Bowden: Senarai tugasan luar musim Yankees mempunyai banyak item, tetapi Aaron Judge adalah No. 1

The Yankees telah dihanyutkan oleh Astros dalam Siri Kejuaraan Liga Amerika dan bangun pagi Isnin dengan realiti pahit bahawa mereka mempunyai banyak kerja untuk dilakukan pada musim sejuk ini jika mereka berharap dapat merapatkan jurang yang ketara dengan Houston.

Keutamaan luar musim terbesar pengurus besar Brian Cashman bukanlah rahsia: menandatangani semula Hakim Harun kepada kontrak jangka panjang selepas pemadang kanan seluruh dunia baru sahaja menyelesaikan musim serangan terbaik dalam sejarah besbol. Hakim bertaruh pada dirinya sendiri dengan menolak tawaran tujuh tahun Yankees, $213.5 juta dalam latihan musim bunga dan kini berpeluang memperoleh lebih kurang $100 juta dalam agensi percuma. Dia akan menjadi pemain kedudukan teratas kelas ejen bebas khas. Adakah dia akan kembali?

Keputusan penting lain menanti. Anthony Rizzo dijangka menarik diri daripada pilihan pemain $16 juta untuk 2023, jadi asas pertama perlu ditangani. Yankees dijangka menggunakan tangan kanan Luis SeverinoPilihan pasukan bernilai $15 juta, tetapi adakah mereka akan berusaha untuk mengukuhkan lagi penggiliran? Mereka akan menurunkan gaji dalam bullpen tahun depan dengan Aroldis Chapman, Zack Britton dan Chad Hijau di luar kontrak, tetapi bagaimana mereka menyokong pasukan bantuan mereka yang semakin berkurangan? Ejen bebas lain yang dijangka akan berlepas termasuk pemadang kiri Andrew Benintendi dan starter tangan kanan Jameson Taillonwalaupun New York boleh cuba menandatangani semula salah satu atau kedua-duanya.

Selain itu, luar musim ini Yankees mesti meningkatkan trafik mereka di pangkalan di bahagian atas barisan, menjelaskan perkara yang mereka mahu lakukan di sebelah kiri padang (pangkalan ketiga, hentian pintas, medan kiri) dan mencari lebih dekat yang boleh menguasai inning kesembilan seperti yang pernah dilakukan oleh Chapman.

Mari kita lihat setiap kedudukan, bincangkan keadaan organisasi dan cadangkan beberapa langkah yang boleh dilakukan oleh Yankees di luar musim ini untuk meningkatkan pasukan mereka.

Memulakan putaran

Putaran cukup ditetapkan untuk 2023 dengan ace Gerrit Colekidal Nestor CortesSeverino, Frankie Montas dan Domingo German semua di bawah kawalan pasukan. Yankees mempunyai pilihan lain, termasuk Clarke Schmidt, tetapi mereka boleh menggunakan kedalaman nada permulaan yang lebih, lebih baik yang lain kiri. Anak kidal yang bakal menjadi ejen bebas yang menjerit Yankees kepada saya ialah Carlos Rodónyang mempunyai musim sepanduk dengan San Francisco. Seperti yang dikatakan klise, anda tidak boleh terlalu banyak memulakan pitching, dan Rodón akan menjadi pengubah permainan untuk mereka. Saya menganggarkan dia akan menerima perjanjian empat tahun, $107 juta di pasaran, jadi ia memerlukan komitmen yang ketara daripada Yankees. Walau bagaimanapun, saya fikir lebih besar kemungkinan mereka meletakkan sumber kewangan mereka untuk menandatangani semula Hakim, menangani bahagian belakang bullpen dan menambah pemain teratas.

Bullpen


Edwin Díaz (Jeff Hanisch / USA Today)

Kejatuhan terbesar pasukan Yankees musim ini ialah kecederaan yang berlaku di bullpen, dari Green ke Britton hingga Michael King kepada Ron Marinaccio kepada Luis Gil, apatah lagi kematian Chapman. Pejabat hadapan memperoleh penggantian pertengahan musim, termasuk Lou Trivino dalam perdagangan dengan Oakland dan Scott Effross dalam perjanjian dengan Cubs. Malangnya untuk Yankees, Effross juga, mengalami kecederaan dan menjalani pembedahan Tommy John, yang akan menghalangnya untuk semua musim depan sekurang-kurangnya.

