Apabila Red Sox mendaki kedudukan, chemistry mereka semakin kuat dari hari ke hari – The Boston Globe

The Sox mengatasi pasukan Guardians yang sangat baik dengan 10 larian pada hujung minggu. Ketiga-tiga pemain permulaan bekerja ke inning keenam, kesalahan adalah pelbagai aspek (37 pukulan, 22 jalan kaki), dan pertahanannya gagah.

“Mereka mengagumkan,” kata pengurus Cleveland, Terry Francona. “Alex menyuruh mereka bermain dengan baik.”

Rich Hill menetapkan pentas untuk sapuan dengan menahan Guardians untuk satu larian ke atas enam babak. Dia mendapat lapan keluar di padang dan lima dengan mogok.

Apabila Hill membawa José Ramírez yang dianggarkan untuk menghayun bola laju 90.7 batu sejam untuk melakukan strikeout pada inning pertama, anda tahu dia berjaya melakukannya.

“Beliau tidak mengambil remeh satu padang,” kata Cora, yang kagum dengan cara Hill dengan cekap bergerak melalui barisan pemain. “Dia memberikan yang terbaik sepanjang masa. Kadang-kadang ia kelihatan baik. Kadang-kadang hebat. Kadang-kadang nampak tak sedap. Tetapi dia berperang.”

Ia sebahagian besarnya telah baik. Hill adalah 4-4 dengan purata larian 4.09 dan Sox adalah 8-6 apabila dia bermula. Pemain No. 5 telah memainkan peranan besar dalam pasukan yang kekal di landasan dengan Nate Eovaldi dan Garrett Whitlock dalam senarai cedera.

Rich Hill, dilihat di sini memusingkan permata hari Ahad menentang Guardians, telah memberi impak yang besar kepada pasukan Sox tahun ini, di dalam dan di luar padang.Nick Cammett/Getty

Selain itu, Hill telah menggunakan pengaruh dan pengalamannya secara halus untuk membimbing pasukan ke arah yang betul di luar padang. Dalam latihan memukul, Cora telah mengambil perhatian tentang berapa banyak pitcher tertarik ke Hill dan Michael Wacha untuk bercakap pitching semasa mereka bercinta lalat.

Pasukan yang berjaya bermain dengan baik di atas padang, tetapi itu selalunya bermula di rumah kelab atau di pesawat pasukan.

“Bahagian pengalaman memainkan peranan yang besar,” kata Hill. “Dengan masa yang kami luangkan ke dalam permainan, anda mungkin melihat perkara tertentu yang membantu lelaki keluar. Saya mungkin mempunyai nasihat dan saya bersedia untuk memberikannya.

“Ia adalah satu proses yang datang bersama-sama semasa musim berjalan. Anda tidak boleh memaksanya. Nasihat terbaik yang anda dapat sentiasa daripada rakan sepasukan anda.”

JD Martinez melihat kimia yang sama terbentuk dengan pemukul.

“Ia adalah teras yang baik. Kebanyakan daripada kami telah bersama untuk seketika dan kami semua benar-benar rapat,” kata Martinez. “Trevor [Story] datang dan dia adalah lelaki yang paling mudah untuk bergaul dengannya. Dugie [Alex Verdugo]dia badut.

“Ia adalah mudah dengan kumpulan ini. Kita semua menarik diri antara satu sama lain dan apabila seseorang mengalami masalah, kita cuba membantu mereka dan berada di sana untuknya. Itu tidak selalu berlaku dengan setiap pasukan, tetapi kami mempunyai beberapa personaliti yang baik di sini.”

The Sox masih berbaki 16 perlawanan menentang Yankees, sembilan perlawanan di Fenway Park. Mereka tidak berputus asa dalam pembahagian.

“Memang menyebalkan bahawa kami memulakan tahun ini dengan cara yang kami lakukan, tetapi kami membuat keputusan,” kata Martinez. “Saya tidak melihat kedudukan kerana saya tahu Yankees bermain di luar fikiran mereka. Tetapi itulah yang ingin kita jejaki. Ia masih musim yang panjang dan masih banyak masa lagi.”

JD Martinez meraikan kemenangan berganda RBI Ahad menentang Guardians di Cleveland.Nick Cammett/Getty

The Sox mempunyai baki 20 perlawanan sebelum rehat All-Star, 17 menentang Blue Jays, Yankees, dan Rays.

Kesahihan lonjakan ini akan diuji, terutamanya minggu ini di Toronto dengan pemain tengah Jarren Duran dan Tanner Houck lebih dekat dari pasukan kerana mereka tetap tidak mahu mendapatkan vaksin.

“Bulan depan ini akan memberitahu banyak perkara,” kata Martinez. “Ini akan menjadi bulan di mana kita benar-benar melihat di mana kita berada. Saya menantikannya.”


Peter Abraham boleh dihubungi di peter.abraham@globe.com. Ikuti dia di Twitter @PeteAbe.We want to thank the author of this article for this amazing material

Apabila Red Sox mendaki kedudukan, chemistry mereka semakin kuat dari hari ke hari – The Boston Globe


We have our social media profiles here and other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/