Berita Eagles: Jeffrey Lurie mengeluarkan kenyataan mengenai persaraan Ray Didinger

Mari pergi ke Philadelphia Eagles pautan…

Legenda media sukan Philadelphia Ray Didinger mengumumkan persaraannya – 94WIP
Didinger membuat liputan NFL untuk The Philadelphia Bulletin dan The Philadelphia Daily News selama lebih 25 tahun dan pada tahun 1995 namanya telah ditambah ke senarai penghormatan penulis dalam Pro Football Hall Of Fame. Didinger juga bekerja sebagai penerbit kanan di NFL Films, sebagai penganalisis TV Eagles di NBC Sports Philadelphia, dan sudah tentu sebagai hos radio pada pelbagai rancangan SportsRadio94WIP, terutamanya rancangan tengah hari hujung minggunya dengan Glen Macnow, yang dengan cepat menjadi salah satu yang paling rancangan yang disayangi di gelombang udara kami. Didinger telah dinamakan sebagai penulis sukan PA terbaik tahun lima kali dan telah dilantik ke dalam Hall Of Fame sukan Philadelphia pada tahun 2005. Dikenali oleh ramai orang sebagai “The Godfather” sukan Philadelphia, Didinger ialah salah seorang penganalisis yang paling disegani dalam sejarah bandar kita. .

Ulasan Filem Eagles All-22: Jordan Davis akan menjadi sangat penting untuk pertahanan – BGN
Jordan Davis akan menjadi sangat penting (secara literal) kepada pertahanan Eagles yang bergerak ke hadapan. Kami tahu Gannon sangat ingin bermain dengan 2 keselamatan tinggi dan kami tahu ini bermakna kotak yang lebih ringan dan ini akan membawa kepada kesalahan yang membawa bola. Oleh itu, mempunyai DT asas yang boleh memainkan peranan dalam menghentikan larian adalah sangat penting dalam NFL moden. Walaupun Jordan Davis tidak pernah membuat hantaran yang tergesa-gesa dan hanya bermain di bawah awal, dia masih boleh menjadi sangat penting untuk Eagles bergerak ke hadapan.

Menjawab soalan terbesar draf NFL 2022: Pakar membahaskan pilihan kegemaran, kelas rookie teratas, bintang fantasi, banyak lagi – ESPN
Jordan Reid, penganalisis draf NFL: ILB Nakobe Dean kepada Eagles di No. 83. Perlawanan pemain barisan telah menjadi tumpuan Achilles untuk menengah Philadelphia untuk beberapa lama. The Eagles sangat kekurangan pemimpin sejati di tengah, dan Dean memberi mereka jawapan yang mungkin. GM Howie Roseman cenderung mengabaikan penggubalan pemain barisan awal dalam draf, tetapi selepas Dean jatuh ke pusingan ketiga, nilainya terlalu bagus untuk dilepaskan. Dean mempunyai gabungan kepantasan mengejar yang mantap, keagresifan terkawal dan kepintaran dalam semua bahagian permainannya, dan dia mempunyai peluang untuk memberi kesan awal untuk francais itu.

‘The Jets Stole The Draft’ Dan Lebih Banyak Kesimpulan Berkumandang Selepas Tujuh Pusingan Pemilihan Waras – FMIA
Penerima mungkin mempunyai jangka hayat yang singkat dengan pasukan. Pada hari-hari yang baik, mungkin seperti 15 bulan yang lalu, kontrak Amari Cooper $20 juta setahun adalah standard emas untuk penerima. DeAndre Hopkins mendapat perjanjian bandid selama dua tahun di Arizona untuk beberapa dolar lebih pada 2020, tetapi $20 juta adalah sasaran jangka panjang untuk pemain … sehingga Christian Kirk (siapa?) mendapat $18 juta setahun dalam agensi percuma dari Jacksonville. Kemudian tujuh wideout mendapat antara $20 juta dan $30 juta setahun dalam tempoh lima minggu akan datang berakhir dengan perjanjian perdagangan dan tandatangan AJ Brown di Philadelphia pada malam salah satu draf. Seperti yang diberitahu oleh seorang GM kepada saya: “Saya dapat melihat kedudukan penerima menjadi seperti berlari ke belakang. Dapatkan sebanyak mungkin daripada penerima dalam kontrak pertamanya dan kemudian, selepas empat atau lima tahun, biarkan dia pergi dan draf satu lagi yang tinggi. Terdapat begitu banyak penerima yang baik sekarang, saya tidak pasti mereka semua akan dibayar pada masa hadapan.” Tennessee, sebagai contoh, hanya menukar satu penerima 4.5-kelajuan, 225 paun fizikal (AJ Brown) dengan yang lain (Treylon Burks) dan akan berdoa agar Burks boleh menjadi 90 peratus pemain untuk Titans seperti Brown. Itu soalan yang sangat besar. Akhirnya, satu pasukan yang tidak membayar wang yang besar kepada QB (Philadelphia) mampu membeli Brown, dan satu pasukan yang membayar QB (Tennessee) tidak mampu. Atau dikira bahawa ia tidak boleh.

