Bil CB White pada PUP, keluar sekurang-kurangnya 4 perlawanan pertama

ORCHARD PARK, NY — Salah satu persoalan besar Buffalo Bills di luar musim ialah apabila cornerback Tre’Davious White akan dapat kembali ke padang dari ACL yang koyak. Malangnya untuk Bil, perkara itu tidak akan berlaku dalam masa terdekat.

The Bills pada hari Selasa meletakkan White pada senarai simpanan/tidak dapat melaksanakan secara fizikal untuk memulakan musim NFL 2022. Dia akan terlepas sekurang-kurangnya empat perlawanan pertama musim ini — di Los Angeles Rams, lwn Tennessee Titans pada Monday Night Football, di Miami Dolphins dan di Baltimore Ravens.

White mengoyakkan ACLnya pada Thanksgiving dalam perlawanan malam menentang New Orleans Saints, permainan yang dimainkan di negeri asalnya. Semasa tempoh pembukaan kem latihan, White kelihatan pulih ke tepi dan terus meningkatkan senamannya. Nampaknya ada keyakinan bahawa dia akan kembali ke padang, bagaimanapun, dia kali terakhir dilihat bersenam pada 29 Julai.

Apabila All-Pro 2020 adalah pemain pertahanan terdekat musim lalu, dia membenarkan peratusan penyiapan 50.8% dan penarafan pelolos 58.9, kedua-duanya keempat terbaik di kalangan bek pertahanan dengan sasaran lebih 50 musim ini, mengikut Statistik Generasi Seterusnya NFL, pada masa kecederaannya. The Bills mempunyai pertahanan hantaran terbaik dalam liga tahun lepas, membenarkan hanya 12 gol hantaran dan peratusan penyiapan 56%.

Ketiadaan tarikh pulangan yang jelas masih kekal, walaupun tidak mengejutkan bagi White untuk terlepas lebih daripada empat perlawanan kerana pasukan itu ingin melihat dia mendapat masa latihan yang banyak pada mulanya. Pembedahan White juga dilakukan oleh doktor luar, menurut pengurus besar Brandon Beane, bukan salah seorang daripada pasukan itu.

“Anda mengaitkan cara kami memulihkan orang kepada perkara yang mereka mahu lihat,” kata Beane minggu lalu. “Oleh itu, untuk mendapatkannya, anda perlu bekerjasama secara kolaboratif demi kepentingan terbaik Tre sebelum kami meletakkannya di sana. Jadi, kami akan memastikan kami semua bersetuju bahawa dia bersedia untuk mula berlatih. . Dan kami bukan sahaja akan berkata, ‘Hei, pada hari Rabu, Khamis, Tre, pergi ke sana dan bermain dia pada hari Ahad.’

“… Orang-orang lain ini bersiap sedia untuk musim ini, telah banyak berlatih, dan tidak bersemangat. Kami perlu berbuat demikian untuk berlaku adil kepadanya juga.”

Dalam ketiadaannya tahun lepas, pilihan pusingan ketujuh 2020 Dane Jackson diisi untuk baki musim 2021 bersama sudut luar Levi Wallace. Wallace kini bersama Pittsburgh Steelers, dan pasukan itu menukar dua tempat untuk membuat draf Kaiir Elam dengan pilihan keseluruhan ke-23 dalam draf NFL 2022. Jackson akan menjadi salah seorang pemain permulaan pasukan dan Elam telah bertempur dengan rakan baru Kristian Benfordpilihan pusingan keenam daripada Villanova, untuk peranan lain.

Jackson akan menjadi salah seorang pemain permulaan pasukan dan Elam telah bertempur dengan rakan baru Kristian Benfordpilihan pusingan keenam daripada Villanova, untuk peranan lain.

“Saya rasa pengalaman Dane, bersama dengan tahap bakatnya, meletakkan dia hanya satu takuk di atas dua pemain baru muda yang kami ada,” kata penyelaras pertahanan Leslie Frazier minggu lalu. “Mereka akan terus maju dan menjadi lebih baik semasa kita meneruskan, tetapi masih percaya bahawa Dane berada di hadapan pada ketika ini. Setakat Kaiir dan Christian, mereka sedang berjuang untuk dapat memberi kita pilihan jika Tre’Davious tidak aktif untuk permainan Rams.”

Selebihnya langkah-langkah Rang Undang-Undang untuk menurunkan senarai kepada 53 pada tarikh akhir 4 petang ET Selasa sebahagian besarnya dijangkakan. Salah satu urus niaga terbesar pasukan itu ialah melepaskan OJ Howard selepas menandatanganinya dengan perjanjian setahun, $3.5 juta. Sandaran pasukan tamat — Tommy Sweeney dan Quintin Morris — cukup kagum untuk kedua-duanya membuat senarai.

We would like to give thanks to the writer of this write-up for this amazing content

Bil CB White pada PUP, keluar sekurang-kurangnya 4 perlawanan pertama


You can find our social media profiles and the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/