpulan ini memuncak dengan kekalahan Game 7 kepada (siapa lagi?) Astros dalam ALCS 2017.

Kini Hakim tinggal beberapa minggu lagi daripada agensi bebas, Gerrit Cole dan Giancarlo Stanton mempunyai satu tahun lagi terputus daripada apa-apa yang tinggal di peringkat awal mereka, dan yang lain seperti Josh Donaldson dan DJ LeMahieu kelihatan kurang berkemungkinan menjadi penyumbang utama untuk pasukan kejuaraan yang bergerak ke hadapan. Yankees masih pasukan yang sangat bagus — anda tidak memenangi 99 perlawanan secara tidak sengaja — tetapi wajar untuk tertanya-tanya sama ada hari terbaik kumpulan ini berada di belakang mereka, dan dari mana teras seterusnya datang.

Berikut adalah tiga soalan mendesak yang dihadapi oleh Yankees ketika mereka menuju ke salah satu musim luar yang paling penting dalam tempoh 25-30 tahun yang lalu. Mungkin lebih lama dari itu.

1. Adakah mereka akan mengekalkan Hakim?

gambar-gambar kepala

Persoalannya ialah tidak bolehkah Yankees mengekalkan Hakim, lelaki 62-homer. Sudah tentu mereka boleh. Mereka adalah Yankees dan mereka boleh menandingi — dan mengalahkan — sebarang tawaran kontrak yang datang kepadanya di luar musim ini. Berpura-pura sebaliknya adalah kebodohan. Semua petunjuk Hakim mahu kekal sebagai Yankee dan Yankee mahu mengekalkan Hakim, walaupun berkata dan melakukan adalah perkara yang berbeza. Terdapat rundingan kontrak yang rumit dalam perjalanan dan Yankees telah menyimpan plat penyekat pada senarai gaji mereka di bawah Hal Steinbrenner.

“Ada periuk emas di sana. Ia masih belum dapat ditentukan berapa emas itu — berapa beratnya — tetapi ia adalah periuk emas, tidak syak lagi mengenainya. Sangat bagus untuknya. Ia sudah menjadi periuk besar dan, jelas sekali. , ia akan menjadi lebih besar,” GM Brian Cashman memberitahu Associated Press tentang agensi bebas Hakim yang akan datang sebelum ALDS. “Dia meletakkan dirinya dalam kedudukan yang menakjubkan untuk mempunyai banyak pilihan. Dan jelas, jelas sekali, kami ingin memenangi hari dalam perbincangan itu, dan itu jelas untuk hari lain. Tetapi kami berkata demikian sebelum musim. Kami berkata begitu banyak kali sepanjang musim. Jika anda perlu mendengarnya sekali lagi. Saya akan katakan sekali lagi: Ya, sudah tentu kami suka Aaron Judge kembali sebagai New York Yankee, tetapi itu sahaja untuk hari yang lain.”

Musim penetapan rekod Hakim berpotensi menetapkan dia untuk kontrak rekod rekod, walaupun menewaskan jumlah jaminan (Mike Trout $426.5 juta) dan purata nilai tahunan rekod (Max Scherzer $43.3 juta) akan menjadi sukar kerana Hakim berusia 31 tahun sejurus selepas Hari Pembukaan 2023. Yang berkata, angka kontraknya seterusnya akan datang di utara sebanyak $300 juta. Saya menganggarkan sembilan tahun dan $38 juta setahun, atau jumlah $342 juta, bulan lepas. Seperti yang saya katakan, itu hanya ramalan.

Tidak ada cara untuk menggantikan Hakim dan kehilangan dia kepada agensi bebas akan menyebabkan Yankees kembali sangat. Dia adalah pemain terbaik dan paling boleh dipasarkan, dan penggantian yang ada adalah pucat jika dibandingkan. Dalam agensi percuma terdapat pembedahan selepas pergelangan tangan Andrew Benintendi, David Peralta, Brandon Nimmo, Joc Pederson, dan itu sahaja. Hakim ialah pemain 10.6-WAR pada tahun 2022. Keempat-empat mereka bernilai 10.1 WAR digabungkan, dan tidak akan mengejutkan saya jika Hakim mengalahkan mereka sekali lagi pada tahun 2023.

