Berdagang, berdagang turun atau kekal dalam Draf NFL 2022: Pelan terbaik untuk semua 32 pilihan pada pusingan pertama

Draf NFL 2022 semakin hampir, dan tidak seperti tahun-tahun yang lalu, tiada sesiapa pun yang mengetahui cara pusingan pertama akan berlangsung. Terdapat konsensus mengenai kemungkinan pilihan keseluruhan No. 1, pasti, dan anda akan menemui banyak nama yang sama dalam lima pilihan terbaik atau lebih. merentasi draf olok-olok. Tetapi terdapat banyak ketidakpastian walaupun dalam kalangan kedudukan terkenal seperti quarterback, di mana prospek suka Kenny Pickett, Malik Willis dan Matt Corral semua berebut-rebut nak keluar dewan dulu.

Dengan mengambil kira itu, kami memutuskan untuk menjalankan setiap satu daripada 32 pilihan pusingan pertama dan mencadangkan perkara yang perlu dilakukan oleh setiap pasukan dalam setiap slot: tukar, tukar atau kekal. Sesetengah kelab berada pada kedudukan yang lebih baik untuk meningkatkan bakat premium. Orang lain mungkin mendapat lebih banyak manfaat daripada mengumpul aset tambahan. Begini cara kami menasihati pembuat keputusan mereka:

Lazimnya, kami akan katakan turun naik hanya kerana, walaupun selepas berbelanja veteran yang lain, mereka boleh menggunakan semua pilihan yang mereka boleh dapatkan. Tetapi dengan 12 pilihan sudah ada, misi di sini adalah mudah: selamatkan lelaki terbaik. Itu berkemungkinan besar lulus Michigan Aidan Hutchinson, yang boleh berpasangan dengannya Josh Allen untuk memberikan Jacksonville D-line yang sah.

2. singa: Dagangan turun

Jika mereka benar-benar menyukai quarterback di sini (lihat: Malik Willis), mereka harus berfikir panjang dan keras untuk menarik picu. Jika tidak, lebih baik mereka mengembangkan koleksi pilihan mereka, terutamanya dengan satu lagi pilihan pertama (No. 32) di geladak.

3. orang Texas: Tetap diam

Panggilan menghiburkan untuk bergerak ke bawah tidak menyakitkan, tetapi mereka sudah mendapat dua pertiga dan dua perempat. Dengan keperluan untuk bakat premium di hampir setiap kedudukan, mereka harus duduk diam, menambah pukulan teratas atau hantaran bergegas, kemudian mencari pemula lain di No. 13.

4. Jet: Dagangan turun

Mungkin tackle (Ikem Ekwonu) atau edge rusher (Kayvon Thibodeaux) berbaloi, tetapi dengan satu lagi retakan pada pusingan pertama di No. 10, mereka mampu untuk turun dan mengambil satu atau dua pilihan Hari 2 semasa mereka mencuba. untuk mempercepatkan pembinaan semula mereka.

5. Gergasi: Tukar balik

Seperti Jets, mereka pastinya berpeluang untuk mendapatkan OT atau pass rusher yang terbaik, tetapi dengan pilihan dua lagi slot kemudian, mengapa tidak meminta tawaran daripada pasukan yang memerlukan QB? Keluar daripada situasi had gaji yang teruk, mereka memerlukan semua peluru tambahan yang mereka boleh dapat.

Ini adalah tempat yang popular untuk unjuran QB, dan hey, jika ia dijual di Willis atau Kenny Pickett, anda boleh menjadi lebih teruk. Tetapi memandangkan kebanyakan prospek QB ini kelihatan serupa dari segi risiko/ganjaran, mereka harus mengutamakan membina semula modal draf — mereka tidak memilih lagi sehingga pusingan keempat — dan mengambil ayunan di QB kemudian pada pusingan pertama.

7. Gergasi: Kekal

Kami meminta mereka berdagang kembali dari No. 5, jadi di sini adalah tempat utama untuk mendapatkan starter segera, sama ada pada tackle atau pada dasarnya mana-mana posisi bertahan. Sauce Gardner, Kyle Hamilton atau Nakobe Dean semuanya akan membuat penambahan permainan.

Ramai telah mencadangkan perdagangan turun, tetapi mereka sudah memiliki dua pilihan pusingan kedua dan ketiga selepas Matt Ryan dan Julius Jones dagangan tahun lepas. Dengan duduk diam, mereka memastikan diri mereka mendapat pukulan di QB teratas — Willis menjadi pertaruhan jangka panjang yang paling menarik — atau playmaker, sama ada dalam serangan (Garrett Wilson?) atau pertahanan (Jermaine Johnson II?).

