Bengals’ O-line: Kita perlu mendapatkan kepercayaan Burrow

CINCINNATI — Satu objektif utama untuk Cincinnati Bengals tanpa kemenangan cukup jelas berikutan permulaan 0-2 mereka pada musim ini.

Selepas quarterback Joe Burrow telah dipecat sebanyak 13 kali dalam dua perlawanan pertama, pusat Ted Karras berkata pasukan itu mesti menjadikan asas francaisnya lebih selesa di dalam poket.

“Itulah matlamat terbesar kami di sini untuk bergerak ke hadapan — membantu lelaki kami mempunyai keyakinan terhadap kami, mendapatkan kepercayaannya,” kata Karras Isnin. “Saya rasa ia sesuatu yang belum kita lakukan.”

Burrow dipecat enam kali dalam kekalahan 20-17 kepada Dallas Cowboys pada hari Ahad; dia dipecat tujuh kali dalam kekalahan pembukaan musim kepada Pittsburgh Steelers. Menurut penyelidikan ESPN Stats & Information, 13 jumlah guni untuk memulakan musim adalah terikat paling banyak sepanjang tempoh itu dalam tempoh 20 tahun yang lalu.

Menentang Dallas, penyelaras serangan Bengals Brian Callahan berkata Cowboys memberikan banyak aksi dan liku di mana pemburu hantaran kedua adalah orang yang akhirnya mendapat karung atau tekanan.

“Dia kelihatan selesa bergerak, ” kata Callahan mengenai Burrow. “Dia melihatnya dengan baik. Apabila anda berakhir di tempat yang membuat seorang lelaki terlepas dan ini datang yang kedua, itu menjadi sedikit sukar.”

Karras, yang ditandatangani pasukan itu sebagai pusat baharunya di luar musim ini selepas dia menghabiskan musim lalu bersama New England Patriots, berkata menyekat dengan baik dan memberikan Burrow poket bersih adalah cara terbaik untuk membuatnya berasa selesa. Tetapi Karras menyuarakan pendapat Callahan dan berkata bahawa apabila terdapat tekanan lewat semasa permainan, ia boleh menggegarkan quarterback.

“Kami mahu dia merasakan bahawa pukulan itu tidak akan datang,” kata Karras.

Isu pemecatan Cincinnati muncul selepas larian Super Bowl di mana melindungi Burrow merupakan isu utama. The Bengals menyerahkan 19 guni dalam empat perlawanan playoff pada 2021. Los Angeles Rams, yang menewaskan Cincinnati dalam Super Bowl, membenarkan hanya tujuh guni.

Cincinnati mempunyai empat pemain baru di barisan serangan, dengan tekel kiri Jonah Williams pegangan tunggal dari musim lalu. Tekel betul Bengal La’el Collinsyang sebelum ini bersama Cowboys sebelum menandatangani kontrak dengan Cincinnati di luar musim ini, berkata terpulang kepada barisan penyerang untuk mencari chemistry antara satu sama lain.

“Ini kali pertama kami bermain bersama, dua minggu pertama ini,” kata Collins. “Saya fikir kami akan baik-baik saja. Kami akan berada di halaman yang sama dan hanya mula melakukan apa yang kami lakukan, dan itu muncul dan menetapkan nada. Kuncinya dan milikinya.”

Tidak semua masalah karung Cincinnati jatuh tepat pada pemain di barisan perebutan. Burrow menyalahkan beberapa daripada mereka dalam Minggu 1 menentang Steelers.

Callahan mencatatkan perjuangan baru-baru ini dengan beberapa faktor, daripada komunikasi yang lemah kepada lawan yang baik. Tetapi itu tidak mengurangkan kedudukan Bengal selepas dua perlawanan.

“Bagi kami mencapai tempat yang kami mahu, akhirnya ia harus jauh lebih baik daripada sebelumnya,” kata Callahan.

We would love to say thanks to the writer of this article for this remarkable content

Bengals’ O-line: Kita perlu mendapatkan kepercayaan Burrow


Explore our social media profiles and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/