Bowden: 13 Pemain yang perlu meningkat ketika perlumbaan pasca musim semakin panas

Hanya tinggal tiga minggu lagi di MLB musim biasa dan perlumbaan selepas musim semakin panas. The Berani jejaki Mets dengan hanya separuh perlawanan dalam Liga Kebangsaan Timur dan White Sox adalah hanya tiga belakang Penjaga di Pusat Liga Amerika. Pasukan kad liar AL telah berpisah daripada pek, dengan Jays biru, sinar dan Pelaut menuju ke playoff, tetapi tempat teratas – dan kelebihan padang tuan rumah pada pusingan pertama – untuk direbut, kerana ketiga-tiga pasukan memasuki hari Rabu terikat dalam ruangan kerugian. Dalam perlumbaan wildcard NL, the Pembuat bir telah memenangi lima daripada enam terakhir mereka dan mengekori Padres dengan dua perlawanan. The Phillies adalah 3 1/2 perlawanan di Milwaukee (dan memiliki pemecah seri), tetapi mereka masih perlu menghadapi Braves tujuh kali, Blue Jays dua kali dan Astros tiga kali, jadi jadual mereka tidak mudah.

Tempat playoff, kelebihan padang tuan rumah dan bye pusingan pertama dipertaruhkan. Berikut adalah beberapa pemain utama yang perlu meningkatkan dalam perlumbaan ketat ini untuk membantu pasukan mereka dalam tempoh 21 hari akan datang.

Statistik dikemas kini melalui permainan Selasa.


PERLUMBAAN TIMUR NL

Mets — 1B Pete Alonso

Alonso telah menjadi MVP Mets sepanjang musim, menewaskan .268/.344/.505 dengan 24 beregu, 34 larian di rumah dan 110 RBI yang mendahului NL. Walau bagaimanapun, dalam tempoh 30 hari terakhir dia agak senyap, mencapai .226 dengan tujuh pukulan asas tambahan dalam 27 perlawanan dan 106 pukulan at-bat. Untuk memenangi NL East dan menuntut selamat tinggal pusingan pertama yang berharga, Mets memerlukan Alonso untuk beraksi seperti pemain impak yang dia ada sepanjang tiga minggu terakhir. Berita baik untuk New York: Dalam tujuh perlawanan terakhirnya, Alonso telah mengambilnya, memukul .345/.387/.586.

Braves — RF Ronald Acuña Jr.

Acuña telah mengecewakan musim ini sekembalinya dari pembedahan ACL setahun yang lalu, tetapi terima kasih kepada pengeluaran pemain baru Michael Harris II dan Vaughn Grissom, tekanan ke atas Acuña untuk beraksi telah berkurangan. Tetapi ketika Braves cuba mengenepikan Mets untuk mahkota bahagian, mereka memerlukan lebih banyak daripada pemadang kanan superstar mereka. Sepanjang 15 perlawanan terakhir, Acuña telah meledak .258 dengan peratusan di pangkalan .310 dan hanya satu larian rumah. Bagaimanapun, dia telah mencuri tiga pangkalan dalam banyak percubaan sepanjang tempoh itu. Keupayaan Acuña mencuri asas akan menjadi kunci utama dalam membantu Braves memukul selepas dia mendapat lebih banyak bola pantas untuk dipukul.

PERLUMBAAN AL CENTRAL


Rookie Oscar Gonzalez telah meledak .319/.396/.596 bulan ini, tetapi Guardians memerlukan lebih banyak serangan. (Jay Biggerstaff / USA Today)

Penjaga — barisan mereka, dari atas ke bawah

Kakitangan pitching Guardians melakukan segala yang mungkin untuk membawa mereka ke gelaran AL Central yang mengejutkan. Sepanjang 30 hari yang lalu, ERA pasukan mereka ialah 2.65, ketiga terbaik dalam besbol. Walau bagaimanapun, pelanggaran mereka telah bergelut sepanjang tempoh itu, menduduki tempat ke-29 dalam major dengan hanya 3.25 larian yang dijaringkan setiap perlawanan. Untuk menangguhkan White Sox, Guardians memerlukan barisan mereka untuk mula menghasilkan. Dalam 30 hari lepas, sahaja Oscar Gonzalez (lima larian di rumah) dan José Ramírez (empat) telah memukul lebih daripada dua bola panjang. Pemukul Cleveland telah bekerja dalam kiraan dan mendapatkan pangkalan tetapi mereka tidak dapat menyusun pukulan bersama, yang telah menjadi masalah lewat musim, terutamanya apabila mereka tidak memukul untuk kuasa. (The Guardians menduduki tempat terakhir dalam MLB dengan 16 homer dalam tempoh 30 hari yang lalu.) Di samping itu, Guardians memerlukan dua pemain kedudukan mereka All-Stars, Ramírez dan Andrés Giménezuntuk menyampaikan pada plat, tetapi mereka juga memerlukan pengeluaran dari seluruh barisan, bersama-sama dengan pitching dan pertahanan elit mereka, untuk menahan White Sox, yang mereka hadapi empat kali lagi.