Torry Smith mengatakan bahawa Carson Wentz adalah, sedang, dan akan terus menjadi quarterback NFL yang sangat baik – Hogs Haven
Keseluruhan segmen itu adalah pertahanan penuh semangat daripada seorang lelaki yang jelas berada di sudut Carson — jenis perkara yang tidak pernah kami lihat baru-baru ini. Jelas sekali, Torry Smith mahu menentang bunyi bising tentang Carson Wentz yang keluar dari Indy sejak akhir-akhir ini, malah dari Philly tahun lepas. Walaupun pengacara bersamanya dalam rancangan itu tidak kelihatan seolah-olah mereka dijual sepenuhnya oleh sokongan Smith, ia adalah usaha yang mengagumkan. Sebagai peminat bola sepak Washington, saya berharap sesuatu yang serupa dengan pengalaman baik Torry Smith dengan Carson Wentz adalah perkara yang boleh kita jangkakan pada 2022 di Washington.

Masa depan Cowboys sarat dengan bakat kerana 9 daripada 10 pemain terbaik mereka akan bersama pasukan selepas 2022 – Blogging The Boys
The Koboi Dallas mempunyai senarai yang hebat. Kita semua mempunyai pendapat kita sendiri tentang betapa hebatnya ia, tetapi kita semua harus dapat bersetuju bahawa mereka mempunyai senarai bakat yang cukup kukuh. Dengan asas penggubalan berkualiti yang kukuh, pasukan mempunyai beberapa bintang di bahagian atas, manakala ramai pemain mendalam mengisi senarai. Apabila anda melihat dengan teliti, mereka mendapat sedikit daripada segala-galanya. Namun atas sebab tertentu, pasukan itu sentiasa dalam penelitian tentang betapa baiknya mereka. Kekurangan kejayaan selepas musim akan melakukannya. Dan memandangkan pasukan itu baru sahaja berpisah dengan Amari Cooper, Randy Gregory dan La’el Collins, adalah mudah untuk memahami mengapa ramai yang masih ragu-ragu. Tetapi Cowboys tetap setia pada proses pembinaan senarai mereka. Pemain yang tidak lagi mereka rasa sedang memikul berat mereka (atau menjamin kontrak mereka) dihantar pembungkusan sementara pasukan mengisi semula dengan pilihan yang lebih berpatutan. Pada zahirnya, itu mungkin kelihatan seperti ia meletakkan pasukan dalam kesempitan yang teruk atau hanya menunggu masa apabila semua bakat yang mereka perolehi pada masa lalu pudar apabila pemain mencapai kontrak yang tamat.

SB Nation Reacts: Tinjauan menunjukkan peminat Giants gembira dengan kelas draf 2022 – Big Blue View
‘SB Nation Reacts’ telah mengesahkan apa yang telah ditunjukkan oleh pengundian pilihan individu kami sendiri — New York Giants peminat gembira dengan kelas Draf NFL 2022 yang dipilih oleh pengurus besar tahun pertama Joe Schoen. Dalam tinjauan pendapat SB Nation, 34 peratus memberikan draf Giants ‘A’ dan 53 peratus ‘B.’

Juruhebah F1 ini menyangka dia bercakap dengan Patrick Mahomes. Ia benar-benar Paolo Banchero – SB Nation
Paolo Banchero sudah dianggap sebagai nama rumah kepada beberapa peminat sukan. Banchero telah menjadi prospek No. 1 keseluruhan kami pada tahun 2022 Draf NBA kelas dari awal kitaran. Dia mengekalkan status itu sepanjang tahun dengan musim baru yang luar biasa untuk Duke, di mana dia membantu memimpin program itu ke Empat Akhir dalam musim terakhir ketua jurulatih Mike Krzyzewski. Banchero adalah kunci untuk menjadi tiga pilihan draf NBA pada bulan Jun, tetapi tidak semua orang tahu namanya lagi. Contoh contoh: Juruhebah F1 Martin Brundle menyangka dia bercakap dengan atlet bintang yang berbeza apabila dia menemu bual Banchero di Grand Prix Miami 2022. Brundle nampaknya menyangka dia sedang bercakap dengannya Ketua-ketua Bandar Kansas QB Patrick Mahomes. Tidak. Fakta bahawa Banchero adalah 6’10 dan Mahomes disenaraikan pada 6’3 mungkin sepatutnya menjadi hadiah.

NFL Daily Kickoff, Isnin- Waran tangkap dikeluarkan untuk Earl Thomas + Pemilik didakwa melakukan perkara yang tidak baik – The SB Nation NFL Show
Dalam episod hari ini, Earl Thomas menghadapi masalah, Jerry Jones dan Daniel Snyder cuba memecat Roger Goodell, dan Mark Davis menjadi subjek penyiasatan NFL.

Maklumat Media Sosial:

Halaman Facebook BGN: Klik di sini untuk menyukai halaman kami

Twitter BGN: Ikuti @BleedingGreen

Instagram BGN: Ikuti @BleedingGreenInsta

Pengurus BGN: Brandon Lee Gowton: Ikuti @BrandonGowton

Twitter Radio BGN: Ikuti @BGN_Radio

BGN Cameo: Klik di sini untuk mesej video yang diperibadikan



We want to give thanks to the writer of this write-up for this incredible material

Berita Eagles: Jeffrey Lurie mengeluarkan kenyataan mengenai persaraan Ray Didinger


Explore our social media profiles as well as other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/