Yankees mempunyai bullpen yang kukuh, diketuai oleh righties Tanah Liat Holmes dan Jonathan Loáisigadan orang kiri Wandy Peralta dan Lucas Luetgetetapi mereka memerlukan impak yang lebih dekat yang boleh merindui kelawar. Edwin Díaz, boleh dikatakan yang terbaik dalam besbol yang sepadan dengan perihalan itu, akan menjadi ejen percuma, dan dia sangat sesuai untuk Yankees (bersama-sama dengan banyak pasukan lain). Díaz menukar 32 daripada 35 peluang menyelamatkan, mencatatkan 1.31 ERA dan bernilai 3.2 PERANG, menurut Rujukan Besbol. Dia terbukti boleh menangani tekanan pitching di New York. Dengan Chapman, Britton dan Green diketepikan pada tahun 2023, Yankees sepatutnya mempunyai cara untuk mengusir Díaz dari Mets. Mengikut anggaran awal saya, ia akan mengambil masa empat tahun, kontrak $72 juta untuk mendapatkannya.

Dalam padang

Yankees mempunyai lebih banyak soalan daripada jawapan mengenai bagaimana bahagian dalam mereka akan kelihatan musim depan.

Mereka ingin mengekalkan Rizzo, yang mencatat 32 larian di rumah, mencapai pangkalan pada hampir 34 peratus klip dan bermain pertahanan yang melebihi purata di bes pertama. Rizzo memegang pilihan $16 juta dan ingin kembali, tetapi dia sepatutnya mendapat kenaikan gaji. Dia sangat sesuai untuk New York, dan akan datang sekatan syif harus membantu meningkatkan purata pukulan dan peratusan di pangkalan, menjadikannya lebih berharga.

Gleyber Torres kelihatan lebih selesa tahun ini selepas berpindah ke pangkalan kedua dari shortstop, dan dia menyampaikan musim 4.1 bWAR dengan 24 larian rumah, 10 pangkalan yang dicuri dan 114 OPS+. Di hentian singkat, Yankees komited kepada anak muda mereka yang berbakat, dengan Oswald Peraza pendahulu awal untuk memenangi jawatan itu pada 2023, walaupun dijangkakan prospek teratas Anthony Volpe akhirnya akan menjadi hentian singkat setiap hari, mungkin seawal lewat musim panas akan datang. Pangkalan ketiga tidak dapat diselesaikan. Satu tahun lagi jaminan kekal Josh Donaldsonkontrak, tetapi dia akan mencecah 37 tahun pada bulan Disember dan telah merosot sehingga dia tidak lagi menjadi pemain utama. DJ LeMahieu terlepas postseason kerana kecederaan kaki, tetapi dia sepatutnya pulih pada musim sejuk ini dan saya menjangkakan dia akan datang ke latihan musim bunga sebagai pemain baseman ketiga.

Di sebalik tabir, pejabat hadapan Yankees memberitahu orang ramai dalam permainan bahawa mereka tidak bercadang untuk menjadi pemain dalam pasaran hentian singkat ejen bebas teratas, yang dijangka termasuk Carlos Correa, Xander Bogaerts, Trea Turner dan Dansby Swanson. Mereka mengatakan bahawa mereka akan bergerak ke hadapan dengan pemain masuk muda mereka, dan mereka lebih suka membelanjakan wang mereka untuk Hakim, pitching dan pemukul kenalan. Intinya: Saya tidak akan terkejut jika bahagian dalam Hari Pembukaan Yankees ialah Rizzo pada mulanya, Torres di kedua, Peraza di pendek dan LeMahieu di ketiga.

Luar padang

1666642398 387 Bowden Senarai tugasan luar musim Yankees mempunyai banyak item tetapi


Andrew Benintendi (Jeff Curry / USA Today)

Menandatangani Hakim ke kontrak jangka panjang adalah keutamaan, tetapi ia tidak akan mudah selepas dia memotong .311/.425/.686 dan mendahului liga dalam banyak kategori, termasuk 1.111 OPS, 391 jumlah asas, 133 larian, 62 larian rumah, 131 RBI dan 111 larian. Ia memerlukan komitmen lebih daripada $300 juta untuk membolehkan Hakim, pendahulu untuk memenangi MVP Liga Amerika, menamatkan kerjayanya sebagai Yankee.

