Braves Menandatangani Michael Harris Untuk Lanjutan Lapan Tahun

The Braves telah bergerak pantas untuk mengunci seorang lagi bintang baru dalam pelanjutan kontrak, mengumumkan pada malam Selasa bahawa mereka telah menandatangani pemain tengah rookie Michael Harris II kepada kontrak lapan tahun, $72MM yang merangkumi musim 2023-30. Kontrak itu mengandungi pilihan kelab untuk musim 2031 dan 2032 juga.

The Braves, salah satu daripada beberapa pasukan Liga Utama yang mendedahkan secara terbuka syarat kontrak mereka, menambah bahawa Harris akan memperoleh $5MM setiap musim pada 2023-24, $8MM setiap tahun pada 2025-26, $9MM pada 2027, $10MM setiap tahun dari 2028 -29, dan $12MM pada tahun 2030. Pilihan 2031 bernilai $15MM dan pilihan 2032 bernilai $20MM. Kedua-duanya datang dengan pembelian $5MM.

Harris, pendahulu untuk menamatkan undian teratas dalam undian Rookie of the Year Liga Kebangsaan — mungkin bersama rakan sepasukan Spencer Strider — akan menjadi ejen percuma selepas sama ada pada 2027 (dengan penamat dua terbaik Rookie of the Year) atau selepas musim 2028 tetapi sebaliknya akan meninggalkan lawatan ke pasaran terbuka pada pertengahan 20-an untuk menandatangani kontrak jangka panjang berpakat dengan pasukan kampung halamannya.

Pakatan lapan tahun itu meneruskan trend agresif dari pejabat depan Atlanta yang tidak takut untuk membayar jumlah yang besar kepada bintang mudanya pada awal kerjaya mereka. Pemain luar Ronald Acuna Jr. (lapan tahun, $100MM) dan baseman kedua Ozzie Albies (tujuh tahun, $35MM) kedua-duanya menandatangani lanjutan awal, sangat mesra kelab yang termasuk sepasang pilihan kelab melebihi tahun yang dijamin. Perjanjian Acuna, seperti yang dibincangkan dengan Harris, telah dipersetujui sebelum dia mempunyai masa perkhidmatan Liga Utama selama setahun penuh.

Baru-baru ini, Braves telah membuat dakwat Matt Olson kepada lanjutan lapan tahun, $168MM sehari selepas memperolehnya dalam filem blockbuster lima pemain dengan A. Dan, musim panas yang lalu ini, sementara begitu banyak pasukan memberi tumpuan kepada tarikh akhir perdagangan pada akhir Julai, Braves menghasilkan sambungan sepuluh tahun, $212MM untuk baseman ketiga Austin Riley (sebelum juga membuat segelintir perdagangan sendiri, sudah tentu).

Harris, 21, merupakan pilihan keseluruhan No. 98 dalam draf 2019 dan mengukuhkan saham prospeknya dengan perlumbaan sengit menerusi pemain bawah umur yang memuncak dengan dia melangkau Triple-A sepenuhnya awal tahun ini. Walaupun dinaikkan pangkat terus dari Double-A, Harris tidak ketinggalan dalam Majors. Dia mencatatkan 268 penampilan plat dalam Majors, termasuk persembahan malam ini, dan menghasilkan barisan pemukul .287/.325/.500 yang mantap dengan sedozen homer, 14 beregu, dua triple dan 13 mencuri (dalam 13 percubaan). Gandingkan produksi itu dengan ditambah pertahanan padang tengah (5 Larian Defensif Disimpan dan Keluar Di Atas Purata sama), dan mudah untuk melihat bagaimana Braves dengan cepat terpikat dengan pemain luar muda yang dinamik.

Seperti mana-mana lanjutan untuk pemain muda, pastinya terdapat beberapa risiko kepada kedua-dua pihak. Harris mempunyai hanya 71 perlawanan pengalaman liga yang besar di bawah tali pinggangnya tanpa perasa Triple-A yang boleh dikatakan. Malah, dia bermain hanya 43 perlawanan dalam Double-A sebelum kenaikan pangkatnya. Dan, walaupun setakat ini dia berada dalam kerjaya liganya yang besar, Braves pastinya ingin melihat dia bertambah baik dengan kadar berjalan kaki yang suram 3.7%. Dia kini menggunakan purata .345 pada bola dalam permainan yang mungkin akan turun sedikit, walaupun pemain dengan jenis kelajuan Harris (kelajuan pecut persentil ke-94, setiap Statcast) selalunya boleh mengekalkan angka BABIP lebih tinggi daripada purata liga.