Mungkin Bryan Reynolds boleh diketepikan dalam perdagangan, walaupun itu memerlukan melepaskan prospek yang Yankees setakat ini tidak mahu berdagang (sedikit lagi mengenai mereka). Ian Happ? Anthony Santander? Tiada pengganti Hakim. Satu-satunya cara anda boleh melakukannya ialah dengan menaik taraf beberapa jawatan dan menggantikannya dalam agregat, dan itu tidak mudah. Yankees adalah pasukan terkaya dalam sukan ini. Tiada sebab mereka tidak mampu untuk menandatangani semula Hakim. Satu-satunya persoalan ialah adakah mereka akan melakukan apa yang diperlukan untuk menandatanganinya semula?

2. Bagaimana pula dengan kepercayaan otak?

Kontrak Cashman tamat selepas musim ini. Pengurus Aaron Boone secara halus dilemparkan ke bawah bas oleh beberapa pemain berikutan kekalahan Permainan 3 dalam ALDS. Antara gaji dan cukai baki kompetitif yang terhutang, Yankees lebih daripada $50 juta di belakang New York Mets tahun ini. Mengapakah Yankees dibelanjakan sebanyak $50 juta oleh mana-mana pasukan, apatah lagi pasukan di bandar mereka sendiri? GM tidak ditandatangani, pengurus mungkin telah kehilangan rumah kelab, dan komitmen pemilikan untuk meletakkan pasukan terbaik mungkin dipersoalkan. Terdapat isu sebenar untuk ditangani di sini.

Firasat saya — dan saya tegaskan ini hanyalah firasat — ialah Yankees akan mengekalkan Cashman. Pemilikan menyayanginya kerana Yankees pergi ke pasca musim setiap tahun sambil mematuhi mandat gaji, walau apa pun. Yankees bukanlah pasukan “World Series or bust” di bawah Hal Steinbrenner bahawa mereka berada di bawah George. Mereka boleh mengatakan apa sahaja yang mereka mahu secara terbuka. Tindakan mereka menunjuk kepada pasukan yang mengutamakan cukup bagus untuk sampai ke pasca musim dan tidak lebih, dan jika mereka menghadapi kejuaraan satu tahun ini, hebat. Jika tidak, postseason terlalu tidak dapat diramalkan untuk digantung pada keputusan siri pendek.

Status Boone lebih sukar untuk diramalkan. Dia menerima kontrak baru tiga tahun di luar musim lalu, menjadikannya pengurus pertama dalam sejarah francais yang kembali untuk musim kelima selepas gagal memenangi Siri Dunia dalam tempoh empat tahun pertamanya. Hakikat bahawa beberapa pemain, terutamanya All-Star lebih dekat Clay Holmes dan pemain permulaan Permainan 3 Luis Severino, mempersoalkan keputusan Boone dalam ALDS adalah bendera merah gergasi. Ia memerlukan banyak — BANYAK — untuk pemain mencapai tahap di mana mereka menyoal pengurus secara terbuka seperti itu.

Pemilikan tidak akan ke mana-mana dan Steinbrenners tidak memberi sesiapa banyak alasan untuk mempercayai mereka akan memindahkan senarai gaji ke Mets/Pengelak tahap, bermakna lebih daripada $300 juta. Jika sebarang perubahan ketara dilakukan di luar musim ini, kemungkinan besar Cashman dan/atau Boone digantikan daripada lebih banyak wang yang dimasukkan ke dalam senarai. Intinya, Yankees baru sahaja diserang oleh Astros lagi. Sudah cukup masa berlaku untuk memaksa perubahan, dan syarat di luar musim ini (kontrak Cashman tamat, Boone sedang disoal oleh pemainnya) sudah masak untuk perubahan berlaku.

3. Bagaimanakah Yankees bertambah baik?

gambar-gambar kepala

Sukar untuk menambah baik senarai 99 kemenangan, tetapi yang mengatakan, Yankees 2022 lebih seperti pasukan bakat sejati kemenangan 93-94 yang dinaikkan kepada 99 kemenangan oleh musim bersejarah Hakim. Terdapat beberapa perlawanan musim ini, terutamanya pada separuh masa kedua, apabila Hakim membawa Yankees untuk menang walaupun mereka dikalahkan secara menyeluruh. Hakim menduduki tempat keempat dalam pengundian AL MVP setahun yang lalu. Jika Yankees mendapat Hakim 2021 pada 2022 dan bukannya Hakim yang mereka dapat, perlumbaan AL East akan menjadi lebih dekat.

