Beruang dilanda dengan keanehan penjadualan NFL yang tidak pernah dilihat oleh pasukan selama 58 tahun serta 10 keanehan jadual yang lain

fields.jpg
imej getty

Selalu ada beberapa kebiasaan gila apabila ia datang kepada jadual NFL dan tahun ini tidak berbeza. Satu perkara yang pelik tentang kebiasaan ialah tidak semuanya dicipta sama. Sesetengah pasukan akan gembira dengan kebiasaan dalam jadual mereka manakala banyak pasukan lain tidak akan begitu teruja dengan kebiasaan yang mereka berikan oleh pejabat liga.

Jadi siapa yang mempunyai kebiasaan paling gila? Itu soalan yang bagus, jadi mari kita ketahui.

Berikut adalah 11 perkara yang paling aneh pada jadual NFL 2022.

 • Beruang akan menghabiskan bulan Disember di rumah. The Bears mendapat kelainan penjadualan yang sangat unik: Mereka tidak bermain SATU permainan jalanan pada bulan Disember, menandakan kali pertama itu berlaku kepada Beruang sejak 1964. The Bears akan bermain perlawanan di tempat sendiri menentang Packers pada Minggu 13 (4 Dis). Mereka mempunyai selamat tinggal pada Minggu 14 (11 Dis) dan kemudian mereka mengikutinya dengan perlawanan di tempat sendiri pada Minggu 15 (18 Dis.) dan 16 (24 Dis.). Walaupun mereka bermain permainan jalanan pada Minggu 17, permainan itu jatuh pada 1 Januari, yang bermaksud mereka mempunyai permainan jalan raya SIFAR pada bulan Disember.
 • Ketua mendapat jadual pembukaan pembunuh tangan. Dengan jadual 2022 mereka, Chiefs akan menjadi pasukan pertama dalam sejarah NFL yang membuka musim dengan lapan perlawanan berturut-turut menentang pasukan yang menamatkan di atas .500 pada musim sebelumnya (Melalui Biro Sukan Elias). Regangan bermula pada Minggu 1 apabila mereka mengembara ke Arizona dan kemudian meneruskan ke Minggu 9. Berikut adalah pandangan kejam pembukaan lapan perlawanan mereka: Di Cardinals, Chargers, di Colts, di Buccaneers, Raiders, Bills, 49ers, bye, Titans .
 • gambar muka depan

 • Jet dan Raven dengan permulaan yang pelik untuk dijadualkan. Jets akan memulakan musim dengan bermain setiap pasukan di AFC North sepanjang empat minggu pertama menandakan kali pertama sejak penggabungan 1970 bahawa Jets telah bermain empat perlawanan berturut-turut menentang bahagian yang sama pada bila-bila masa dalam satu musim. Pada penghujung Ravens, mereka akan memulakan musim dengan empat perlawanan berturut-turut menentang AFC East, menandakan kali pertama mereka membuka musim menentang empat pasukan dari bahagian yang sama.
 • Komander pergi ke belakang. Komander mempunyai keanehan yang sangat unik pada jadual mereka: Mereka akan bermain perlawanan berturut-turut menentang Giants bermula pada Minggu 13. Selepas bermain di jalan raya di New York minggu itu, Komander akan mengucapkan selamat tinggal pada Minggu 14 sebelum menjadi tuan rumah kepada Giants pada Minggu 15. Ini menandakan kali kedua sejak 1991 bahawa pasukan NFL telah bermain berturut-turut pada perlawanan musim biasa menentang lawan yang sama. Walaupun begitu, NFL jelas semakin selesa dengan idea itu kerana satu-satunya masa lain ia berlaku sepanjang 30 tahun yang lalu datang musim lepas dengan Browns menghadapi Ravens dalam perlawanan berturut-turut.
 • Jalan yang sukar untuk memulakan musim. Terdapat hanya tiga pasukan dalam NFL yang perlu bermain DUA perlawanan pertama mereka di jalan raya tahun ini dan pasukan tersebut ialah: The Buccaneers, Colts dan Patriots.
 • Jalan yang sukar untuk menamatkan musim. Di hujung spektrum yang bertentangan, terdapat tujuh pasukan yang akan menutup musim ini dengan dua perlawanan jalanan lurus, bagaimanapun, hanya dua daripada pasukan tersebut akan terperangkap bermain dua perlawanan jalanan BAHAGIAN lurus untuk menutup musim: The Vikings dan Panthers.
 • Bye, bye, bye. Orang Texas adalah berdepan tiga pasukan yang akan beraksi pada tahun ini, yang paling banyak dalam NFL. Itu tidak sesuai kerana pasukan akan mendapat rehat tambahan dan masa persediaan sebelum bermain Houston. Di hujung spektrum yang lain, terdapat tujuh pasukan yang akan berhadapan dengan jumlah sifar lawan yang datang dengan selamat: Bills, Lions, Broncos, Buccaneers, Chiefs, Bears, Commanders.
 • AFC West adalah yang terbaik. Empat pasukan AFC West pada masa ini dijadualkan membuat sejumlah 19 penampilan utama pada 2022, yang terikat dengan yang kedua terbanyak dalam era Super Bowl, menurut penyelidikan NFL. Satu-satunya bahagian yang dijadualkan untuk lebih banyak perlawanan utama ialah NFC East pada 2015.
 • Minggu 14 selamat tinggal. Falcons, Bears, Packers, Colts, Saints dan Commanders semuanya telah mendarat selamat tinggal Minggu ke-14, yang ketara kerana dua sebab. Pertama, ia terikat dengan perpisahan terbaharu yang dijadualkan yang pernah diberikan oleh mana-mana pasukan sejak NFL berkembang kepada 32 pasukan pada tahun 2002. Pasukan nampaknya lebih suka mempunyai perpisahan kemudian dan musim lalu membuktikan sebabnya: 2021 adalah satu-satunya masa sejak 2002 di mana pasukan berada diberikan selamat tinggal Minggu 14 dan keempat-empat pasukan yang menerima selamat tinggal pada minggu itu akhirnya menamatkan tahun dengan rekod kemenangan.
 • Tiga pasukan ditutup daripada musim sulung Amazon “Thursday Night Football.” Musim ini akan menandakan kali pertama Amazon akan mempunyai pakej malam Khamis secara eksklusif dan untuk tahun sulung, 29 daripada 32 pasukan liga akan membuat penampilan di Amazon Prime. Tiga yang tidak akan? Gergasi, Viking dan Singa. Bagaimanapun, ketiga-tiga mereka akan bermain pada perlawanan Khamis tahun ini dan itu kerana ketiga-tiga mereka akan bermain pada Hari Kesyukuran.
 • Perjalanan jalan yang lebih jauh. Packers, Dolphins, Eagles dan Chiefs mempunyai satu persamaan yang besar pada tahun ini: Mereka adalah satu-satunya pasukan dalam liga yang perlu bermain tiga perlawanan jalanan berturut-turut. Walaupun itu tidak sesuai, pasukan NFL yang terperangkap dengan perjalanan jalan raya tiga perlawanan mengikut jadual adalah 22-11 dalam perjalanan tersebut sejak 2018.

Semoga anda dapat menarik perhatian semua rakan anda pada hujung minggu ini dengan pengetahuan anda yang unik tentang jadual NFL.We want to thank the author of this article for this awesome web content

Beruang dilanda dengan keanehan penjadualan NFL yang tidak pernah dilihat oleh pasukan selama 58 tahun serta 10 keanehan jadual yang lain


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/