White Sox — RHP Lucas Giolito

White Sox datang dengan kuat menyerang, terima kasih sebahagiannya kepada kelawar Eloy Jiménez dan Elvis Andrus, yang telah bergabung untuk 11 larian di rumah dan 33 RBI sepanjang 15 perlawanan terakhir mereka. Empat penyerang mereka – Jiménez, Andrus, José Abreu dan AJ Pollock — telah melepasi .340 dan mencatatkan .390 OBP atau lebih tinggi dalam tempoh 15 hari yang lalu. Bagaimanapun, kunci untuk White Sox semasa larian regangan mungkin Giolito, yang telah bergelut untuk menandingi rakan gilirannya tahun ini. Jumlah Giolito semakin merosot sejak musim lalu, terutamanya selepas rehat All-Star, kerana dia mencatatkan 6.04 ERA dan 1.638 WHIP pada separuh masa kedua. Mereka memerlukan dia untuk mengubah keadaan dalam permulaan terakhirnya musim biasa.

PERLUMBAAN WILD-CARD AL

1663238990 880 Bowden 13 Pemain yang perlu meningkat ketika perlumbaan pasca musim


Wander Franco berada di IL dari 10 Julai hingga 9 Sept. (Nick Turchiaro / USA Today)

Mariners — OF Mitch Haniger dan OF Jesse Winker

Mariners mendahului kejohanan utama dengan ERA pasukan 2.42 dalam tempoh 30 hari yang lalu dan berada dalam kedudukan untuk mendapatkan tempat kad liar AL teratas — dan menamatkan kemarau playoff 20 musim mereka — jika barisan mereka boleh naik ke peringkat akhir. Pertandingan kad liar mereka, Rays dan Blue Jays, telah menjaringkan lebih banyak larian daripada mereka pada bulan lepas, tetapi Mariners telah bermain dalam 12 perlawanan terakhir mereka dan telah mengatasi setiap pasukan AL sepanjang tempoh itu. Julio Rodríguez dan Eugenio Suárez telah membawanya, menggabungkan untuk 10 larian rumah dan 15 RBI dan mencapai pangkalan masing-masing pada klip 45 peratus dan 36 peratus. Bagaimanapun, mereka berdua memerlukan bantuan daripada Haniger dan Winker jika Mariners ingin mengunci kelebihan di tempat sendiri untuk pusingan pertama. Sepanjang 15 hari yang lalu, Haniger telah memukul .143 dengan tiga pukulan asas tambahan dalam 49 pukulan at-bat, manakala Winker telah mencapai .074 dengan satu pukulan asas tambahan dalam 27 pukulan at-bat.

Sinar – INF Isaac Paredes dan SS Wander Franco

The Rays menduduki tempat ke-30 dalam major dalam tempoh 15 hari lepas dengan hanya enam larian di rumah dan walaupun mereka mempunyai pitching dan pertahanan untuk menamatkan saingan di kedudukan wild-card, mereka memerlukan beberapa bola panjang untuk melakukannya. Dengan 18 homer, Paredes menduduki tempat kedua di belakang pasukan Randy Arozarena, tetapi dia tidak mencecah satu pun pada bulan September. The Rays memerlukan dia pergi ke halaman beberapa kali semasa larian regangan. Sementara itu, Franco akhirnya kembali dari senarai cedera dan memulakan permulaan yang baik, bermain 6-untuk-20 dengan tiga RBI dalam enam perlawanan pertamanya, tetapi Rays memerlukan sensasi berusia 21 tahun mereka untuk memenuhinya. 11 tahun, kontrak $182 juta pada minggu-minggu terakhir untuk mengungguli Mariners dan Blue Jays untuk kelebihan padang rumah dalam pusingan wild-card.

