Berita gergasi, 9/22: Kenny Golladay, Kayvon Thibodeaux, Micah Parsons, banyak lagi

Selamat Pagi, New York Giants peminat!

WR Gergasi Kenny Golladay berkata ‘Saya sepatutnya bermain’ | Pemandangan Biru Besar

Penerima lebar New York Giants, Kenny Golladay, mengakui pada hari Rabu bahawa dia tidak bersetuju dengan keputusan pasukan untuk menggunakan dia untuk hanya dua snap pada hari Ahad menentang Carolina Panthers.

“Saya tidak bersetuju dengannya,” kata Golladay. “Saya sepatutnya bermain tanpa mengira … itu fakta.”

Golladay, yang menggelar keputusan itu “sedikit mengelirukan” dan berkata “Saya datang ke sini untuk bermain,” berhenti berkata dia mahu didagangkan.

“Kami tidak akan terlibat dalam semua itu sekarang,” katanya. “Kita akan masuk ke Minggu 3. Kita akan lihat bagaimana keadaannya. Terdapat banyak bola sepak yang tinggal.”

Video Kayvon Thibodeaux berlatih sebagai percubaannya untuk turun ke padang untuk perlawanan NFL pertamanya

Adakah 2022 New York Giants adalah benar? Nombor untuk dipercayai, dan tidak dipercayai | Pemandangan Biru Besar

Bagaimana Giants boleh sampai ke sini? Adakah ia mampan? Kevin Cole dari Pro Football Focus tidak berpendapat demikian, walaupun dia mengakui bahawa dengan Koboi Tanpa Dak dan Beruang Chicago di dek, 4-0 bukan masalah.

Memandangkan Cole tinggal di alam semesta PFF, pendapatnya adalah berdasarkan nombor yang cuba menangkap prestasi Giants dengan cara yang bermakna untuk menang dan kalah. Sesetengah peminat tidak berminat untuk memikirkan pasukan mereka dengan cara ini, melanggan frasa yang terkenal oleh Mark Twain bahawa terdapat “pembohongan, pembohongan, dan statistik.” Tetapi mari kita lihat beberapa statistik, bagaimanapun – bukan untuk menguburkannya, bukan untuk memuji mereka. Sebaliknya, mari kita anggap bahawa setiap statistik memberitahu kita sesuatu yang berguna tentang pasukan dan pemainnya dan cuba fikirkan apa itu.

The Giants mahu peminat mereka berpakaian sepadan dengan pakaian seragam warna rush mereka pada hari Isnin

Mata Akhbar: Jurulatih Daboll pratonton MNF lwn Cowboys | Giants.com

Ketua jurulatih Brian Daboll ditanya mengenai pemain barisan Cowboys, Micah Parsons, yang mempunyai 17 karung dalam 18 perlawanan kerjaya pertamanya dan memerlukan tiga lagi dalam dua perlawanan seterusnya untuk menjadi pemain terpantas mencapai 20 perlawanan.

“Dia ada masalah. Dia seorang pemain bola sepak yang dinamik. Dan dia boleh bermain beberapa tempat. Dia lakukan. Anda akan melihatnya di penjaga gol; anda akan melihat dia di bahagian pertahanan. Dia mempunyai keupayaan pass-rush yang jarang berlaku. Kita perlu ada rancangan yang baik untuknya. Dia seronok untuk ditonton apabila anda tidak bersedia untuk bermain dia. Saya akan berikan dia pujian itu. Dia hanya melakukan perkara yang cukup mengagumkan di padang bola sepak.”

Bagaimana petaruh NFL mengambil perhatian tentang permulaan pantas Giants | New York Post

The Giants memasuki musim ini sebagai +750 pukulan jauh untuk memenangi NFC East buat kali pertama sejak 2011. Kini, selepas sepasang kemenangan rapat ke atas Titans dan Panthers, mereka berharga +550 untuk memenangi bahagian di BetMGM — terikat dengan Cowboys kegemaran pramusim. Mereka juga melakukan pukulan panjang yang licik dalam pasaran gelaran, berurusan pada 66/1 untuk memenanginya Super Bowl dan 30/1 untuk memenangi NFC.

QB Daniel Jones bercakap tentang bagaimana pasukan mesti bersedia untuk Permainan Malam Isnin

Omaha Productions Menerima Tawaran TV Selepas Skit ‘Chad Powers’ Eli Manning | TMZ

Gambaran Eli Manning tentang “Chad Powers” — seorang lelaki yang mencuba untuk pasukan bola sepak Penn State — sangat lucu, syarikat produksi di sebalik 2x pemenang Super Bowl skit telah menawarkan tawaran daripada eksekutif hiburan yang ingin bekerja dengan isyarat -pemanggil. Omaha Productions, yang dimiliki oleh Peyton Manning, dilaporkan telah dibanjiri oleh orang dalam industri hiburan yang ingin bekerja dengan Manning/Powers.

