Apakah keperluan terbesar setiap pasukan menuju ke Draf NHL 2022?

Hari ini kita melihat keperluan terbesar setiap pasukan NHL dalam Draf NHL 2022.

Keperluan terbesar, dalam konteks ini, tidak bermakna keperluan segera pada senarai kelab besar. Ini bukan tentang mengisi keperluan untuk musim NHL 2022-23. Tujuan ini dari perspektif Draf NHL adalah untuk memeriksa keseluruhan carta kedalaman kelab di peringkat NHL dan prospek dan mengunjurkan keperluan mereka dalam beberapa tahun akan datang.

Itik Anaheim: Pembela

The Ducks mempunyai beberapa pertahanan muda yang sangat baik dalam sistem mereka, dengan Jamie Drysdale dalam laluan untuk menjadi pemain papan atas dan Olen Zellweger kelihatan hebat di junior. Selepas berurusan dengan Josh Manson dan Hampus Lindholm, terdapat keperluan mendesak untuk lebih ramai bakat pertahanan empat teratas dalam pasukan.

Arizona Coyotes: Pusat

Sebarang pandangan pada empat pusat yang dimulakan oleh Coyotes pada mana-mana malam mungkin akan membawa anda kepada kesimpulan yang sama: Organisasi ini memerlukan lebih banyak lagi di bahagian tengah. Saya masih suka Barrett Hayton, tetapi Coyotes memerlukan lebih banyak lagi di sekelilingnya. Ia membantu mungkin akan ada pusat yang sangat baik tersedia pada pilihan No. 3.

Boston Bruins: Pembela

Dari segi apa yang kelab besar perlukan sekarang, saya akan condong ke arah pusat, tetapi Bruins sekurang-kurangnya mempunyai John Beecher datang dan saya fikir anda boleh mendapatkan beberapa perlawanan daripada Brett Harrison juga. Mengenai pertahanan, terdapat sedikit sahaja dalam perjalanan. Mungkin anda boleh menukar Mason Lohrei menjadi pemain NHL, tetapi ia bukan perkara yang pasti, dan selain dia, tidak banyak.

Pedang Kerbau: Pusat

The Sabers mempunyai sistem ladang yang mendalam jadi tidak ada keperluan yang mendesak dan ketara, tetapi dalam dunia pasca-Jack Eichel, pusat adalah keperluan yang saya akan pilih – terutamanya pusat eselon tinggi yang lain. Mereka mempunyai banyak bahagian yang baik antara Peyton Krebs, Casey Mittelstadt dan Dylan Cozens yang mungkin boleh menjadi penyelesaian itu, tetapi tidak rugi untuk menambah lagi.

Api Calgary: Pembela

The Flames telah menggunakan banyak pilihan tinggi mereka dalam beberapa tahun kebelakangan ini untuk menambah penyerang berbakat seperti Matt Coronato, Connor Zary dan Jakob Pelletier. Mereka mempunyai beberapa prospek pertahanan yang baik tetapi terdapat keperluan yang ketara untuk lebih ramai bakat di kedudukan itu, terutamanya memandangkan Juuso Valimaki masih belum mengambil langkah besar ke hadapan dalam perkembangannya.

Carolina Taufan: Pusat

Carolina mempunyai banyak pilihan draf sejak beberapa tahun kebelakangan ini, jadi tidak ada keperluan mendesak dalam sistem mereka. Saya menyerlahkan pusat kerana walaupun mereka mempunyai beberapa prospek hadapan yang baik, beberapa daripadanya disenaraikan sebagai pusat, mereka secara realistik tidak mempunyai banyak prospek yang diproyeksikan sebagai pusat NHL tiga baris teratas yang sah dan banyak pusat tersenarai mereka mungkin ditolak untuk sayap dalam NHL.

Chicago Blackhawks: Pembela

Saya boleh pergi ke beberapa arah untuk keperluan terbesar Chicago tetapi memilih pertahanan. Saya berbuat demikian kerana selepas berdagang Adam Boqvist dan Henri Jokiharju, dan selepas beberapa pilihan pertahanan tinggi mereka yang lain dalam beberapa tahun kebelakangan ini tidak berkembang seperti yang dirancang, terdapat sangat sedikit yang datang dari kedudukan itu dalam perancangan.

