Bagaimana mereka akan bangkit semula? Lima 49ers untuk ditonton lwn. Seahawks

Selepas mengecewakan Minggu 1 kalah kepada Chicago Bears49ers bersedia untuk perlawanan pembukaan rumah hari Ahad menentang Seattle Seahawks.

Walaupun terlalu awal dalam musim untuk menyebutnya sebagai permainan “mesti menang”, 49ers perlu keluar dari Minggu 2 dengan kemenangan ke atas saingan NFC Barat mereka bukan sahaja untuk memastikan jangkaan playoff mereka utuh, tetapi juga untuk menenangkan semua daripada bunyi di luar.

Jurulatih Kyle Shanahan bertegas bahawa tekanan daripada mereka di luar bangunan tidak sampai ke tempat perlindungan dalaman ibu pejabat pasukan, tetapi tidak syak lagi bahawa para pemain dan kakitangan sama-sama merasakan rasa terdesak tambahan selepas meninggalkan Soldier Field dengan kekalahan untuk memulakan musim. .

“Sejujurnya, kami tidak mendengar bunyi di luar,” kata Shanahan pada hari Jumaat. “Bila-bila masa anda kalah, banyak lagi bunyi di luar. Pada bila-bila masa anda menang, terdapat banyak bunyi di luar yang memberitahu anda betapa hebatnya anda. Anda tidak boleh bertindak balas terhadap bunyi bising dan itu sukar dilakukan, tetapi itulah sebabnya anda tidak melihatnya seperti itu.”

Bagaimana 49ers dapat bangkit daripada persembahan Minggu 1 mereka menjadikan perlawanan yang menawan pada hari Ahad. Seahawks mempunyai minggu yang singkat selepas kemenangan penuh emosi ke atas Denver Broncos, yang diketuai oleh bekas quarterback Seattle Russell Wilson.

Bolehkah 49ers mengambil kesempatan daripada situasi itu dan membuat Seahawks tidak berjaga-jaga selepas persembahan hambar di Chicago? Kesemua 46 pemain hari permainan yang aktif perlu melakukan bahagian mereka, tetapi terdapat segelintir yang boleh meningkatkan skala dengan prestasi yang menonjol.

Berikut adalah lima pemain untuk ditonton dalam perlawanan pembukaan 49ers di Stadium Levi:

LB Dre Greenlaw

Greenlaw telah menjadi bahagian penting dalam pertahanan 49ers sejak ketibaannya di Santa Clara, tetapi penampilan sulungnya pada 2022 bukanlah persembahan terbaiknya. Pelapis tahun keempat telah dipanggil untuk dua penalti yang memastikan pemanduan Bears hidup dan membawa kepada markah.

Greenlaw juga membenarkan empat resepsi pada empat sasaran dalam liputan, satu untuk touchdown. Produk Arkansas perlu memainkan permainan yang lebih bersih, sekali lagi menghadapi quarterback mudah alih di Geno Smith di Seattle.

RB Jeff Wilson Jr.

Pelumba tahun kelima kemungkinan akan dipilih sebagai pemain permulaan dalam perlawanan pertama 49ers selepas Elijah Mitchell diletakkan pada simpanan yang cedera. Wilson mempunyai kem latihan yang menonjol satu tahun dikeluarkan daripada kecederaan meniskus yang mengetepikan dia sepanjang musim 2021.

Wilson tidak dapat memperoleh banyak tempat dalam kekalahan kelab kepada Bears tetapi bertindak sebagai sasaran yang boleh dipercayai untuk Trey Lance dengan menangkap kedua-dua hantaran yang dihantarnya. Orang asli Texas itu terkenal kerana dipanggil untuk “laluan pilihan” dalam situasi garisan gol dan juga boleh membantu quarterback muda sebagai sasaran semak.

49ers memperoleh 176 ela di atas tanah menentang Bears pada Minggu 1, tetapi hanya 63 ela daripadanya datang dari dua larian belakang mereka. Jika Wilson boleh membantu melancarkan permainan larian pada hari Ahad, ia akan membantu mengurangkan tekanan daripada Lance — terutamanya memandangkan cuaca sekali lagi mungkin termasuk hujan.

