Bola Sepak Fantasi Minggu 2: Petua duduk/mula Pengecas lwn Chiefs untuk bola sepak malam Khamis

Mereka menghapuskan saya, saya tidak akan membalas balik.” sungguh bar. Bagaimana cara untuk menutup Minggu 1 musim bola sepak fantasi. Tetapi kami sudah melihat ke hadapan dalam beberapa minit Geno Smith menggugurkan petikan terhangat tahun 2022. Kemas kini kecederaan dan reaksi terhadap andaian luar musim serta-merta memenuhi garis masa kami.

Dan kita akan melihat sejauh mana tepat beberapa analisis itu ketika Minggu 2 bermula malam ini.

[Watch Thursday Night Football on Prime Video: Sign up for a 30-day free trial]

Pertempuran untuk AFC Barat akan berlangsung sebagai Pengecas hos Ketua

Sekali lagi, pembuat jadual NFL menyediakan kami untuk malam yang baik. Daripada kemungkinan perlawanan Super Bowl, kami mendapat perlawanan playoff AFC pada masa hadapan. Patrick Mahomes kelihatan tidak dapat dihalang dalam penyingkapan Ketua-ketua tentang kesalahan baru mereka, tetapi seperti yang anda akan lihat pukulan, Justin Herbert dan Pengecas masih mempunyai kuasa tembakan untuk dipadankan:

Saya telah menonton dan menonton semula balingan ini lebih banyak kali daripada yang saya mahu akui. Saya tidak faham. Ia bukan sahaja hantaran itu sendiri, tetapi keputusan untuk membelah dua pemain pertahanan dan memuatkan bola di hadapan satu pertiga yang membuatkan saya keliru. Dan perhatikan Herbert selepas pelepasan itu. Dia tahu ia baik sebelum ia sampai Keenan Allentangan.

Sukar untuk meremehkan berapa banyak bakat yang akan berada di atas padang semasa perlawanan ini. Tetapi saya akan memberi perhatian kepada beberapa perkara dalam kesalahan Pengecas.

Musim lalu, Los Angeles berada di tempat keenam dalam kadar lulus awal turun dalam situasi neutral, pada 56.8 peratus. Mereka dibuka pada 2022 pada 66.7%. Tetapi walaupun dia seorang cyborg di bawah pusat, aDOT Herbert pada drama itu ialah 5.5 ela udara. Sebagai rujukan, Mahomes mempunyai 6.6 aDOT dalam keadaan yang sama Ahad. Jadi, anda fikir Pengecas akan sama berkesan di lapangan untuk memastikan kesalahan mereka bergerak.

Los Angeles berada di tempat ke-30 dalam EPA setiap tergesa-gesa. Entah bagaimana, mereka lari menyekat menjadi lebih teruk. Kansas City diadakan James Conner kepada 40.0% kadar kejayaan tergesa-gesa dan dia memerlukan touchdown untuk menyelamatkan harinya. Austin Ekeler mungkin memerlukan runout yang serupa. Atau, Ketua boleh memaksa Pengecas ke dalam urusan yang mendapat markah tinggi.

Di sebelah KC bola, hidup tanpa Bukit Tyreek kelihatan agak mudah. Kepercayaan saya yang telah lama dipegang ialah Ketua boleh Frankenstein bilik penerima mereka ke Bukit. Daripada menyuruh seorang lelaki melakukan pelbagai perkara, semata-mata mempunyai ramai lelaki. Ia menjadikan tugas kami sebagai pengurus fantasi lebih sukar, tetapi kami segera melihat siapa yang mengadakan acara “Bukit Tyreek” itu pada hari Ahad.

Hill ialah penerima slot utama pasukan pada 2021, kedudukan yang disasarkan oleh Mahomes pada 37.3% daripada penurunannya. JuJu Smith-Schuster dan Mecole Hardman terikat untuk kebanyakan laluan yang dijalankan dari pedalaman. Tetapi 1.79 YPRR Smith-Schuster jauh lebih baik.

Tidak mengejutkan, Hill memperoleh sasaran terbanyak sebanyak 20 meter udara tahun lepas. Kadar deep-ball Mahomes semakin berkurangan kerana dia melihat lebih banyak liputan dua tinggi, tetapi dia masih akan berayun ke atas pagar apabila diberi peluang. Sekali lagi, Hardman mendapat beberapa penampilan. Dan, sudah tentu, Marquez Valdes-Scantling mengambil penyerahan pada jet sapu untuk mengekalkan kegemaran Kansas City untuk pembalut tingkap pra-snap utuh.