Avalanche Colorado: Penjaga gol

Saya tergoda untuk mengatakan pertahanan di sini selepas Colorado menukar Justin Barron dan Drew Helleson pada tarikh akhir, tetapi mereka masih mempunyai Bowen Byram yang akan menjadi pemain NHL yang hebat, dan Sean Behrens mempunyai tahun yang kuat di kolej. Prospek penjaga gol utama mereka ialah Justus Annunen yang mempunyai saiz yang baik tetapi telah baik-baik saja sebagai seorang profesional, dan mereka secara realistik boleh menggunakan pilihan lain sekiranya dia tidak berjaya.

Jaket Biru Columbus: Pembela

Columbus melakukan kerja yang hebat tahun lepas menambah keperluan utama di hadapan dan terutamanya di bahagian tengah dengan mengambil Kent Johnson dan Cole Sillinger tinggi dalam draf. Kini, perhatian beralih kepada garis biru. Columbus hanya menggunakan satu pilihan dua pusingan teratas pada pemain pertahanan sejak Andrew Peeke pada 2016, dan ia ditunjukkan apabila anda melihat senarai simpanan mereka

Bintang Dallas: Pembela

Saya tidak akan memanggil ini keperluan untuk Dallas menekan – jelas mereka mempunyai Miro Heiskanen di kelab besar yang masih agak muda, dan saya fikir Thomas Harley akan menjadi sangat baik pada masanya juga. Ini adalah kedudukan yang mereka boleh gunakan lebih mendalam kerana selepas kedua-duanya tidak ada banyak lagi dalam perjalanan selain mungkin Artem Grushnikov.

Sayap Merah Detroit: Pusat

Hentikan saya jika anda pernah mendengar yang ini sebelum ini, peminat Wings. The Wings telah melakukan kerja yang sangat baik membina garis biru mereka melalui draf dan menambah penjaga gol yang berkualiti dalam Sebastian Cossa, tetapi memandangkan perkembangan yang begitu hebat dari bekas pilihan tengah utama Michael Rasmussen, ini telah menjadi kedudukan yang jelas untuk keperluan Sayap untuk ditangani.

Edmonton Oilers: Penjaga gol

Oilers mempunyai keperluan yang jelas sekarang untuk penjaga gol permulaan yang berkualiti, tetapi keperluan itu tidak akan ditangani oleh draf ini, memandangkan berapa lama anda akan menunggu walaupun netminder terbaik. Yang berkata, sistem mereka juga tidak mempunyai penjaga gol yang jelas untuk masa depan. Stuart Skinner bertahan dengan baik dalam percubaan, tetapi dia tidak pasti, jadi menambah lebih mendalam pada kedudukan ini nampaknya seperti keutamaan untuk organisasi ini.

Florida Panthers: Pembela

Sistem Florida tidak begitu mendalam dan mereka tidak mempunyai banyak pilihan, tetapi mereka mempunyai beberapa penyerang muda yang bagus dan Spencer Knight dalam jaring. Mereka mempunyai sangat sedikit yang datang pada garis biru. Saya suka Evan Nause tetapi mereka memerlukan lebih daripada sekadar dia.

Raja-raja Los Angeles: Penjaga gol

The Kings mempunyai organisasi bakat muda yang mendalam di kebanyakan jawatan termasuk jawatan premium tengah dan pertahanan. Yang mereka kekurangan adalah penjaga gol masa depan yang jelas. Ini mungkin bukan kelas draf untuk menanganinya, tetapi ia mungkin berbaloi untuk mengambil hayunan sekurang-kurangnya seorang penjaga gol.

Liar Minnesota: Pusat

Minnesota telah merangka dengan baik kedudukan premium pusat, pertahanan dan penjaga gol dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Selepas menonton Jack McBain berjalan dan melihat Marat Khusnutdinov menandatangani semula dengan pasukan KHLnya, sedikit lebih mendalam di bahagian tengah adalah bagus untuk ditambahkan pada organisasi.