Walaupun mereka berbakat, Yankees mempunyai bidang yang jelas yang memerlukan penambahbaikan, dan kehilangan Hakim kepada agensi bebas hanya akan menambah senarai tugasan luar musim. Paling ketara, Yankees mesti melakukan sesuatu tentang hentian singkat. Mereka melepasi kelas ejen bebas bersejarah offseason lepas dan memilih Isiah Kiner-Falefa, seorang pemukul ringan yang sebahagian besarnya menafikan jangkauannya yang mengagumkan dengan masalah menyelesaikan permainan. Dia terdedah kepada kesilapan, dan dia kehilangan pekerjaannya di pasca musim. Bagaimanakah ia sampai ke tahap itu pada bulan Oktober?

Yankees melepaskan ejen bebas tersebut kerana (berturut-turut) mereka tidak mahu memberikan kontrak besar, dan mereka mahu prospek henti-henti terbaik Oswald Peraza dan Anthony Volpe untuk mengekalkan kedudukan itu pada masa hadapan. Volpe mempunyai musim yang sangat baik dalam Double-A dan menamatkan tahun ini dalam Triple-A. Peraza sangat bagus dalam Triple-A dan dia menghabiskan bulan September di Bronx, walaupun dia hanya memulakan 14 perlawanan. Dia mencecah .306/.404/.429 dalam aksi terhad dan mengagumkan secara bertahan, namun diketepikan daripada senarai ALDS.

Jika Yankees memberikan kontrak besar di luar musim ini, ia akan diberikan kepada Hakim, bukan Carlos Correa atau Trea Turner atau salah satu hentian pendek elit yang lain. Dalam kes itu, adakah Kiner-Falefa mendapat pekerjaan itu semula pada tahun 2022? Adakah Yankees menyerahkannya kepada Peraza? Adakah mereka melompat Volpe terus ke liga besar pada Hari Pembukaan seperti yang dilakukan Astros dengan Jeremy Peña? Stopstop ialah kedudukan jelas yang boleh dinaik taraf. Begitu juga pangkalan ketiga, di mana Donaldson menunjukkan usianya pada 2022, meninggalkan padang, bahagian belakang putaran, dan bullpen.

Perlu diingatkan bahawa Yankees mempunyai banyak wang yang datang dari buku di luar musim ini, dan sebahagian besarnya adalah kepada pemain yang tidak menyumbang banyak pada tahun 2022. Berikut ialah ejen percuma yang akan datang yang menghabiskan sepanjang musim dengan Yankees, dan gaji 2022 mereka:

(Basman pertama Anthony Rizzo memegang pilihan pemain $16 juta dan boleh menjadi ejen bebas juga. Dia masih belum menyatakan sama ada dia benar-benar akan menarik diri.)

Hakim jelas merupakan nama besar dan Taillon adalah pilihan pusingan pertengahan yang kukuh yang mesti diganti. The Yankees mempunyai $36.63 juta yang diikat dalam empat pelega yang tidak berbuat banyak tahun ini. Britton dan Green terlepas hampir sepanjang tahun dengan pemulihan pembedahan Tommy John, Chapman bernada buruk apabila sihat (dan kemudian meninggalkan pasukan di pasca musim), dan Castro membingungkan kerana kecederaan bahu. Itu $36.62 juta menjaringkan hanya 81 inning dan tolak-0.5 PERANG.

Offseason lepas Yankees membuat semula senarai mereka untuk meningkatkan pertahanan mereka dan menambah lebih banyak pemain kontak pada barisan, dan secara keseluruhannya ia berkesan. Mereka menilai dengan sangat baik dari segi pertahanan dan 22.5 peratus mogok mereka hampir sama dengan purata liga (22.4 peratus). Kini mereka perlu menandatangani semula Hakim, mengisi kekosongan di medan kiri, mencari peningkatan di sebelah kiri padang dalam, dan menguatkan kakitangan melontar. Ada sedikit wang untuk dibelanjakan dan ruang untuk diperbaiki. Akhirnya, ia terpulang kepada Hakim. Yankees mungkin akan digari sedikit sehingga mereka tahu keputusan Hakim. Dia memegang kunci untuk offseason mereka.

We want to thank the writer of this post for this remarkable content

Apa yang seterusnya untuk Yankees? Tiga soalan utama dengan masa depan Hakim Aaron, Aaron Boone tidak pasti selepas sapuan


Take a look at our social media accounts as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/