Bagaimana komitmen Arch Manning terhadap Texas memberi kesan kepada masa depan QB Quinn Ewers dengan Longhorns

Jika Texas quarterback Quinn Ewers adalah kerana dia diiklankan akan keluar dari sekolah menengah, dia mungkin akan menjadi pemula apabila Longhorns melanda padang pada musim gugur ini. Persoalannya ialah sama ada itu satu-satunya pukulan beliau untuk bermula. Ewers, prospek keseluruhan No. 1 dalam Kelas 2021, akan mempunyai syarikat di Austin pada 2023 dalam bentuk Arch Manning, prospek keseluruhan No. 1 dalam kitaran pengambilan semasa. Manning komited kepada Texas pada hari Khamis dan, sekiranya komitmennya dipegang, dia mewakili petanda jelas bahawa jurulatih tahun kedua Steve Sarkisian tidak akan menyerahkan sebarang kedudukan kepada mana-mana pemain di atas pinggan perak.

Apakah maksudnya untuk Ewers?

6-kaki-3, 206-pounder dari Southlake, Texas, dipindahkan ke Longhorns dari Negeri Ohio selepas hanya satu musim di Columbus. Dia hanya mengambil dua gambar dengan Buckeyes, tidak pernah melemparkan hantaran dan kemungkinan dia mengambil tempat daripada finalis Heisman Trophy CJ Stroud tahun ini adalah sama dengan ribut musim sejuk yang melalui Austin pada bulan Julai.

Jawapan mudah ialah Ewers akan berpindah semula. Itu tidak terlalu aneh memandangkan dia pernah melakukannya sekali. Walau bagaimanapun, dia tidak akan dapat menerima kelayakan serta-merta tanpa penepian melainkan dia lulus kerana dia sudah bertukar sekali sebagai siswazah. Nampaknya Ewers tidak berminat dengan itu setakat ini. Malah, Manning adalah “melekat pada pinggul” bersama Ewers semasa lawatan rasmi Manning awal bulan ini, menurut 247Sports.

Itu tidak terlalu mengejutkan. Quarterback sekolah menengah peringkat atas biasanya menunjukkan keyakinan penuh selepas semua perhatian yang mereka terima sebelum ke kolej. Ewers mungkin akan menyukai persaingan daripada Manning sebaik anak saudara Eli dan Peyton Manning tiba di kampus.

Itu boleh berubah jika dia bergelut di bawah haba Texas, walaupun.

Program Texas telah ditimpa nasib malang, merekrut pemain yang ketinggalan dan persembahan yang buruk selama lebih sedekad. Jika Ewers menambah kesan yang menyedihkan itu, pangkalan peminat dan pembuat keputusan di dalam program itu boleh menghidupkannya dengan tergesa-gesa.

Satu perkara yang pasti, walaupun. Sarkisian telah menjadikan programnya sebagai destinasi untuk bakat terbaik — terutamanya di posisi quarterback. Ewers dan Manning kedua-duanya mempunyai 1.0000 kedudukan dalam Komposit 247Sports, skor tertinggi yang mungkin dalam indeks yang menggabungkan kedudukan daripada beberapa tapak web perekrut. Akan ada rumah untuk Ewers, sama ada di Austin atau di tempat lain.

Sarkisian tidak perlu risau tentang itu untuk setahun lagi. Jurulatih kejohanan membina budaya persaingan yang meresap melalui bilik persalinan dan menetapkan asas untuk program kejohanan. Itulah sebab utama Nick Saban begitu berjaya di Alabama dan Kirby Smart memenangi gelaran kebangsaan tahun lepas di Georgia.

Ewers tidak perlu menunggu Manning tiba di kampus untuk merasakan tekanan itu. Ewers perlu menewaskan Kad Hudson untuk tempat teratas pada carta kedalaman pada tahun 2022. Jika itu berlaku, jangan harap Ewers akan berundur hanya kerana Manning sedang dalam perjalanan. Pesaing sejati akan mengalu-alukan peluang itu dengan tangan terbuka, dan tiada apa yang menunjukkan bahawa Ewers tidak mempunyai keyakinan seperti itu.

Prospek yang paling dicari dalam permainan ini akan bermain untuk Isidore Newman High School di New Orleans pada tahun 2022, tetapi dia mungkin juga bermain di cermin spion Ewers. Segala yang Ewers lakukan — daripada ketepatannya, kekuatan lengan, sikap dan banyak lagi — akan diperiksa seolah-olah dia sedang bermain di bawah mikroskop gergasi. Itu akan menceritakan kisah masa depannya. Jika dia mampu mengatasinya, pertarungan quarterback 2023 di Austin akan menjadi sengit seperti yang pernah kita lihat dalam era moden sukan itu.

We want to thank the author of this write-up for this awesome web content

Bagaimana komitmen Arch Manning terhadap Texas memberi kesan kepada masa depan QB Quinn Ewers dengan Longhorns


Explore our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/