Montreal Kanada: Pusat

Saya fikir anda boleh dengan mudah mempertikaikan pusat atau penjaga gol untuk Montreal di sini. Selepas perkembangan mengecewakan pilihan No. 3 Jesperi Kotkaniemi dan Ryan Poehling menjadi pemain yang mantap tetapi tidak hebat, mereka boleh menggunakan kedalaman yang lebih berkualiti di bahagian tengah.

Nashville Pemangsa: Pertahanan

Selepas dikenali sebagai kilang pertahanan selama bertahun-tahun, Nashville telah melabur lebih banyak modal draf mereka baru-baru ini di hadapan dan dalam bersih. Sistem mereka mempunyai sedikit yang datang pada garis biru dan anda perlu membayangkan draf ini yang mereka cari untuk menanganinya.

Syaitan New Jersey: Penjaga gol

The Devils mempunyai banyak pilihan dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan telah menangani banyak keperluan kritikal dalam draf, tetapi satu jawatan yang masih perlu mereka isi ialah penjaga gol masa depan yang jelas jika Mackenzie Blackwood tidak boleh menjadi lelaki itu. Ada kemungkinan Nico Daws atau Akira Schmid mungkin begitu, tetapi mereka tidak pasti perkara itu.

Penduduk Pulau New York: Pembela

Penduduk Pulau mempunyai banyak keperluan dalam sistem mereka jadi saya boleh pergi ke banyak arah yang berbeza di sini. Noah Dobson kelihatan hebat pada garis biru, tetapi selepas dia ia suram. Mungkin Robin Salo bermain, tetapi dia bukan jaminan.

New York Rangers: Pusat

The Rangers telah memilih dengan kerap dan tinggi dalam beberapa tahun kebelakangan ini supaya bakat muda mereka yang stabil berada dalam kedudukan yang baik dengan kedalaman dan kualiti. Satu perkara yang boleh mereka gunakan adalah lebih mendalam di bahagian tengah. Playoff positif daripada Filip Chytil meyakinkan tetapi hampir tiada apa-apa yang datang dari luar NHL.

Ottawa Senator: Pembela

Ottawa mempunyai sistem ladang yang sangat baik dan pemain muda di kelab NHL jadi saya tidak nampak keperluan yang jelas di mana-mana satu posisi. Tetapi jika saya terpaksa memilih satu, ia akan menjadi garis biru. Kaveat yang jelas ialah Jake Sanderson ialah prospek pertahanan elit, dan mereka mempunyai beberapa prospek pertahanan lain yang baik juga akan datang. Jika saya membandingkan kedalaman muda antara penyerang Sens dan penyerang biru, mereka boleh menggunakan satu atau dua lagi prospek garis biru yang berkualiti untuk bermain bersama Sanderson dan Thomas Chabot. Lassi Thomson atau Jacob Bernard-Docker boleh jadi begitu, tetapi jika mereka tidak boleh, lebih mendalam tidak menyakitkan.

Risalah Philadelphia: Pusat

Flyers mempunyai beberapa keperluan yang jelas, tetapi terdapat sedikit jawapan dalam organisasi semasa tentang siapa pusat masa depan mereka. Dalam era selepas Claude Giroux, itu adalah kedudukan yang memerlukan banyak bantuan.

Penguin Pittsburgh: Pembela

Penguin mempunyai beberapa pilihan draf dalam beberapa tahun kebelakangan ini dan pilihan yang telah mereka buat tidak berkembang dengan baik. Saya boleh dengan mudah pergi dengan pusat di sini, tetapi kekurangan prospek pertahanan dalam perancangan mereka adalah menarik.

St Louis Blues: Pembela

The Blues tidak mempunyai atau mengekalkan banyak pilihan tinggi baru-baru ini, tetapi anda perlu menyukai kemajuan pilihan penyerang utama Zachary Bolduc dan Jake Neighbours, dan jelas sekali Robert Thomas telah berkembang maju di kelab besar itu. Di bahagian belakang, terdapat kurang kedalaman kualiti yang akan datang, jadi ia sepatutnya menjadi kawasan yang ingin mereka tangani.

