BREAKING: WR Carnell Tate bertaraf 5 bintang memilih Ohio StateBradenton (Fla.) Penerima luas Akademi IMG Carnell Tate mengumumkan komitmen lisannya ke Ohio State pada hari Isnin.

Tate, lima bintang 247Sports Composite, memilih Buckeyes berbanding Tennessee, Notre Dame, LSU, Alabama, Georgia dan banyak lagi.

Walaupun Bola Kristal 247Sports semuanya adalah Buckeyes, mereka terpaksa menahan cabaran yang kuat daripada sekolah tersebut, terutamanya Tennessee, yang telah muncul dengan kuat sejak beberapa bulan lalu.

Jurulatih penerima lebar Brian Hartline mempunyai banyak kaitan dengannya.

“Saya memilih Ohio State kerana saya mempunyai hubungan yang baik dengan jurulatih yang saya miliki sejak hari pertama,” kata Tate. “Mereka telah merekrut saya sejak saya pelajar tahun kedua dan saya bercakap dengan mereka untuk masa yang agak lama. Saya juga percaya pada Coach Hartline dan apa yang dia lakukan. Dia mampu mengembangkan saya menjadi penerima yang hebat.”

Fikiran serangan ketua jurulatih Ryan Day dan perkembangan NFL Buckeyes pada kedudukan itu juga memainkan peranan besar dalam pilihannya.

“Juga dengan panggilan Hari Jurulatih, dia akan meletakkan saya dalam kedudukan terbaik untuk berkembang dan bermain. Saya tahu bahawa dia akan menyediakan saya untuk berada dalam kedudukan yang baik untuk pergi ke pusingan pertama draf,” kata Tate.

Hubungan awal dibina atas dan melalui beberapa lawatan ke beberapa sekolah, Tate dan keluarganya, yang berada di sisinya untuk proses itu, semuanya berasa gembira tentang Ohio State dan kakitangan.

“Jurulatih Hartline, Jurulatih Bailey, dan Hari Jurulatih semuanya membuatkan saya berasa sangat selesa dalam memilih Buckeyes,” kata Tate. “Mereka membina hubungan yang baik dengan ibu bapa saya dan membenarkan ibu bapa saya mempercayai mereka sepanjang proses itu.”

The Buckeyes kini mempunyai 11 komitmen dalam kelas 2023 mereka. Penambahannya akan melonjakkan mereka dari tempat ke-8 dalam Kedudukan Perekrutan Pasukan Komposit 247Sports sehingga ke No. 2 (di belakang Notre Dame).

Ia juga akan memindahkan mereka ke kelas semasa teratas dalam Sepuluh Besar, melonjakkan mereka ke atas Northwestern dan Penn State.

Tate ialah penerima lebar No. 3 dalam kelas 2023 bagi 247Sports Composite. 247Sukan mempunyai dia No. 2.

Dia akan bermain dalam All-American Bowl Januari di San Antonio, Texas.


247Laporan Pengakap Sukan (ihsan Andrew Ivins)
Jenis penerima lebar yang kelihatan sentiasa terbuka. Mencipta banyak pemisahan di garisan perebutan dan mampu mengalahkan kedua-dua zon dan liputan lelaki sebaik sahaja dijalankan. Kawalan badan yang hebat dan tangan 10 inci yang besar membolehkannya membuat tangkapan yang sangat sukar kelihatan agak mudah. Berdaya saing bukan sahaja di titik tangkapan, tetapi juga apabila bola berada di tangannya kerana dia akan berjuang untuk mengambil jarak meter tambahan. Memiliki binaan yang agak langsing sekarang, tetapi akhirnya akan membawa 195 paun atau lebih. Mempunyai pengalaman bekerja di dalam dan luar. Cukup anjakan di padang terbuka untuk diketengahkan sebagai lelaki pulangan juga. Memulakan kerjaya persediaan di Chicago sebelum berpindah ke Akademi IMG. Serta-merta menjadi sasaran utama untuk juara bertahan negara dan menjaringkan gol demi gol sebagai pemain muda. Telah mencatatkan angka yang mengagumkan sebelum ini dalam kedua-dua ulang-alik pendek dan lompat menegak. Mungkin bukan lelaki 4.4 pada jam randik, tetapi berkemungkinan hanya akan menjadi lebih meletup sebaik sahaja mengunjungi bilik berat kolej. Harus dilihat sebagai salah satu penangkap hantaran teratas dalam kelas penerima lebar 2023 yang mendalam dan jenis pemain semua persidangan yang berpotensi untuk program Top 25. Keupayaan untuk secara konsisten menggoncang pertahanan dan menjana permainan besar akhirnya akan menempatkan dia dalam radar pengakap NFL.

We would like to give thanks to the writer of this article for this awesome content

BREAKING: WR Carnell Tate bertaraf 5 bintang memilih Ohio State


Explore our social media profiles and other related pageshttps://paw6.info/related-pages/