Astros Menandatangani Yordan Alvarez Untuk Lanjutan Enam Tahun

12:48 tengah hari: Kontrak Alvarez terputus dalam bentuk bonus tandatangan $5MM diikuti dengan gaji tahunan $7MM (2023), $10MM (2024), $15MM (2025) dan $26MM (2026-28), Mark Berman dari Houston’s FOX 26 laporan (pautan Twitter). Dia sudah melepasi fizikal.

12:19 tengah hari: Astros telah bersetuju dengan syarat lanjutan kontrak selama enam tahun, $115MM dengan Yordan Alvarezlapor Jeff Passan dari ESPN (pautan Twitter). Kontrak bermula musim depan dan akan meliputi musim 2023-28. Alvarez diwakili oleh Kumpulan Sukan MVP.

Alvarez, 25 akhir bulan ini, sedang pantas untuk mendapatkan agensi bebas berikutan musim 2025 dan akan memasuki pasaran terbuka pada usia 28 tahun sahaja. Sebaliknya, kontrak baharunya akan membeli ketiga-tiga musim timbang taranya dan memberi Astros kawalan ke atas tiga musim ejen bebas pertama Alvarez. Alvarez secara teknikal tidak akan mencapai tiga tahun masa perkhidmatan Liga Utama sehingga esok, tetapi sejak kontrak bermula tahun depan, ia boleh dilihat secara berkesan sebagai perjanjian kedua terbesar yang pernah ditandatangani oleh pemain dalam kurungan servis tiga tambah, hanya mengekori Freddie FreemanSambungan lapan tahun, $135MM dengan Braves pada tahun 2014.

Diperolehi dalam rompakan rata-rata yang menghantar pelega Josh Fields kepada Dodgers, Alvarez menyerlah ke kancah Liga Utama pada 2019 apabila dia melecek pada kelajuan .313/.412/.655 dan melemahkan 27 larian di tempat sendiri dalam hanya 369 penampilan plat. Walaupun hampir tidak menghabiskan separuh musim dalam Majors (87 perlawanan), Alvarez adalah Rookie Terbaik Liga Amerika sebulat suara. Walaupun dia terlepas hampir keseluruhan musim 2020 kerana pembedahan arthroscopic yang dilakukan pada kedua-dua lutut, dia kembali bertenaga penuh setahun kemudian, mencecah .277/.346/.531 dengan 33 larian rumah dalam 598 trip ke plat.

Sejak membuat penampilan sulung liga yang besar, Alvarez cukup mudah menjadi salah seorang penyerang terbaik di planet ini. Dia seorang pemukul kerjaya .287/.370/.576, dan 156 wRC+ yang terhasil (menunjukkan dia 56% lebih baik daripada pemukul purata liga) berada di hadapan Juan Soto dan laluan sahaja Mike Trout (177) antara semua pemukul MLB yang layak dalam tempoh itu.

Alvarez mencapai penguasaannya di atas plat melalui mata yang tajam (kadar berjalan 10.8%), meningkatkan kemahiran pukul-ke-bola (kadar penyerang 17.6%nya menurun daripada markah tahun barunya 25.5%) dan, yang paling penting, melalui pukulan yang pernah ada. -hingus penyayang keluar dari bola. Sejak 2019, Alvarez menduduki tempat ketiga dalam Majors dalam kedua-dua halaju keluar purata (93.3 mph) dan keseluruhan kadar teruk (54.2%), serta kelapan dalam kadar tong (16.1%) setiap Statcast. Dia telah membawa profil Statcast murni itu ke tahap yang lebih tinggi pada tahun 2022, kerana dia kini mendahului Majors dalam kadar yang teruk, menjangka peratusan slugging dan menjangka wOBA.

Walaupun Alvarez terutamanya seorang pemukul yang ditetapkan dan angka untuk menghabiskan lebih sedikit masa dalam padang apabila usianya meningkat, dia masih melihat sebahagian besar masa yang baik di padang kiri. Dia mencatatkan 155 babak di sana tahun ini dan 540 babak melalui 278 perlawanan liga besar. Dia tidak menilai sebagai pemain luar yang kuat tetapi juga tidak semestinya membuat ulasan seperti tukang daging untuk pertahanannya hingga ke tahap ini (-2 Larian Defensif Disimpan, 0.3 Penarafan Zon Terakhir, dan lebih rendah -5 Outs Above Average). Tiada siapa yang akan menyalahkan Alvarez sebagai calon Sarung Tangan Emas yang berpotensi, tetapi sebagai pilihan sekali-sekala untuk memberi ketenangan kepada pemain luar biasa Astros, dia adalah pilihan yang cukup boleh dilalui yang boleh dipercayai untuk membuat permainan rutin.

Alvarez kini ditandatangani lebih lama daripada pemain Astros lain, mengatasi Lance McCullers Jr., yang kontraknya berjalan sepanjang musim 2026. Sambungannya memberikan ‘Stros $107MM yang besar pada buku tahun depan sebelum musim luar bermula dan dengan beberapa kes timbang tara utama (cth. Kyle Tucker, Framber Valdez, Cristian Javier) untuk menangani. Houston mempunyai lebih daripada $100MM komited setakat musim 2024, walaupun untuk pasukan yang bermain-main dengan cukai mewah pada 2021 dan mengambil gaji sebenar 2021 ke atas $190MM tahun lepas, itu bukanlah perbelanjaan yang teruk.

Sambungan Alvarez memastikan bahawa dia, Tucker, Alex Bregman dan Jose Altuve akan terus melabuhkan barisan Houston melalui sekurang-kurangnya musim 2024 (apabila kontrak Alruve dan Bregman akan tamat). Perhentian pendek muda Jeremy Pena telah memberikan segala sebab untuk mempercayai setakat ini bahawa dia boleh dikira antara kumpulan pemukul teras itu, dan Astros berharap prospek seperti Pedro Leon, Colin Barber dan Korey Lee akhirnya boleh melakukan perkara yang sama.We would like to say thanks to the writer of this post for this amazing material

Astros Menandatangani Yordan Alvarez Untuk Lanjutan Enam Tahun


Check out our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/