Semuanya masih ada, hanya dengan wajah baharu (dan banyak lagi). Laporan kematian Ketua-ketua itu sangat dibesar-besarkan. Tetapi mereka masih mempunyai ujian besar di hadapan mereka.

Barisan pertahanan The Chargers hampir menyamai Kadar tekanan bil pada 30.2%. Akibatnya, Derek Carr berada di tempat ke-26 dalam EPA setiap permainan. Permainan hantaran letupan tunggal Raiders tidak berlaku sehingga suku keempat, 31 ela untuk Darren Waller. Mahomes boleh menangani tekanan, tetapi kita akan lihat sama ada pilihan lulus baharunya boleh melakukan perkara yang sama.

Jangan bangku orang-orang ini

Saya cuba mengawal reaksi saya dari minggu lepas. Sangat mudah untuk teruja apabila seorang lelaki yang lewat pusingan muncul. Tetapi kami hanya mempunyai beberapa hari untuk membuat keputusan barisan dan kami tidak boleh menggunakan gembar-gembur sebagai alasan untuk memulakan seseorang. Untuk membantu, saya mempunyai beberapa lelaki yang patut dimulakan jika anda memerlukan pilihan fleksibel.

Gerald Everett

Memulakan Everett (atau berasa selesa mengenainya) tidak seharusnya bergantung pada ketersediaan Allen (dia sudah pun diketepikan). Maksud saya, pasti, sesiapa sahaja boleh menyambungkan dua titik dan melihat lebih banyak peluang untuk Everett dengan kurang satu pilihan untuk Herbert. Tetapi kita tidak tahu bagaimana Pengecas akan mengisi lubang bersaiz Allen dalam kesalahan mereka. Jadi, mari kita mulakan dengan apa yang kita tahu:

Paling teruk, Los Angeles meredakan Everett ke dalam kesalahan. 17.4% TPRRnya menduduki tempat ke-15 dalam kalangan rakan sebayanya (min. 4 sasaran). Walau bagaimanapun, bandingkan penggunaannya dengan hujung ketat lain pada skuad baharu. Evan EngramTPRR ialah 11.4%. OJ Howard memperoleh separuh daripada banyak sasaran, dan saya terlupa Austin Hooper berada di Titans sehingga suku keempat. Tambahan pula, Everett cekap dengan penampilan yang diterimanya.

Everett 2.35 YPRR meletakkan dia selesa dalam lima teratas, dengan separuh sasarannya datang semasa Pengecas berada dalam kedudukan menjaringkan gol. Kesediaan Pengecas untuk menggerakkannya (slot, lebar, padang belakang) dalam permainan pertamanya membayangkan rancangan mereka. Saya akan memulakannya melalui kebanyakan pilihan 12 teratas pinggiran malam Khamis.

Jerick McKinnon

Saya rasa dibenarkan Clyde Edwards-Helaire selepas Ahad. Chiefs mengerahkan dia sebagai pengecut dan penerima seperti yang kita semua bayangkan, dengan dua touchdown untuk memastikan harapan kita hidup. Tetapi dia bukan tentera satu orang.

Ketua yang berlari balik Clyde Edwards-Helaire mempunyai hari fantasi yang besar pada Minggu 1. (Foto oleh Norm Hall/Getty Images)

McKinnon memadankan Edwards-Helaire dalam snap (27), tetapi kadar sasaran 22.2% bagi setiap larian laluan (TPRR) McKinnon adalah lebih besar daripada Edwards-Helaire (20.0%). McKinnon juga mempunyai EPA yang lebih tinggi setiap tergesa-gesa semasa permainan masih kompetitif (0.3 hingga 0.15). Satu-satunya kejatuhannya ialah tidak hadir di zon merah, tetapi kita tidak boleh mengharapkan senario yang sama malam ini.

McKinnon telah bertukar satu-untuk-satu dengan Edwards-Helaire pada Minggu 1. Pada usia 30 tahun, 13.6 YAC setiap penerimaan adalah sejajar dengan rakan sejawatannya yang lebih muda (14.0). Kansas City akan memerlukan permainan letupan untuk bersaing dengan Los Angeles, dan McKinnon masih mempunyai jus. Jika anda memerlukan bantuan di RB, lihat McKinnon.

Mecole Hardman

Jangan diputar belit. Saya tidak cuba mengejar touchdown di sini. Hardman beraksi di zon akhir selepas kebanyakan peminat Cardinals meninggalkan stadium. Tambahan pula, dia hanya mempunyai 16 ela ela pada hari itu. Tetapi penggunaannya menarik perhatian saya kerana Ketua perlu menggunakan semua senjata mereka untuk meraih kemenangan malam ini.