Lawan minggu ini

Koboi WR Michael Gallup akan menerima ‘penuh bilangan wakil’ semasa dia cuba kembali untuk ‘MNF’ | NFL.com

Penerima Michael Gallup akan mengambil “sebilangan penuh wakil” dalam latihan minggu ini, ketua jurulatih Cowboys Mike McCarthy memberitahu pemberita pada hari Rabu, dengan harapan Gallup boleh turun padang malam Isnin berbanding New York Giants.

Gallup, yang mengalami ACL koyak menjelang penghujung musim 2021, akan mendapatkan baki minggu ini untuk bekerja untuk bermain sebelum Cowboys membuat keputusan mengenai statusnya, tambah McCarthy.

Koboi mengetepikan Dennis Houston | ProFootballTalk

Penerima lebar Dennis Houston telah digugurkan daripada senarai. Pemula yang tidak dirangka akan layak untuk dituntut oleh 31 pasukan liga yang lain dengan pengecualian. Houston memainkan 60 pukulan serangan sepanjang dua minggu pertama dan menangkap dua hantaran sejauh 16 ela pada pembukaan.

5 Bucks: Peringkat Tidak Terlalu Besar Untuk Cooper Rush | DallasCowboys.com

Sukar untuk mencari quarterback sandaran dengan keyakinan dan kemahiran untuk bermain dengan baik sebagai sub jangka panjang, tetapi Cowboys mungkin telah menemui unicorn dalam pro tahun kelima.

Untuk tahun kedua berturut-turut, Rush menggantikan Dak Prescott dan mengetuai pasukan itu untuk menang menentang lawan yang berkualiti. Veteran itu bukan sahaja menyempurnakan 19 daripada 31 hantaran sejauh 231 ela dengan skor, tetapi dia menyambung lima penerima berbeza dan mengelak bergantung semata-mata pada CeeDee Lamb untuk menambat permainan hantaran.

Cowboys vs. Giants head-to-head pecah untuk setiap posisi serangan | Blogging The Boys

Pecahan head-to-head kedudukan pada perlawanan Minggu 3 antara Cowboys dan Giants untuk mencari kekuatan dan kelemahan setiap posisi serangan oleh penulis Blogging The Boys

Sekitar liga

Keselamatan bekas Giants menumpukan perhatian kepada Patriots | NJ.com

Jabrill Peppers sesuai dengan pasukan baharunya dan boleh menyaksikan peningkatan masa bermain.

“Dia sangat sesuai,” kata pemanggil pemain pertahanan Steve Belichick pada Selasa. “Dia kembali daripada kecederaan lutut itu, jadi dia hanya ketinggalan sedikit [other safeties] untuk keluar ke padang. Dugg, [Adrian Phillips, Devin McCourty]. Jelas sekali, lelaki itu telah bermain bersama selama beberapa tahun, jadi dia berintegrasi dengan baik dengan lelaki itu. Saya fikir mereka membantu dia hanya dari segi pengalaman mereka dan jenis membantu dia sampai ke tempat yang betul.”

Bobby Hart dari Buffalo Bills menggantung satu perlawanan | ESPN.com

NFL pada hari Selasa menggantung pemain garisan serangan Buffalo Bills Bobby Hart untuk satu perlawanan selepas liga berkata dia mengambil hayunan pada pemain Titans selepas perlawanan malam Isnin tetapi sebaliknya memukul jurulatih Tennessee.

Mengikut pelepasan liga yang mengumumkan penggantungan kerana melanggar peraturan tingkah laku tidak sportif, tindakan Hart datang pada akhir kemenangan Bills 41-7. Baik pemain Titans yang pernah dihayun oleh Giant mahupun jurulatih yang dilanggar Hart tidak dikenal pasti oleh NFL.

New England menghantar terjahan serangan Justin Herron ke Vegas | CBSSports.com

NFL menghantar surat amaran kepada Bruce Arians, Buccaneers | ProFootballTalk

Penggantungan Buccaneers Mike Evans Ditetapkan | Pasukan ke-33

Lamar Jackson tidak melontar dalam latihan Rabu, tetapi bersedia untuk bermain pada hari Ahad | ProFootballTalk

Sekiranya anda terlepas

Beg mel BBV

Ada soalan berkaitan Giants? E-melkannya ke bigblueview@gmail.com dan ia mungkin dipaparkan dalam beg mel mingguan kami.

Podcast BBV

Anda boleh mencari dan melanggan radio Big Blue View daripada halaman utama rancangan itu

platform sosial BBV

BBV di Twitter | BBV di Facebook | BBV di Instagram | Radio BBV (tersedia pada semua platform podcast kegemaran anda) | BBV di YouTubeWe wish to say thanks to the author of this short article for this incredible material

Berita gergasi, 9/22: Kenny Golladay, Kayvon Thibodeaux, Micah Parsons, banyak lagi


Our social media profiles here as well as other pages on related topics here.https://paw6.info/related-pages/