Berbekalkan sepasang pemain pusingan kedua yang tinggi selepas mereka Russell Wilson perdagangan, mereka mempunyai kebolehan untuk menggoncang 10 teratas, sama ada untuk menambah pengganti Wilson (Willis? Matt Corral?) atau mendapatkan tekel kiri baharu atau bek penjuru No. 1.

10. Jet: Kekal

Jika mereka akan turun dari No. 4, seperti yang dicadangkan di atas, mereka harus bertahan dengan yang ini, memastikan mereka meninggalkan Hari 1 dengan bakat 10 teratas, mungkin di penerima lebar, pengecut tepi atau sudut belakang.

Mengekalkan kedudukan dan menambah pertahanan terbaik di papan adalah baik, tetapi selepas menangani sepasang pilihan untuk QB baharu Carson Wentzmereka harus mempertimbangkan setitik untuk mengumpul dart.

Terdapat kes sebenar yang perlu dibuat untuk setiap senario di sini. Jika anda fikir ia adalah bahan playoff, mengapa tidak bergerak ke atas untuk mendapatkan salah satu penjuru atas? Jika anda melihat jauh, apa kata tambahkan pilihan supaya pengurusan baharu boleh bersedia untuk kehidupan seterusnya Kirk Cousins? Pada akhirnya, mereka mungkin boleh kekal di tempat mereka berada, mengekalkan pilihan mereka yang lain dan masih mendarat pemburu tepi atau lelaki penutup penerbangan teratas.

13. Texans: Tetap diam

Lebih daripada kebanyakan pasukan dengan beberapa kali pertama, mereka sangat memerlukan bakat di setiap kedudukan. Dengan memilih di No. 3 dan No. 13, mereka sekurang-kurangnya boleh menambah satu impak permulaan pada barisan mereka untuk 2022.

14. burung gagak: Berdagang

Mereka boleh duduk dengan mudah dan berguling dengan penggegas atau penjuru hantaran terbaik, tetapi dengan dua pemain pusingan ketiga dan lima pusingan keempat yang hebat, mereka tidak perlu teragak-agak untuk bermain untuk 10 bakat terbaik seperti Sauce Gardner atau Jermaine Johnson II.

15. helang: Tetap diam

Semuanya bergantung pada siapa yang ada, tetapi selepas memindahkan salah satu daripada tiga yang pertama mereka ke 2023 dalam pertukaran besar dengan Orang suci, mereka harus mengambil nafas dan mendapatkan sama ada permulaan Hari 1 atau perlawanan jangka panjang di pertahanan atau keluar melebar. Andrew Booth Jr. dan Jordan Davis adalah dua nama untuk ditonton.

16. Orang Suci: Berdaganglah

Selepas menukar berbilang pilihan dengan Eagles untuk menambah pilihan pertama, mereka mungkin juga menggandakan dan menjamin mereka mendapat sesiapa sahaja yang mereka mahu, sama ada di QB (Kenny Pickett? Matt Corral?) atau di tempat lain, seperti di luar atau di hadapan.

Selepas persembahan blockbuster mereka dalam agensi bebas, mereka tidak boleh hanya duduk di atas tangan mereka, bukan? Permulaan serangan atau tackle bertahan mungkin jatuh di pangkuan mereka, tetapi mereka mempunyai sebab untuk menjadi agresif, membina sekeliling Justin Herbert untuk menang sekarang.

18. Helang: Berdagang turun

Mereka menolak cip mereka ke 2023, apabila QB mungkin muncul semula pada radar mereka. Jika mereka duduk diam dan memilih di No. 15, mereka harus melihat untuk berurusan lagi, kali ini untuk mengumpul pilihan Hari 2 tambahan sambil meluncur sedikit ke bawah pada yang pertama.

19. Orang Suci: Tetap diam

Mungkin mereka akan menggunakan ini sebagai sebahagian daripada peningkatan besar dari No. 16 (lihat di atas), tetapi pelan yang lebih baik mungkin menangani pelbagai keperluan sekaligus, idealnya meninggalkan pusingan pertama dengan pilihan jangka panjang baharu pada tackle dan penerima luas .

Perdagangan naik mungkin satu-satunya cara untuk mendapatkan salah satu prospek QB teratas, tetapi adakah kita begitu pasti? Dengan bersabar, Pittsburgh berkemungkinan sekurang-kurangnya mengalami celah pada QB “pusingan pertama” terakhir, sama ada Corral atau Willis atau Desmond Ridder, tanpa menggadaikan pilihan tambahan 2022 yang tidak mereka miliki.