Hardman melihat sasaran pada 24.0% laluannya pada Minggu 1. Mahomes menyasarkan sahaja Travis Kelce dan Smith-Schuster pada kadar yang lebih tinggi. The jenis sasaran juga menarik.

Hardman mengetuai pasukan dalam sasaran zon merah (3) dan mengikat Smith-Schuster dalam sasaran dalam, dengan sasarannya yang lain datang di kawasan pendek padang. Walaupun dia terutamanya kekal di perimeter, ia mengambil kira kemeruapan skor kotaknya. Tetapi ia tidak menghalang Mahomes daripada memandang ke arah Hardman.

Satu-satunya kebimbangan saya ialah penyertaan laluannya, kerana dia berlari dengan hanya 25 daripada 41 kejatuhan Mahomes (paling kurang dalam kalangan pemain sepenuh masa). Walau bagaimanapun, Hardman memperoleh 28.3% bahagian air yard dalam pembukaan. Dia akan menjadi kurang popular memandangkan rekod prestasinya tetapi berbaloi jika anda memerlukan beberapa pukulan dalam barisan anda.

Mari tunggu seminggu dan lihat bagaimana keadaannya

Sebaliknya, saya tidak mahu bertindak keterlaluan terhadap sampel satu permainan. Saya masih berpegang pada beberapa naratif pramusim yang saya tidak dapat menyesuaikan dengan aksi minggu lepas. Mungkin Minggu 1 adalah petanda perkara yang akan datang, tetapi saya akan menahan lelaki ini di bangku simpanan saya buat masa ini.

Joshua Palmer

Naratif luar musim untuk Palmer ialah dia adalah pengganti Allen. 10.0 aDOTnya sejajar dengan tempat Allen biasanya beroperasi. Apabila Allen terlepas masa musim lalu, Palmerlah yang mengambil alih peranan slot yang diidamkan untuk Chargers. Namun, kami tidak melihat lebih banyak kerja untuk pelajar tahun kedua selepas Allen keluar dari permainan.

Putaran positif ialah dia menjalankan laluan kedua paling banyak dan merupakan satu-satunya WR dengan sasaran zon merah untuk Los Angeles pada Minggu 1. Bagaimanapun, Palmer dan DeAndre Carter membahagikan peranan slot pada tiga sasaran setiap satu. Dan Carter adalah yang lebih produktif daripada kedua-duanya dengan serba boleh turun padang.

Palmer kelihatan seperti roda gigi lain dalam mesin Herbert. Saya lebih suka lebih masa untuk mendapatkan sedikit kejelasan walaupun dalam apa yang kita jangkakan sebagai pertandingan yang mendapat markah tinggi.

Isiah Pacheco

Mungkin saya yang degil di sini. Walau apa pun, saya perlu melihat lebih banyak daripada Pacheco. Pengakap Boxscore akan cepat menunjukkan jumlah yardagenya sebagai alasan untuk memulakannya. Baiklah. Saya juga gembira dengan 12.2 mata daripada pemain pusingan lewat. Tetapi mari kita nyata tentang keputusannya selama satu minit.

Sentuhan pertama Pacheco tidak dilakukan sehingga pemanduan ketiga Chiefs sebagai pemain terakhir dalam pusingan. Dia memperoleh dua ela pada dua hantaran (dengan satu percubaan garisan gol). Kami tidak melihat pemain baru itu lagi sehingga suku keempat apabila skor 37-15. Dengan permainan di tangan, Pacheco mencecah 60 daripada 62 ela ketika Edwards-Helaire mengambil tempat, dan McKinnon mengambil langkah yang tidak bermakna pada pemanduan terakhir mereka. Sukar untuk melihat senario permainan yang serupa dalam TNF.

Pacheco tidak melakukan apa-apa untuk menukar statusnya pada hari Ahad. Dia adalah yang paling kurang cekap daripada trio di lapangan (0.01 EPA setiap percubaan). Tambahan pula, dia tidak memperoleh satu sasaran pun pada empat laluan sahaja. Saya akan menunggu seminggu lagi untuk mendapatkan lebih jelas tentang peranan Pacheco untuk bergerak ke hadapan.

Dengar Ramalan Bola Sepak Fantasi Yahoo

We want to say thanks to the author of this article for this remarkable content

Bola Sepak Fantasi Minggu 2: Petua duduk/mula Pengecas lwn Chiefs untuk bola sepak malam Khamis


Take a look at our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/