Berikut ialah 10 prospek penangkapan terbaik untuk 2023

MLB Pipeline akan mendedahkan senarai 100 Prospek Teratas 2023 pada 7 malam ET pada hari Khamis, 26 Jan, dengan tayangan selama satu jam di MLB Network dan MLB.com. Menjelang keluaran Top 100, kami akan memeriksa 10 prospek terbaik besbol di setiap kedudukan.

Walaupun dengan beberapa pengijazahan yang besar, prospek penangkapan agak mendalam.

Dua teratas daripada senarai tahun lalu, Adley Rutschman dan Gabriel Moreno, tidak lagi menjadi prospek. Jauh sedikit ke bawah Top 10 tahun lepas, Joey Bart, Luis Campusano, MJ Melendez dan Shea Langeliers semuanya telah kehilangan status prospek. Tetapi senarai yang diserlahkan di bawah telah dijana semula dengan beberapa nama baharu yang menarik.

Ia bermula, sudah tentu, dengan salah satu prospek keseluruhan terbaik dalam permainan, Francisco Álvarez dari Mets, dan senarai itu mempunyai gabungan pilihan Draf (enam) dan penerima antarabangsa (empat) yang bagus. Terdapat gabungan pilihan pusingan pertama (empat) dan penemuan pusingan kemudian, tanda tanda harga tinggi di pasaran antarabangsa dan beberapa tawaran sebenar yang telah melonjak ke peta sejak menyertai kedudukan pro.

10 Teratas (ETA)
1. Francisco Álvarez, Mets (2023)
2. Diego Cartaya, Dodgers (2024)
3. Kevin Parada, Mets (2025)
4. Harry Ford, Mariners (2025)
5. Logan O’Hoppe, Angels (2023)
6. Endy Rodriguez, Pirates (2023)
7. Henry Davis, Pirates (2024)
8. Bo Naylor, Penjaga (2023)
9. Drew Romo, Rockies (2024)
10. Edgar Quero, Angels (2025)
Senarai lengkap »

10 prospek teratas mengikut kedudukan:
RHP | LHP | C
Kha: 1B
Jumaat: 2B
1/23: 3B
1/24: SS
1/25: DARIPADA
1/26: 100 Teratas

Hit: Parada (60)
Penangkap pertama yang diambil dalam Draf 2022, No. 11 secara keseluruhan oleh Mets, Parada mengekalkan perkara yang mudah di atas pinggan dengan rasa yang baik untuk laras. Dia mencecah .361 dengan .453 OBP di Georgia Tech pada tahun Drafnya dan pendekatan itu boleh membolehkannya mencecah .300 dengan banyak pop sebagai pemain liga besar.

Kuasa: Álvarez (70)
Kemungkinan besar tidak ada prospek lain dalam besbol dengan lebih kuasa daripada Álvarez, baik mentah mahupun dalam permainan. Dia memukul 24 homer semasa remaja dalam bola A pada 2021, kemudian 27 lagi pada usia 20 tahun di peringkat atas tahun lalu. Hayunan seperti cambuk dan kelajuan pemukulnya akan terus menghasilkan banyak larian rumah di liga besar.

Larian: Ford (60)
Ford, pilihan pusingan pertama Mariners pada 2021, bukan sahaja “berjalan dengan baik untuk penangkap”. Kepantasan tambahnya bermain di laluan bes — dia meleret 23 bes pada musim penuh pertamanya — dan dia cukup atletik untuk bermain bes kedua atau padang tengah jika ada keperluan.

Lengan: Davis (70)
Walaupun dia terus berusaha untuk memperbaiki bahagian lain dalam permainan pertahanannya, tidak ada persoalan dengan lengan Davis, yang mungkin merupakan prospek yang paling kuat di mana-mana kedudukan. Ia bermain dengan baik dengan kaki pantas dan pemindahannya, serta ketepatannya.

Medan: Romo (60)
Romo juga mempunyai kelebihan untuk pergi dengan ciri-ciri pertahanan cemerlangnya yang lain. Dia atletis dan tangkas di belakang pinggan dengan tangan yang baik dan kemahiran menghalang. Rockies pitcher juga suka melontar kepadanya.

Siling tertinggi: Álvarez
Hujah boleh dibuat untuk meletakkan Cartaya dan set kemahiran keseluruhannya di sini, tetapi jika Álvarez boleh menjadi penerima biasa-biasa sahaja, peningkatan serangannya sepatutnya menjadikannya All-Star beberapa kali ganda.

Tingkat tertinggi: O’Hoppe
Walaupun tiada alat individunya melompat keluar dari halaman, O’Hoppe melakukan segala-galanya dengan baik dan etika kerjanya menunjukkan masa depan di mana dia bermain di atas alatannya sebagai backstop biasa liga untuk masa yang lama.

Calon Rookie of the Year: Álvarez
Dengan mengandaikan dia mendapat cukup pukulan di New York, adalah mudah untuk melihat Álvarez meletakkan jenis nombor untuk menarik banyak perhatian daripada pengundi ROY.

Penduduk tertinggi: Quero
Pemukul suis tidak berada dalam 30 Teratas Angels pada penghujung musim 2021, tetapi telah melonjak dalam radar dengan penampilan sulung musim penuh yang sangat kuat pada 2022 yang menyaksikannya menamatkan dengan OPS .965.

Permulaan yang paling sederhana: Rodriguez
Rodriguez menandatangani hanya $10,000 dengan Mets pada Julai 2018 dan dia kini mengetuk pintu liga besar selepas musim 2022 yang hebat yang menyaksikan dia mencapai Triple-A pada musim kedua bersama Pirates sejak datang dalam perjanjian tiga pasukan yang menghantar Joe Musgrove kepada Padres.

Paling perlu dibuktikan: Davis
Sentiasa ada tumpuan yang lebih hangat pada bekas pilihan keseluruhan No. 1, dan Davis telah menunjukkan banyak gambaran tentang potensi serangannya pada musim penuh pertamanya pada 2022, tetapi dia juga hanya bermain dalam 59 perlawanan kerana masalah pergelangan tangan. Musim yang penuh dan sihat sepatutnya menjawab banyak soalan.

Memerhatikan: Yainer DiazAstros
Dia berjaya mara ke liga besar secara ringkas pada tahun 2022, tetapi dia muncul daripada musim serangan yang hebat di Minor (.306/.356/.542 dengan 25 homer dan 96 RBI dalam Double- dan Triple-A). Itu bukan perkara baharu kerana dia tidak melakukan apa-apa selain daripada memukul dalam kerjayanya, dengan garisan .321/.358/.510 untuk membuktikannya.

We would love to say thanks to the writer of this article for this incredible web content

Berikut ialah 10 prospek penangkapan terbaik untuk 2023


Our social media pages here and other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/