Adakah mereka berhasrat untuk bersaing dengan Bil-bil tahun ini? Atau kekal mendahului ikan lumba-lumba? Jika ya, mereka adalah sama bijak untuk mempertimbangkan untuk bergerak ke bawah — dan memberi diri mereka beberapa pukulan untuk mengisi lubang di sudut dan penjaga gol — seperti membuat percikan ke atas.

Dengan tambahan pertama daripada Davante Adams perjanjian, mereka harus seaktif mungkin cuba mengayunkan langkah ke atas, kebanyakannya untuk menggantikan Adams keluar luas. Sama ada untuk Drake London atau Treylon Burks atau Chris Olave, mereka memerlukan bantuan segera Aaron Rodgers.

Selama dua tahun berturut-turut, mereka telah menghubungi agensi bebas seperti 2017, mengutamakan veteran yang lebih tua/cedera. Mereka juga tanpa pusingan keempat dan kelima. Dalam kelas WR yang mendalam dan edge-rusher, mereka mampu untuk meluncur ke bawah dan menambah satu atau dua pilihan lagi.

Mereka boleh menggunakan bantuan talian O serta-merta, dan mereka sepatutnya dapat mencari beberapa di sini. Zion Johnson dan Kenyon Green kedua-duanya masuk akal sebagai pengawal plug-and-play. WR atau pass rusher juga boleh berada di atas meja.

25. Bil: Kekal

Dalam kelas WR yang begitu mendalam, mereka boleh duduk diam dan menunggu prospek yang tinggi seperti Jameson Williams atau Jahan Dotson untuk jatuh ke pangkuan mereka. Josh Allen sepatutnya berpuas hati tanpa mengira.

26. Titans: Tetap diam

Ini adalah tempat untuk menonton pilihan QB yang mengejut, tetapi ia juga sesuai untuk kekal sabar dan melihat OT atau WR teratas yang meluncur. Jangan menolak langkah ke atas jika mereka benar-benar berminat untuk mencari Ryan Tannehill pengganti.

Jadual mereka telah pun disusun dengan betul untuk larian playoff yang sah. Tidak perlu memaksa sebarang isu kecil dan menyerahkan pilihan masa depan yang berharga untuk mara ke 25 teratas. Pegang erat dan kuatkan kedalaman dari tepi atau di hadapan.

28. Pembungkus: Kekal

Ini mengandaikan mereka tidak membungkus yang ini dengan No. 22 untuk naik. Jika Packers boleh meninggalkan Hari 1 dengan penerima permulaan yang baharu, serta pukulan serangan baru atau penggempur hantaran, Brian Gutekunst harus diberi hormat.

29. Ketua-ketua: Berdagang

Dengan dua yang pertama di pelupusan mereka selepas Bukit Tyreek perjanjian, Kansas City bersedia untuk bergerak. Ketua berada dalam mod menang sekarang selagi Patrick Mahomes berada di bawah tengah, jadi melompat pasukan lain untuk menambah WR teratas adalah masuk akal.

30. Ketua: Kekal

Seseorang akan berasa gatal untuk kembali ke pusingan pertama di sini, tetapi Ketua mempunyai banyak pilihan tambahan selepas berurusan dengan Tyreek Hill. Jika mereka boleh menangani WR dengan No. 29 (atau melalui tukar tambah), mereka boleh menambah bantuan penggegas atau penjuru di sini.

31. orang Bengal: Dagangan turun

Jelas sekali mereka masih dalam mod menang-sekarang selepas tawaran Super Bowl, tetapi dalam draf di mana pilihan pusingan pertama yang kedua tidak dapat diramal sepenuhnya, mereka tidak sepatutnya keberatan menambah satu atau dua pilihan tambahan untuk menurunkan beberapa tompok dan memberi orang lain pilihan tahun kelima.

32. Singa: Kekal

Perdagangan turun adalah sama bijak, tetapi katakan mereka benar-benar tertarik dengan QB yang masih berada di papan (Desmond Ridder?). Menjamin pilihan tahun kelima untuk pemanggil isyarat adalah bijak.

We would love to thank the author of this post for this outstanding material

Berdagang, berdagang turun atau kekal dalam Draf NFL 2022: Pelan terbaik untuk semua 32 pilihan pada pusingan pertama


Explore our social media accounts and also other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/