Bangku kosong, tetapi White Sox memberikan sedikit api selepas itu

CHICAGO — Syukurlah tiada pukulan yang terlibat apabila bangku dan bullpen dikosongkan semasa bahagian atas inning kedua di Baltimore’s kemenangan 4-1 sepanjang White Sox malam Jumaat di Padang Kadar Terjamin.

Gangguan itu berlaku selepas pemula White Sox Michael Kopech memukul Baltimore shortstop Jorge Mateo di belakang dengan bola pantas 99 mph pada kiraan 1-2. Malangnya untuk kesalahan White Sox, ia mempunyai satu pukulan lebih daripada sifar terhadap Austin Voth dan empat penyerang Baltimore dalam kekalahan ketiga berturut-turut pasukan selepas mencapai .500.

Cleveland dan Minnesota kalah dalam perlawanan masing-masing, mengekalkan White Sox pada 4 1/2 perlawanan di belakang kedua-duanya di Pusat Liga Amerika. Tetapi mempunyai Jake BurgerDua gol yang dijaringkan dalam perlawanan kedua kerana kesalahan keseluruhan skuad, dengan 19 White Sox terakhir dibersarakan secara teratur, tidak dapat dilaksanakan untuk pasukan yang mempunyai aspirasi playoff, apatah lagi harapan kejuaraan.

“Anda tidak pasti apa jawapannya,” kata Burger. “Terdapat sesuatu yang hilang jelas. Kami telah mengalami kecederaan yang sama, bukan untuk membuat alasan. Bakatnya ada di dalam bilik ini. Ada sesuatu yang hilang dan kami akan memikirkannya.”

“Selepas pusingan kelima, kita tidak mendapat pelari asas, bukan?” kata pengurus White Sox, Tony La Russa, yang menjadi pelari terakhirnya ialah Andrew Vaughn yang bertanding di tempat ketiga. “Kami lebih baik daripada itu. Kami perlu memikirkan mengapa itu benar. Saya mempunyai beberapa idea, tetapi mereka bukan untuk saya bagi. Ia tidak boleh diterima.”

La Russa memahami kemarahan penyokong terhadap skuad 33-36 miliknya yang menjaringkan satu larian secara keseluruhan menentang skuad yang jauh lebih baik dari Baltimore (33-39) yang masih jauh dari juggernaut. Sebagai orang yang bertanggungjawab, dia mengambil kesalahan.

“Kurang menghiburkan untuk peminat melihat mereka pergi 1-2-3 dan kalah. Ia sentiasa kelihatan buruk,” kata La Russa ketika ditanya mengenai tenaga pasukannya. “Kami memukul beberapa bola dengan kuat.

“Tetapi dalam liga ini, anda sama ada lakukan atau tidak, dan apabila anda tidak melakukannya, sama ada anda pemain atau pengurus, anda hanya perlu mengambil berat. Peminat tidak keluar untuk melihat kami dipukul semudah itu. Saya tahan panas kerana tidak menyediakan kami untuk bermain. Saya tak tahu nak cakap apa lagi.”

Kopech (2-4) menghasilkan permulaan yang berkualiti walaupun dengan apa yang disifatkannya sebagai kurang daripada barangan terbaiknya atau merasainya. Dia meledak dua dan berjalan empat pada babak enam tambah, membenarkan tiga larian.

Ia adalah pertemuannya dengan Mateo, walaupun, menarik perhatian sama seperti prestasi bukit berpasirnya yang meningkatkan ERAnya kepada 2.59 secara keseluruhan. Mateo telah cuba untuk menyerang Kopech untuk membuka pukulan dua keluar, sama seperti yang dilakukan Cedric Mullins dengan jayanya pada padang pertama permainan.

Bunting Mullins menjengkelkan Kopech kerana kesukaran yang dialaminya untuk turun dari bukit ketika pulih daripada ketidakselesaan lutut kanan yang berpunca daripada percubaan 13-pitch, tiga pukulan di tempat sendiri pada 12 Jun menentang Rangers. Tetapi dia lebih kecewa dengan melepaskan pukulan pada padang pertama.

“Hanya sebahagian daripada permainan,” kata Kopech.

Pemain bes kedua White Sox, Josh Harrison telah dilanggar oleh padang Dean Kremer di kawasan trisep kanan pada inning kelima kekalahan 4-0 Khamis dan kekal dalam permainan sebelum digantikan di padang oleh Lenyn Sosa di bahagian atas keenam . X-ray negatif pada Harrison, yang sedang berusaha untuk mengeluarkan bengkak dari kawasan itu dan mendapatkan pelbagai pergerakan, secara berseloroh merujuk kepada bengkak tersebut pada hari Jumaat dengan mengatakan trisepnya mempunyai bisep padanya.

Pukulan padang itu tidak disengajakan. Perkara yang sama berlaku untuk padang Kopech kepada Mateo.

“Saya rasa mereka tersinggung dengannya, tetapi saya cuba undur ke belakang dan melakukan lebih sedikit lagi,” kata Kopech. “Terbang terbuka, bola terlepas daripada saya. Sudah tentu tidak cuba untuk memukul seorang lelaki dengan dua serangan dan dua keluar. Terutamanya seorang lelaki yang tidak melakukan terlalu banyak di atas pinggan. Situasi agak meningkat, tetapi kemudian ia kembali pulih.”

“Saya tidak tahu apa yang berlaku di sana,” kata Mateo. “Saya benar-benar tidak fikir ia disengajakan.”

Selepas pukulan demi padang, Mateo perlahan-lahan berjalan ke arah pangkalan pertama dengan beberapa langkah ke arah busut. Kopech menambah beberapa Orioles melompat di atas rel kereta api dan mula bercakap dan ketika itulah ia meningkat.

Kedua-dua pasukan menerima amaran apabila pemain kembali ke tempat duduk masing-masing. Mateo meleret kedua dan menjaringkan gol pada tunggal Richie Martin ke kanan selepas dipukul oleh Kopech, memberikan Baltimore kelebihan 2-0. Mereka tidak memerlukan apa-apa lagi.

“Ini adalah malam yang sukar di kedua-dua belah bola, tetapi kami berjuang keras setiap malam,” kata Kopech. “Apabila keadaan tidak berjalan dengan lancar, kami tidak terlalu berpegang padanya. Kita tahu siapa kita secara individu. Kami tahu siapa kami sebagai satu pasukan. Ia akan datang.”

We wish to say thanks to the writer of this short article for this incredible content

Bangku kosong, tetapi White Sox memberikan sedikit api selepas itu


Visit our social media accounts as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/