Blue Jays Mengupah John Schneider Sebagai Pengurus

The Blue Jays telah mengalih keluar label sementara secara rasmi daripada John Schneider, hari ini mengumumkan bahawa pemain berusia 42 tahun itu telah diambil sebagai pengurus pasukan. Schneider telah menandatangani kontrak selama tiga tahun, dengan pilihan kelab untuk musim 2026.

Ahli lama organisasi Jays, Schneider telah dinaikkan pangkat ke jawatan jurulatih bangku sebelum musim 2022, tetapi dia mengambil alih sebagai pengurus sementara apabila Charlie Montoyo dipecat pada 13 Julai. Toronto memegang rekod 46-42 pada masa Montoyo menembak, tetapi telah bermain besbol yang tidak konsisten sehingga ketika itu, dan berada di tengah-tengah kemerosotan besar yang menyebabkan Montoyo kehilangan pekerjaannya.

Ini membuka pintu kepada Schneider, yang menstabilkan keadaan dengan membawa Blue Jays mencatat rekod 46-28 sepanjang baki musim ini. Toronto merangkul tempat teratas wild card dalam Liga Amerika, walaupun perjalanan playoff Jays adalah jangka pendek dan menyakitkan — Mariners menyapu bersih Blue Jays dalam Siri Wild Card, kerana Jays diketepikan dalam Permainan 1 dan kemudian menderita pecahan bullpen utama dalam Permainan 2.

Di sebalik kekecewaan pasca musim, terdapat perasaan bahawa Schneider telah melakukan cukup untuk memperoleh pekerjaan pengurusan sepenuh masa. Dia dilaporkan telah banyak sokongan dari dalam rumah kelab, dan sementara Jays GM Ross Atkins meninggalkan sedikit ruang goyang semasa mesyuarat akhir musim baru-baru ini dengan mediabeliau juga menyatakan bahawa “ia akan menjadi sangat sukar bagi kita untuk mencari yang lebih baik daripada John Schneider” sebagai bos bangku pasukan seterusnya.

Schneider telah menghabiskan seluruh kerjaya profesionalnya dengan Blue Jays, bermula apabila dia menjadi pilihan pusingan ke-13 untuk kelab itu pada draf 2002. Selepas enam musim dalam pemain bawah umur, Schneider bersara daripada bermain kerana kecederaan dan berpindah ke barisan kejurulatihan, perlahan-lahan naik ke tangga organisasi. Schneider menguruskan sekutu bola baru Blue Jays, kedua-dua sekutu A-ball dan sekutu Double-A dari 2008-18, sebelum menerima kenaikan pangkat kepada kakitangan kejurulatihan liga yang besar sebelum musim 2019. Seperti yang berlaku, pendakian Schneider bertepatan dengan kemajuan beberapa bintang muda Toronto, jadi dia adalah wajah yang tidak asing di ruang istirahat apabila dia suka Vladimir Guerrero Jr., Bo Bichette, Jordan Romanodan yang lain tiba di liga besar.

Pulangan awal untuk Schneider sebagai pengurus Liga Utama adalah menjanjikan, dan perjanjian tiga tahun itu mewakili keyakinan pejabat hadapan terhadap kapten baharu mereka. Walau bagaimanapun, Schneider menghadapi tekanan serta-merta sebagai ketua pasukan yang mempunyai aspirasi Siri Dunia, namun gagal pada tahun 2022. Pembuatan keputusan Schneider sendiri mendapat kritikan berikutan kejatuhan Permainan 2 yang epik, walaupun pada pandangan pejabat hadapan, keputusan satu perlawanan (penting kerana permainan itu) tidak mencukupi untuk memadamkan kerja Schneider sebagai pengurus sepanjang tiga bulan sebelumnya.

Schneider menjadi pengurus sementara ketiga yang menerima kenaikan pangkat penuh untuk 2023, selepas Rob Thomson Phillies dan Phil Nevin Angels. Dengan Toronto memuktamadkan situasi pengurusan mereka, itu meninggalkan White Sox, Royals, Marlins, dan Rangers sebagai pasukan masih mencari kapten baharu.

We want to give thanks to the writer of this article for this remarkable material

Blue Jays Mengupah John Schneider Sebagai Pengurus


Check out our social media profiles as well as other related pageshttps://paw6.info/related-pages/