Risiko untuk Harris, sementara itu, adalah sama seperti yang diambil oleh rakan sepasukan seperti Acuna dan Albies apabila menandatangani perjanjian mereka sendiri. Dia memperoleh sejumlah wang yang mengubah hidup, pastinya, tetapi penamat dua teratas dalam pengundian Rookie of the Year akan meletakkan Harris di landasan untuk timbang tara selepas musim 2024 (atau, tidak hadir penamat dua teratas itu, selepas kempen 2025). Seperti yang berlaku, dia boleh menjadi ejen bebas selepas musim 2027, menuju ke musim umur 27 tahun, atau mengikuti kempen 2028 (semasa dia akan menuju ke musim umur 28 tahun). Ejen percuma yang masih muda adalah jenis yang cenderung mendapatkan kontrak selama sedekad di utara $200MM atau bahkan $300MM.

Sudah tentu, kita tidak dapat mengetahui sama ada Harris akan mengekalkan rentak semasanya selama enam tahun penuh. Kami melihat pemain debut dengan semangat yang hebat dan pudar daripada tumpuan agak kerap, dan kecederaan sentiasa boleh memberi kesan kepada perkembangan pemain dan kuasa perolehan pasaran terbuka. Harris pastinya sedar bahawa sebarang pelanjutan kerjaya awal seperti ini berpotensi untuk menjadi tawaran yang tidak dapat dielakkan untuk pasukan, sama seperti Braves sedar bahawa Harris tidak semestinya menjadi kunci untuk mengukuhkan dirinya di kalangan pemain luar muda elit permainan. Itulah keseimbangan yang semua pasukan dan pemain berusaha untuk menyerang dalam lanjutan awal seperti ini, dan nampaknya dalam keadaan ini, Braves dan Harris menemui titik manis yang akan mencatat masa yang singkat daripada perjanjian Acuna.

Walaupun kontrak ini cenderung menjadi tawaran yang penting apabila ia mencapai – seperti yang telah mereka lakukan hampir secara universal untuk Braves hingga ke tahap ini – ia juga patut dimaklumkan bahawa ia meningkatkan lejar cukai mewah pasukan lebih awal daripada yang mungkin berlaku. . Kontrak bernilai $72MM untuk Harris akan memberikannya pukulan mewah $9MM serta-merta (nilai tahunan purata kontrak) apabila dia sebaliknya telah mengira kurang daripada $1MM berbanding garis cukai.

Atlanta mempunyai gaji mewah $207MM tahun ini dan $128MM sudah dikira dengan lejar tahun depan, dan itu sebelum memasukkan kontrak Harris atau kenaikan timbang tara untuk mana-mana Max Goreng, AJ Minter, Mike Soroka atau Tyler Matzek (ditambah mana-mana tambahan ejen bebas atau perdagangan pada musim sejuk ini). Sambungan itu masih berkemungkinan merupakan langkah yang menjimatkan kos untuk pasukan dalam jangka masa panjang, tetapi Braves akan mempunyai kira-kira $50MM komitmen mewah kepada Acuna, Albies, Riley dan Harris sahaja musim depan jika perjanjian ini benar-benar berjaya.

Tiada satu pun daripada itu sepatutnya berfungsi sebagai penghalang, sudah tentu. Harris kelihatan sebagai sebahagian daripada bintang muda yang sedang berkembang, dan menggandingkannya bersama Acuna di luar padang dan bersama Acuna, Riley dan Albies dalam barisan untuk masa depan yang boleh dijangka memberikan Braves kelebihan kuartet letupan yang dikawal pada sebahagian kecil daripada nilai pasaran. . Sifat pengurangan gaji mereka — berbanding harga pasaran — sepatutnya membolehkan pasukan itu terus melabur dalam ejen bebas untuk menambah teras, memastikan Braves berada pada kedudukan yang baik untuk bersaing di Liga Kebangsaan Timur untuk masa hadapan yang boleh dijangka. Harris dibesarkan di kawasan Atlanta dan bersekolah di sekolah menengah hanya 37 batu di selatan Truist Park hanya menjadikannya lebih mudah dipasarkan kepada peminat, dan pastinya hanya membuat tawaran malam ini lebih manis untuk bintang kampung halaman terbaharu di Atlanta.

Robert Murray dari FanSided dahulu dilaporkan bahawa kedua-dua pihak “mendalam” dalam perbincangan mengenai perjanjian lapan tahun. Jon Heyman dari New York Post melaporkan bahawa kontrak itu akan mengandungi sekurang-kurangnya satu pilihan dan akan bernilai $72MM (Twitter pautan).We would love to say thanks to the author of this write-up for this awesome content

Braves Menandatangani Michael Harris Untuk Lanjutan Lapan Tahun


Visit our social media accounts along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/