WR Brandon Aiyuk

Selepas menghabiskan banyak masa di luar musim bekerja dengan Lance, Aiyuk telah bersedia untuk memulakan musim NFL 2022. Tetapi sifat keibuan mempengaruhi pengeluarannya pada Minggu 1 apabila pemain melebar tahun ketiga menangkap dua daripada tiga sasarannya sejauh 40 ela dan membawa bola sekali untuk keuntungan tujuh ela.

Kimia Aiyuk berkembang dengan Lance masih belum diketengahkan dalam permainan musim biasa, tetapi tidak syak lagi bahawa produk Arizona State akan menjadi pengeluar teratas musim ini. Aiyuk akan mendapat cabaran tambahan untuk perlawanan kedua berturut-turut dalam hujan, walaupun keupayaan wideout untuk mendapatkan ela selepas hantaran pendek boleh menjadi kunci kepada 49ers.

Sekolah menengah Seahawks akan tanpa All-Pro Jamal Adams, tetapi Aiyuk memberitahu NBC Sports Bay Area pada hari Khamis bahawa ketiadaan keselamatan itu tidak mengubah persediaan mentalnya sama sekali. Menghadapi pertahanan Seattle masih menjadi cabaran dengan keselamatan Quandre Diggs di atas padang.

DE Nick Bosa

Bosa mula kuat keluar dari pintu gerbang pada Minggu 1, tetapi keadaan monsun mengekalkan permainan serangan Bears di atas tanah. Tanpa banyak peluang hantaran tergesa-gesa pada separuh masa kedua, dia seolah-olah menamatkan permainan dengan senyap.

Bosa menutup pembuka musim dengan lima pukulan: satu solo, satu guni dan dua pukulan quarterback. Tugas produk Ohio State tidak menjadi lebih mudah minggu ini dengan quarterback mudah alih lain di atas dek.

Bosa dan barisan pertahanan menjadi mustahak untuk terus berdisiplin dan tidak kehilangan kekuatan terhadap Smith semasa dia bergelut. Dengan cuaca menjadi faktor sekali lagi pada hari Ahad, keupayaan Bosa untuk mempengaruhi permainan larian boleh menjadi faktor utama dalam menghentikan Seahawks.

QB Trey Lance

Sudah tentu semua mata akan tertumpu kepada Lance dalam perlawanan keduanya sejak dinamakan sebagai quarterback permulaan kelab. Cara pemanggil pemain kedua bangkit daripada kehilangan Minggu 1nya akan dianalisis melalui mikroskop.

Lance menutup penampilan sulungnya pada 2022 sebagai pelumba utama pasukan dengan 13 hantaran sejauh 54 ela bersama-sama dengan hantaran 13 daripada 28 sejauh 164 ela dan satu pemintasan. Pemain quarterback muda itu perlu mengembangkan permainan pendeknya apabila lebih banyak hujan turun pada hari Ahad.

BERKAITAN: Lance perlu mengekalkan kelebihan berlarinya, kata Shanahan

Keupayaan untuk menyertai kumpulan pemain kemahiran berbakat yang mengelilinginya akan menjadi kunci kejayaan Lance pada hari Ahad. Deebo Samuel, Aiyuk dan kor lari belakang semuanya mempunyai keupayaan untuk mendapatkan ela selepas dihubungi, dan Lance hanya perlu memberi mereka peluang untuk berbuat demikian.

Keupayaan permainan besar pemain berusia 22 tahun itu tidak dipersoalkan, tetapi perkembangan Lance dalam menyingkirkan bola dengan cepat adalah sesuatu yang akan diperhatikan oleh pertahanan Seahawks.

Muat turun dan ikuti 49ers Talk Podcast

We would like to say thanks to the writer of this post for this amazing web content

Bagaimana mereka akan bangkit semula? Lima 49ers untuk ditonton lwn. Seahawks


You can find our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/