Bagaimana untuk menonton permainan Sunday’s Braves

“Kami berharap pada satu ketika bahawa Peacock ada di mana-mana seperti ekosistem TV berbayar dan ini adalah masa yang tepat.”

MenerokaPermulaan perlahan, pasti. Tetapi Braves masih mempunyai peluang pasca musim yang baik

Sekurang-kurangnya buat masa ini, platform baharu memerlukan pelarasan untuk peminat Braves yang biasa menonton permainan di Bally Sports South/Southeast dan, kadangkala, ESPN, Fox atau Turner.

Di bawah perjanjian baharu mereka dengan MLB musim ini, Apple mempunyai dua perlawanan setiap malam Jumaat dan Peacock satu perlawanan setiap Ahad selama 18 minggu berturut-turut. Permainan di Apple dan Peacock tidak akan ditunjukkan pada mana-mana rangkaian lain, tempatan atau nasional.

Walaupun permainan Braves-Padres pada hari Jumaat 7:20 malam akan tersedia di Apple TV+ tanpa langganan berbayar, permainan Ahad memerlukan langganan Peacock Premium (biasanya $4.99 sebulan). Permainan ini boleh ditonton pada peranti, termasuk TV pintar, di mana Apple TV+ dan Peacock tersedia. (Untuk lebih lanjut tentang cara mengakses permainan, lawati tv.apple.com dan peacocktv.com.)

Apple berkata siaran MLBnya akan kekal percuma untuk “masa terhad.” Peacock berkata kira-kira 20 juta akaun premium pada masa ini mempunyai akses kepada pakej MLBnya, termasuk 13 juta pelanggan berbayar dan 7 juta “pelanggan berkumpulan yang sangat terlibat daripada Xfinity dan pengedar terkemuka lain, yang menggunakan Peacock setiap bulan dan pada masa ini menerima Peacock Premium tanpa kos tambahan .”

Melanie Newman, penyiar Baltimore Orioles, dijadualkan menjadi juruhebah permainan demi permainan untuk permainan Braves malam Jumaat di Apple. Dia dibesarkan di Woodstock. Menurut Apple, dia adalah wanita kedua yang mengetuai tugas permainan demi permainan untuk pasukan penyiaran MLB kebangsaan.

“Bagi segmen tertentu populasi, satu-satunya permainan besbol minggu ini adalah di NBC. Kami berbangga dengan warisan itu. Kami akan bersandar padanya. Tetapi kami mengambil kelainan kami sendiri.”

– Penerbit eksekutif NBC Sports Sam Flood

Bekas pemain Braves Brian Jordan, yang merupakan ahli pasukan penyiaran Bally Sports South/Tenggara, akan menjadi penganalisis permainan pada siaran Jumaat.

Untuk perlawanan Ahad di Peacock, juruhebah permainan demi permainan ialah Jason Benetti, suara main demi main TV utama Chicago White Sox, dengan analisis oleh bekas bintang Braves Andruw Jones dan bekas Padre Mark Sweeney. Jones akan membuat debutnya sebagai penganalisis permainan. Sweeney ialah penyiar Padres di Bally Sports San Diego.

Satu lagi pelarasan untuk peminat Braves hujung minggu ini ialah waktu bermula Ahad, dua jam lebih awal daripada biasa untuk perlawanan di rumah hari Ahad.

Perjanjian Peacock memerlukan siaran Ahadnya bermula pada 11:30 pagi hingga 12 Jun dan pada tengah hari selepas 12 Jun. Slot masa awal menarik minat Peacock kerana ketiadaan saingan daripada permainan MLB lain di seluruh negara untuk 90 minit pertama untuk dua jam siaran, tetapi mungkin terbukti kurang popular dengan peminat yang hadir secara peribadi.

“Lihat, tidak banyak waktu eksklusif di sekitar besbol,” kata Cordella. “Terdapat banyak besbol dimainkan setiap malam, dan cuba mencari di mana anda boleh bermain di kawasan yang tiada apa-apa lagi yang berlaku untuk peminat besbol … merupakan komponen penting dalam perjanjian itu.

“Saya menghargai besbol. Kami datang dengan idea gila seperti ini, dan mereka berkata ya. Tetapi ia sentiasa menjadi sebahagian besar daripada apa yang kami cuba lakukan.”

Kedudukan besbol mengenai ketersediaan permainan melalui penstriman nampaknya tidak konsisten. Walaupun perjanjian seluruh liga dengan Apple dan Peacock, rangkaian serantau Bally Sports yang memegang hak TV tempatan 14 pasukan tidak tersedia pada platform penstriman popular seperti YouTube TV dan Hulu.

Walaupun Apple baru dalam penyiaran besbol, NBC Sports, yang menghasilkan permainan Peacock, memperbaharui akar yang mendalam dalam sukan itu. Peminat lama mungkin masih ingat NBC menyiarkan 39 Siri Dunia dan, selama beberapa dekad, bola besbol “Permainan Minggu Ini”, tetapi sukan itu telah di luar rangkaian sejak 2000.

“Untuk segmen tertentu populasi, satu-satunya permainan besbol minggu ini adalah di NBC,” kata penerbit eksekutif NBC Sports, Sam Flood. “Kami berbangga dengan warisan itu. Kami akan bersandar padanya. Tetapi kami mengambil kelainan kami sendiri.”

Satu contoh ialah Peacock mempunyai dua penganalisis tempatan menyertai Benetti pada siaran setiap minggu, satu dikaitkan dengan setiap pasukan dalam permainan.

“Kami fikir ia adalah satu kelebihan kepada peminat yang boleh mempunyai sedikit kebiasaan, namun mendapatkan beberapa data dan intel baru yang biasanya tidak mereka miliki,” kata Flood.

Di luar hujung minggu ini, satu lagi permainan Braves dijadualkan musim ini di Apple – permainan 3 Jun di Colorado – dan tiada permainan lain di Peacock.

Perlawanan tengah siri Braves-Padres hujung minggu ini akan disiarkan di Bally Sports Southeast dan FS1 pada pukul 4 petang Sabtu.

We want to give thanks to the writer of this article for this remarkable material

Bagaimana untuk menonton permainan Sunday’s Braves


Discover our social media accounts as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/