Jerung San Jose: Penjaga gol

San Jose mempunyai beberapa pemain muda di pertahanan, sayap dan tengah, terutamanya jika William Eklund boleh bermain di bahagian tengah. Saya suka Benjamin Gaudreau tetapi dia mempunyai musim yang begitu-begitu jadi tidak jelas sama ada dia, atau orang lain dalam perancangan, adalah penjaga gol Sharks pada masa depan.

Seattle Kraken: Kedalaman

Setelah melalui hanya satu Draf NHL dengan hanya tujuh pilihan, sistem ladang Seattle agak tipis. Matty Beniers hebat, dan kedua-dua Ryker Evans dan Ryan Winterton kelihatan seperti prospek NHL yang kukuh, tetapi mereka hanya memerlukan lebih ramai pemain.

Kilat Teluk Tampa: Menjaringkan gol ke hadapan

Tampa tidak mengambil banyak atau tinggi pada musim kebelakangan ini jadi ladang difahamkan nipis dengan pelbagai keperluan. Saya boleh memilih pusat di sini, tetapi saya cukup menyukai Jack Finley untuk berfikir dia akan bermain. Melihat melalui saluran paip mereka, Tampa mempunyai banyak penyerang yang bekerja keras, tetapi tidak ada satu tan kemahiran yang akan datang, mahupun lelaki yang boleh mengunjurkan untuk menjaringkan banyak sebagai profesional.

Daun Maple Toronto: Pusat

Roni Hirvonen adalah prospek kukuh yang saya fikir akan bermain di NHL. Dia pernah bermain di bahagian tengah sebelum ini, tetapi saya tidak fikir dia adalah kunci untuk menjadi pangsi NHL, dan selepasnya tidak banyak lagi yang akan datang untuk Toronto di bahagian tengah.

Vancouver Canucks: Pusat

Canucks tidak mempunyai banyak pilihan tinggi dalam dua tahun lepas jadi mereka mempunyai beberapa keperluan, tetapi jika saya terpaksa memilih satu ia akan menjadi pusat. Ya, mereka mempunyai beberapa pusat yang sangat baik dalam pasukan NHL, tetapi tidak ada lelaki seterusnya yang jelas dalam senario mana-mana daripada mereka perlu diganti.

Kesatria Emas Vegas: Pusat

Vegas mempunyai beberapa prospek sayap dan pertahanan yang bagus, tetapi mereka tidak mempunyai kedalaman dalam gawang dan terutamanya di bahagian tengah kecuali Ivan Morozov benar-benar memukul. Saya tidak menolak Nolan Patrick mengubahnya ke tahap tertentu, tetapi apa pun, mereka boleh menggunakan kedalaman yang lebih berkualiti di tengah dalam perancangan.

Washington Capitals: Penjaga gol

Keperluan Washington untuk penjaga gol telah didokumenkan dengan baik selepas pasukan .899 menjimatkan peratusan pada musim ini. Terdapat kekurangan lelaki jelas seterusnya yang datang dari sistem juga. Ilya Samsonov sentiasa mungkin bangkit kerana usia dan bakatnya.

Jet Winnipeg: Pusat

Saya memilih pusat sebagai kedudukan keperluan untuk Jets – walau bagaimanapun, jika seseorang seperti Chaz Lucius mencari cara untuk bermain di bahagian tengah sebagai pro untuk pergi bersama David Gustafsson, maka itu akan mengurangkan keperluan mereka sedikit sebanyak. Tanpa itu, mendapatkan lebih mendalam di bahagian tengah menonjol sebagai keperluan terbesar mereka untuk masuk ke dalam draf.

(Foto Shane Wright: Frank Gunn / The Canadian Press melalui AP, Fail)

We would like to give thanks to the author of this article for this amazing material

Apakah keperluan terbesar setiap pasukan menuju ke Draf NHL 2022?


Visit our social media profiles and other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/