Apakah yang seterusnya untuk Falcons selepas menyelesaikan senarai 53 lelaki awal mereka?

Seperti yang dikatakan oleh Scott Bair dengan Falcons awal hari ini, the Falcons adalah pasukan dalam peralihan. Tidak kira sejauh mana optimistik anda tentang pasukan ini pada tahun 2022, pihak yang bertanggungjawab untuk mengembalikan kehebatan Atlanta tahu betul bahawa mereka belum berada di sana lagi dan senarai itu jauh daripada tidak boleh diubah. Tembaga Atlanta, daripada Terry Fontenot kepada Arthur Smith, telah bercakap berulang kali tentang perubahan jadual kerana mereka mahu kami tahu ia akan berlaku. Ini bermakna senarai 53 orang yang baru dimuktamadkan masih jauh dari muktamad, dan perubahan itu mungkin ketara dan akan tiba dengan pantas.

Apa ialah seterusnya untuk Falcons?

Simpanan yang cedera, mungkin

Terdapat petunjuk bahawa John FitzPatrick dan Marlon Davidson menuju ke simpanan yang cedera, yang akan membebaskan beberapa tempat senarai yang mungkin pergi ke penambahan baharu atau muka biasa seperti Anthony Firkser. Kedua-duanya telah cedera—FitzPatrick tidak berlatih minggu lalu, kami tahu Davidson akan terlepas “sekurang-kurangnya” pramusim—dan kedua-duanya adalah penambahan yang menaikkan kening pada senarai dalam vakum.

Bagi Davidson, itu disebabkan kecederaan, kerana seorang lelaki yang kelihatan tidak dapat berehat di hadapan itu sekali lagi terlepas masa. Bagi FitzPatrick, ini kerana Anthony Firkser dan MyCole Pruitt mempunyai lebih banyak masa bermain dan bermain dengan baik.

Itu spekulasi sehingga kita melihatnya dalam tindakan, tetapi ia patut diambil perhatian segera. Tidak kira sama ada Davidson dan FitzPatrick kekal, nampaknya Atlanta akan aktif dalam menelusuri wayar penepian dan kemudian agensi bebas untuk penambahan, dan kemudian mereka akan membina skuad latihan.

Tuntutan penepian

Matt Chambers akan mempunyai artikel pada waktu pagi tentang penempatan pasukan dalam perintah penepian, tetapi cukup untuk mengatakan ia agak awal, jadi mereka akan mempunyai peluang yang baik untuk merampas mana-mana pemain yang mereka benar-benar mahukan. Sebagai naib presiden kakitangan pemain Falcons Kyle Smith berkata kembali pada akhir Julai, radas pengakap Atlanta dan pejabat hadapan telah melihat kemungkinan pemotongan jadual daripada pasukan lain buat sementara waktu sekarang sekiranya pemain yang bagus terlepas. Jika seseorang yang pasukan suka mempunyaimereka boleh membuat tuntutan dan sebenarnya mempunyai ruang had yang mencukupi untuk menyerap kontrak bersaiz baik.

“Anda mengambil kira semua – apa yang kami panggil – lelaki gelembung yang mungkin mempunyai peluang untuk dipotong,” kata Smith. “Kami sedang menilai mereka.”

Ia akan mengejutkan saya jika Falcons tidak sekurang-kurangnya cuba menuntut seseorang, sama ada ia bekas ejen bebas sasaran Kemoko Turay atau penjaga garisan serangan projek dengan kelebihan seperti bekas pemain pusingan pertama Raiders Alex Leatherwood. Mereka berada dalam kedudukan yang baik untuk berbuat demikian dan mereka telah meluangkan masa untuk meninjau pilihan yang berpotensi, dan nampaknya tidak mungkin secara melampau tiada sesiapa yang mereka sukai diketepikan awal hari ini.

Itu seterusnya mungkin memberi kesan pada nota seterusnya.

Skuad latihan

Atlanta mempunyai banyak calon dalaman untuk mengisi tempat skuad latihan. Frank Darby, Caleb Huntley, Teez Tabor, MyCole Pruitt, dan beberapa yang lain melakukan cukup pada musim panas ini untuk melanjutkan penginapan mereka di Atlanta, dan saya tidak fikir pasukan itu memilih dan kemudian memburukkan Justin Shaffer dalam tempoh beberapa bulan. Kemungkinannya adalah sekurang-kurangnya separuh dan mungkin sebanyak 90% daripada skuad latihan akan dipenuhi dengan wajah yang dikenali.

Tidak semua, walaupun. Atlanta bernasib baik mendapat beberapa pilihan daripada pasukan lain tahun lepas baik selepas pemotongan dan kemudian, mendapatkan pemain permulaan semasa Anthony Rush dan simpanan berkualiti seperti Quinton Bell di sepanjang jalan. Jika mereka tidak membuat tuntutan ke atas pemain tertentu yang mereka suka dan tidak mahu menggunakan tempat senarai serta-merta, mereka masih boleh mengimport ejen percuma melalui skuad latihan dan meminta mereka naik ke senarai. . Saya menjangkakan akan ada sekurang-kurangnya beberapa pemain yang sesuai.

Terdapat juga pemain pada masa ini dalam senarai yang akan berakhir dalam skuad latihan lebih awal daripada kemudian. Pasukan ini mempunyai tiga ejen bebas yang tidak digubal (Jared Bernhardt, Timothy Horne, dan Nate Landman) dan beberapa tambahan mengejut seperti Bell dan Mike Ford yang merupakan cerita hebat dan pemain yang menjanjikan, tetapi juga nampaknya terletak di bahagian paling bawah senarai nama. Jika Atlanta menambah pemain dari pasukan lain, seseorang perlu pergi, dan menyembunyikan pemain seperti Landman dan Horne dalam senarai 53 pemain awal nampaknya meningkatkan peluang anda untuk menyelinap masuk ke skuad latihan dalam beberapa hari jika anda menggantikan mereka bersama veteran. Kemungkinan apabila pasukan itu turun ke padang menentang Saints, mereka akan mempunyai lebih sedikit UDFA yang mengambil tempat dalam senarai, tetapi mana-mana daripada mereka yang dipotong hampir dijamin untuk pergi ke skuad latihan.

Ia akan menjadi beberapa hari yang meriah untuk Falcons, yang menunjukkan tahun lepas bahawa mereka tidak pernah benar-benar selesai bermain-main dengan senarai. Membina skuad amalan berkualiti dan menambah lebih ramai bakat melalui penepian dan agensi bebas ialah cara terbaik untuk memastikan mereka mempunyai kedalaman untuk mengharungi musim, dan proses itu telah pun bermula.We would love to thank the writer of this post for this remarkable web content

Apakah yang seterusnya untuk Falcons selepas menyelesaikan senarai 53 lelaki awal mereka?


Take a look at our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/