Di luar Hakim, persoalan terbesar dalam kesebelasan utama ialah apa yang akan dilakukan oleh Yankees di padang kiri. Mereka suka rookie Oswaldo Cabrera, yang mempamerkan aksi mengagumkan sepanjang 44 perlawanan musim ini, membawa banyak tenaga dan serba boleh kepada barisan pemain, tetapi dia mungkin berada pada kedudukan terbaik sebagai pemain utiliti super yang datang dari bangku simpanan. Yankees perlu mengisi medan kiri dengan pemukul teratas yang boleh mencipta trafik untuk kelawar kuasa pertengahan pesanan mereka. Mencuba untuk menandatangani semula Benintendi sangat masuk akal kerana dia memukul .304 dengan .373 OBP. Pemukul kidalnya juga akan membawa keseimbangan penting kepada barisan Yankees. Satu lagi kemungkinan di sebelah kiri ialah ejen bebas tidak lama lagi Brandon Nimmo, yang bernilai 5.0 bWAR musim ini dengan 16 larian rumah, .367 OBP dan 130 OPS+. Dia bermain di padang tengah untuk Mets tetapi lebih sesuai untuk padang kiri. Nimmo adalah pemukul kidal.

New York tidak perlu risau tentang medan tengah dengan Harrison Bader di bawah kawalan pasukan sehingga 2023. Pemain pertahanan Sarung Tangan Emas, Bader menyusun postseason yang mengagumkan dan telah menjadi kegemaran peminat di Bronx.

Penangkap

Yankees ditetapkan pada catcher dengan Jose Trevino dan Kyle Higashioka di bawah kawalan pasukan selama tiga dan dua tahun, masing-masing. Trevino boleh dikatakan penggubal padang terbaik dalam sukan ini. Dia menyumbang pada serangan dengan memukul .248 dengan 11 larian di rumah dan membuat pasukan All-Star pertamanya. Higashioka mencecah .227 dengan 10 homer, tetapi dia meledak hampir .300 pada separuh kedua musim ini. Trevino dan Higashioka sangat dihormati oleh tukang kendi Yankees, yang membual tentang keupayaan mereka untuk memanggil permainan.

Pemukul yang ditetapkan

Giancarlo Stanton akan menjadi pemukul yang ditetapkan sebagai kontraknya $325 juta, yang ditandatangani pada 2014 dengan Marlins, berjalan sepanjang 2027. Dia mencecah 31 homer musim ini semasa bertarung dengan kecederaan Achilles tetapi juga mencatatkan 113 OPS+ yang rendah kerjaya. Kesihatan yang lebih baik dan sekatan peralihan sepatutnya membantu Stanton meletakkan angka yang lebih baik musim depan.

Bagi peminat Yankees yang mengimpikan perdagangan untuk Shohei Ohtani … baik, ia tidak berlaku. Namun, jika Ohtani menjadi ejen percuma selepas musim 2023, siapa tahu? Stanton, jika dia sihat, boleh berpindah ke sudut luar.

Garisan bawah

Mengejar Astros yang besar pada musim sejuk ini mungkin tidak realistik untuk Yankees. Mereka mempunyai cara untuk pergi, dan menyanyi semula Hakim sahaja tidak akan melakukannya. Adakah terdapat laluan melalui besbol buku cek untuk Yankees melakukan lompatan seperti itu di luar musim ini — ya, tetapi ia akan memerlukan sesuatu di sepanjang barisan untuk menaikkan semula Hakim, menandatangani Rodón (atau pemula elit lain), menandatangani Díaz, mendarat Turner ( atau hentian pendek bintang lain) dan memperoleh pemadang kiri untuk bahagian atas barisan yang boleh menyediakan trafik di laluan asas. Tetapi saya tidak nampak semua itu berlaku.

Jadi, mari kita berkumpul semula. Berikut ialah senarai semak saya untuk keutamaan luar musim utama Yankees:

1. Tandatangani Hakim kepada kontrak jangka panjang.
2. Kejar Díaz dalam agensi bebas, kuatkan bahagian belakang bullpen.
3. Kejar Rodón dalam agensi bebas.
4. Sasar Benintendi atau Nimmo dalam agensi bebas untuk bermain di padang kiri.
5. Tandatangan semula Rizzo untuk menangani pangkalan pertama.
6. Sihatkan seluruh ahli pasukan.

Ya, Yankees mempunyai kawasan yang besar untuk ditangani pada musim sejuk ini, tetapi selepas musim 99 kemenangan dan lawatan ke ALCS, mereka juga mempunyai asas yang kukuh untuk dibina untuk 2023, jika mereka boleh membawa kembali Hakim.

(Foto teratas Hakim Harun: Elsa / Getty Images)

We would like to say thanks to the author of this write-up for this incredible content

Bowden: Senarai tugasan luar musim Yankees mempunyai banyak item, tetapi Aaron Judge adalah No. 1


You can find our social media profiles , as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/