Bola Sepak Fantasi 2022: Cara membuat draf daripada pilihan keseluruhan keempat dalam liga 0.5-PPR, bermula dengan Cooper Kupp

Apabila pemain terbaik dalam Fantasy Football musim lepas jatuh kepada anda dengan pilihan No. 4, tidak ada gunanya mempersoalkannya. Jangan lihat kuda hadiah di mulut, seperti kata pepatah — ambil sahaja Cooper Kupp. Sudah tentu, dia mungkin tidak mengulangi pengeluaran bersejarah tahun lepas, tetapi walaupun penurunan 10% secara menyeluruh masih akan mengatasi setiap penerima luas lain daripada sekurang-kurangnya dekad yang lalu — dan itu hanya kerana saya tidak melihat lebih jauh ke belakang daripada itu .

Terdapat beberapa penganalisis yang telah beralih kepada Justin Jefferson sebagai penerima lebar No. 1, tetapi jika saya memilih mana-mana selepas No. 3 secara keseluruhan dalam apa-apa selain daripada liga bukan PPR lurus, dan Kupp berada dalam senarai, dia dalam pasukan saya. Pilihan selepas itu dalam siri pilihan demi pilihan terbaharu kami agak sukar.

Kali terakhir kami melakukan latihan ini, saya juga memilih tempat keempat dan saya mengambil Tyreek Hill dengan pilihan pusingan ketiga saya; kali ini, saya membawanya pada yang kedua. Dan saya tidak pasti sama ada saya menyukai nilainya pada kali ketiga. Apa yang berubah? Nah, saya berasa lebih optimistik tentang kesalahan Miami selepas menontonnya dalam pramusim, dan ini menjadi format 0.5-PPR menjadikan kebimbangan saya tentang jumlah tangkapan Hill kurang membimbangkan. Dia akan mendapat banyak sentuhan dalam serangan Miami, dan sementara permainan letupan akan menjadi sedikit kurang banyak tanpa Patrick Mahomes, dia masih akan menjana ketulan yardage secara kerap.

Strategi 0.5-PPR pilih-demi-pilih: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12

Berikut ialah pasukan saya yang lain dari tempat No. 4:

1.4: Cooper Kupp, WR, domba jantan
2.9: Bukit Tyreek, WR, ikan lumba-lumba
3.4: Josh Allen, QB, Bil-bil
4.9: Ezekiel Elliott, RB, Koboi
5.4: DK Metcalf, WR, Seahawks
6.9: Amon-Ra St. Brown, WR, singa
7.4: Devin Singletary, RB, Bil
8.9: Rhamondre Stevenson, RB, Patriots
9.4: Chris Olave, WR, Orang suci
10.9: Isaiah McKenzie, WR, Bil
11.4: Albert Okwuegbunam, TE, Broncos
12.9: Romeo Doubs, WR, Pembungkus
13.4: JD McKissic, RB, Komander
14.9: Eno Benjamin, RB, Kardinal
15.4: Velus Jones Jr., WR, beruang

Memang kelakar, dalam kedua-dua siri pilih-pilih kami, saya berakhir dengan Allen dan Hill pada pusingan kedua dan ketiga, saya hanya membalikkan pesanan. Dan, sama seperti kali terakhir, saya hanya mempunyai satu larian dalam enam pilihan pertama saya. Saya tidak menyukai Elliott sebagai RB1 saya, terutamanya memandangkan Tyron Smith mengalami kecederaan lutut/hamstring, tetapi Elliott masih berasa seperti pilihan yang agak tinggi — antara pemain belakang yang mungkin boleh didapati pada pusingan keempat atau kelima, mungkin ada ‘ t sesiapa yang mempunyai peluang yang lebih baik untuk purata, katakan, 12-13 mata 0.5-PPR setiap permainan; dia mungkin tidak mempunyai laluan yang sangat realistik untuk, katakan, 20 PPG.

Tetapi saya fikir saya menebusnya dengan korps WR yang sangat baik, tetapi juga beberapa bahagian belakang yang sangat bagus. Penggunaan pramusim Devin Singletary menunjukkan dia boleh mempunyai peranan yang serupa dengan yang dia tutup musim lalu, kerana dia mendominasi wakil pasukan utama bersama Allen; Saya tidak menjangkakan Singletary untuk purata 17.5 0.5-PPR mata setiap permainan seperti yang dia lakukan sepanjang enam perlawanan terakhir, termasuk playoff, tetapi dia harus menjadi permulaan yang mantap. Dan Stevenson boleh menjadi lebih padu seperti yang mungkin mendapat hantaran untuk Patriots, sebagai tambahan kepada apa-apa kerja tergesa-gesa yang dapat dia lakukan daripada Damien Harris. Di antara ketiga-tiga itu, saya sepatutnya mempunyai dua punggung yang baik hampir setiap minggu.

Pilihan kegemaran

gambar-gambar kepala

Okwuegbunam telah menjadi pilihan terakhir saya pada pusingan lewat. Terdapat sedikit kegusaran di kalangan penganalisis Fantasi apabila Okwuegbunam bermain jauh ke suku keempat dalam permainan pramusim kedua, tetapi Broncos berkata pada masa itu ia hanya mengenai mendapatkan dia memerlukan wakil kerana dia sedang mempelajari peranan baharu dalam kesalahan itu, dan kemudian mereka terus mendudukkannya bersama-sama pemain permulaan yang lain dalam perlawanan pramusim ketiga. Okwuegbunam akan mempunyai peluang besar dalam kesalahan ini sebagai pilihan No. 3, dan jangan terkejut jika dia kerap berbaris dalam slot. Rookie Greg Dulcich berada di IR untuk membuka musim ini, yang membuatkan saya lebih yakin dengan Okwuegbunam.

Pilih saya mungkin menyesal

gambar-gambar kepala

Saya komited untuk mengambil salah satu quarterback kelas atas dalam kebanyakan liga saya, dan apabila saya merangka dengan rakan sekerja saya yang membenci QB, itu biasanya bermakna Allen dalam beberapa pusingan pertama. Dan sentiasa ada risiko bahawa Allen hanya hebat daripada penjaring hampir 30-PPG, dalam hal ini saya mungkin menyesal membuat pertaruhan seperti ini ke atasnya. Saya tidak fikir saya akan melakukannya, set kemahirannya terlalu berharga, tetapi jika dia berlari sedikit kurang berhampiran garisan gol, ia boleh berlaku.

Buat atau patahkan pemain

gambar-gambar kepala

Elliott telah menjadi lebih baik daripada yang dia mungkin mendapat kredit ketika sihat sepanjang dua musim lalu, tetapi antara kecederaan lutut yang membebankan musim lalu dan masalah betis pada tahun 20220, dia telah bermain dengan teruk. Tambah kehilangan serangan kiri permulaan Cowboys untuk apa yang mungkin berlaku sepanjang musim, dan ini mungkin tempat yang sukar untuk Elliott berkembang maju. Saya tidak fikir terdapat banyak peluang realistik Elliott kehilangan masa bermain kepada Tony Pollard, tetapi keputusan yang lebih buruk mungkin ialah Elliott aktif sepanjang musim dan tidak cukup baik untuk berbaloi untuk bermula, seperti yang berlaku pada kebanyakan musim lalu.

We want to thank the writer of this post for this awesome content

Bola Sepak Fantasi 2022: Cara membuat draf daripada pilihan keseluruhan keempat dalam liga 0.5-PPR, bermula dengan Cooper Kupp


Discover our social media accounts as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/