Blue Jays — RHP José Berríos

Berríos telah menjadi kekecewaan besar musim ini, mencatatkan 5.07 ERA, 4.68 FIP dan 1.376 WHIP — semua markah terburuk dalam kerjaya sejak tahun rookie 2016 — selepas menandatangani sambungan tujuh tahun, $131 juta pada November lalu. Bagaimanapun, dia bermain lebih baik dalam lima permulaan terakhirnya, menghasilkan dua larian yang diperolehi atau kurang dalam semua kecuali satu daripadanya. The Blue Jays memerlukannya untuk terus bertanding seperti itu untuk menamatkan dengan rekod terbaik di kalangan pasukan wild-card AL dan menjadi ancaman selepas musim. Jika bahagian atas putaran mereka – Alek Manoah, Kevin Gausman, Ross Stripling dan Berríos — melontarkan potensinya, Blue Jays boleh melakukan kerosakan sebenar dalam playoff. Berríos adalah kuncinya, dan walaupun dia kelihatan seperti berada di landasan yang betul, Blue Jays memerlukan dia untuk menjadi baik secara konsisten sepanjang perjalanan.

PERLUMBAAN WILD-CARD NL

1663238990 998 Bowden 13 Pemain yang perlu meningkat ketika perlumbaan pasca musim


Memperolehi Josh Bell masih belum membuahkan hasil untuk Padres. (Gary A. Vasquez / USA Today)

Phillies — RHP Seranthony Domínguez

The Phillies berasa lega kerana mempunyai pelega terbaik mereka kembali dari IL kerana mereka melakukan lima penyelamatan dan bullpen bergelut semasa ketiadaannya. Mereka menutup Domínguez (tendinitis trisep kanan) selepas tamat pada 17 Ogos tetapi mengaktifkannya Ahad dan dia telah membuat dua penampilan tanpa jaringan sejak itu. Dari 17 Jun hingga 17 Ogos, Domínguez mendominasi: 18 daripada 21 penampilan leganya tanpa jaringan dan dia menukar sembilan daripada sembilan peluang menyelamatkan. Pada musim ini, Domínguez telah mencatatkan 1.57 ERA dan 0.87 WHIP. Untuk mengekalkan kedudukan wildcard mereka dan menamatkan kemarau selepas musim mereka, Phillies memerlukan Domínguez untuk menunjukkan prestasi terbaiknya pada babak lewat.

Padres – 1B Josh Bell

Padres perlu menghidupkan kelawar mereka. Mereka menduduki tempat ke-12 dalam NL dalam tempoh 30 hari terakhir dengan 98 larian dijaringkan dan ke-12 dalam tempoh 15 hari terakhir dengan 42. Manny Machado telah mendahului selama lebih daripada sebulan dalam hampir semua kategori yang menyinggung perasaan, termasuk hits, hits tambahan asas, larian rumah, RBI dan OPS. Walau bagaimanapun, pasukan lawan akan bertanding di sekitar Machado atau mengantarnya pada minggu-minggu yang tinggal jika dia tidak mendapat sebarang bantuan. Masuk Josh Bell. Apabila Padres memperoleh Bell pada tarikh akhir perdagangan dia mengumpul untuk warganegara, memotong .301/.384/.493 dengan 24 beregu, tiga tiga kali ganda, 14 larian rumah dan 57 RBI dalam 103 permainan. Tetapi sejak blockbuster Juan Soto perdagangan, Bell telah memukul .206/.320/.313 dengan hanya lima beregu dan tiga larian rumah dalam 131 pukulan at-bat. Sudah tiba masanya untuk bersinar untuk San Diego. Oh, dan mereka memerlukan Soto — .120/.313/.180 dalam 15 perlawanan terakhirnya — untuk pergi juga.

Brewers — DARIPADA Christian Yelich, SS Willy Adames dan DH Andrew McCutchen

The Brewers memerlukan veteran mereka – khususnya, Yelich, Adames dan McCutchen – untuk membawa mereka. Sepanjang 15 perlawanan terakhir mereka, Yelich memukul .298, Adames memukul .246 dan McCutchen pada .236. Dan mereka tidak mendapat banyak bantuan daripadanya Rowdy Tellez (.204 dalam 15 perlawanan terakhirnya) dan Keston Hiura (.208). Walau bagaimanapun, Yelich, Adames dan McCutchen telah melakukannya sebelum ini dan mesti menghidupkannya sekarang untuk mengangkat Milwaukee mengatasi Padres atau Phillies. The Brewers mempunyai pitching dan pertahanan untuk membuat playoff jika trio veteran ini memberikan sokongan larian.

(Foto teratas Ronald Acuña Jr.: Brett Davis / USA Today)

We would love to say thanks to the writer of this post for this awesome web content

Bowden: 13 Pemain yang perlu meningkat ketika perlumbaan pasca musim semakin panas


Check out our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/