Brewers Memperoleh Victor Caratini Daripada Padres

The Brewers memperkukuh keadaan menangkap mereka petang ini, mengumumkan pemerolehan Victor Caratini dan pertimbangan tunai daripada Padres. San Diego mengambil rakan penangkap Brett Sullivan dan prospek luar Korry Howell sebagai balasan. Mogok pantas bagi Milwaukee untuk mencari hentian belakang #2 berikutan penggantungan 80 perlawanan kepada anggapan #2 Pedro Severinowho diuji positif untuk bahan terlarang Clomiphene minggu ini.

Caratini menghabiskan satu musim di San Diego selepas itu datang menghampiri daripada Cubs bersama Yu Darvish offseason lepas. Dia berfungsi sebagai penangkap peribadi Darvish, berbaris di belakang hidangan dalam 29 daripada 30 permulaan yang betul. Hentian belakang yang menekan suis juga menyaksikan lebih banyak aksi daripada yang dijangkakan dalam acara bukan Darwis, seperti yang dijangkakan sebagai permulaan Austin Nola dihadkan kepada 56 perlawanan akibat kecederaan.

Akhirnya, Caratini mencatatkan 356 penampilan tertinggi peribadi semasa musim keseorangannya di San Diego. Dia mencapai .227/.309/.323 dengan tujuh larian di rumah, agak lebih teruk daripada garisan .250/.327/.372 yang dia sediakan dalam empat musim sebelumnya sebagai pilihan simpanan di Chicago. Peratusan berjalan kaki 9.8% musim lalu dan kadar mogok 23% kedua-duanya adalah selaras dengan markah kerjayanya masing-masing, tetapi dia berjaya hanya tujuh homer dan sembilan beregu dalam perjalanan ke bawah .096 ISO (slugging tolak purata pukulan).

Purata halaju keluar Caratini dan kadar sentuhan keras sangat mengejutkan, tetapi dia menafikan banyak potensi asas tambahannya dengan memukul bola di atas tanah lebih daripada separuh masa. Walaupun dia tidak boleh menambah impak yang lebih menyinggung, dia harus menawarkan beberapa pukulan yang baik di luar bangku simpanan untuk kapten Craig Counsell. Caratini telah menjadi lebih baik dari bahagian kanan hidangan sepanjang kariernya, sifat yang berpasangan dengan baik dengan penangkap #1 yang memukul kiri. Omar Narvaez.

Pengambilalihan Caratini jelas terikat dengan penggantungan Severino, yang telah menyebabkan Milwaukee tanpa penangkap sandaran yang jelas. The Brewers bersedia untuk mengalu-alukan Severino kembali pada separuh kedua tahun ini, tetapi Caratini mungkin mempunyai jalan untuk mendapatkan pekerjaan itu dengan permulaan yang kukuh untuk musim ini. Dia memperoleh $2MM selepas mengelak timbang tara di luar musim ini, dan dia akan dapat dikawal sekali lagi melalui proses itu sebelum mencapai agensi bebas selepas 2023.

Dari perspektif Padres, perdagangan akan kelihatan sebagai undian percaya dalam hentian belakang di luar pilihan Jorge Alfaro. San Diego memperoleh Alfaro, yang dengannya presiden operasi besbol AJ Preller agak biasa dari zaman mereka dalam organisasi Rangers, dalam perdagangan kecil dengan Marlins sebelum tarikh akhir tender November lalu. Ia adalah urus niaga tunai semata-mata, tetapi Friars secara afirmatif mahu menambah Alfaro dan bukannya membiarkan Miami tidak memberinya tawaran untuk menjadi agensi bebas (yang telah menjadi jelas bahawa Fish telah bersedia untuk melakukannya) mencadangkan Friars mempunyai harapan untuk Alfaro memecah kem.

Nampaknya dia berada dalam barisan untuk melakukannya selepas persembahan hebat dalam Latihan Musim Bunga. Alfaro mempunyai sepuluh pukulan, termasuk empat homer, dalam 24 pukulan at-bat dalam permainan Cactus League. Itu jauh kurang bermakna berbanding persembahan musim biasa kariernya yang lebih sederhana, .258/.309/.399, tetapi Alfaro ialah bekas prospek terbaik yang ramai penilai telah unjurkan sebagai pemain biasa kerana kuasanya di atas pinggan dan lengan lontaran yang kuat. Dia mungkin akan menjadikan kelab itu sebagai sandaran Nola, dengan prospek terbaik Louis Campusano juga di ambang liga besar.

Sullivan, juga, boleh mendapati dirinya dalam campuran itu. Pemain berusia 28 tahun itu tidak pernah bermain dalam kejohanan utama, tetapi dia mendapat perjanjian liga utama dengan Brewers pada musim sejuk ini selepas layak untuk agensi bebas liga kecil. Eric Longenhagen dari FanGraph menulis bahawa dia seorang pemukul berorientasikan hubungan yang boleh menjadi pilihan mendalam dalam jangka pendek, walaupun tanpa banyak kuasa atau lengan yang hebat.

Sullivan yang memukul kiri hanya keluar dari garisan .223/.302/.375 dalam Triple-A. The Brewers jelas lebih suka pergi secara luaran daripada menyerahkan tugas menangkap sandaran kepadanya untuk memulakan musim. Namun fakta bahawa kedua-dua Milwaukee dan San Diego bersedia memberikannya tempat 40 pemain menunjukkan dia menarik minat beberapa kelab.

Sementara itu, Howell adalah bekas pilihan pusingan ke-12 daripada kolej rendah Iowa. Baseball America meletakkan pemain luar pukulan tangan kanan itu di tempat ke-29 dalam sistem ladang Milwaukee di luar musim ini, memuji kesukanan dan disiplin pinggannya tetapi mengambil perhatian tentang kemahiran memukul lawan bolanya. Itu terbukti dalam nombor liga kecilnya, ketika Howell mencatatkan 28.9% daripada perjalanannya ke plat dalam High-A musim lalu. Markah itu melonjak kepada 39.6% selepas promosi lewat musim ke Double-A. Walaupun dengan mogok, Howell sangat produktif di hentian dahulu. Dia mencecah 12 homer dan mencuri 20 bes dalam 69 perlawanan sambil berjalan pada klip 11.1% yang kuat, mempamerkan gabungan olahraga dan kesabaran yang dinyatakan BA.

Kevin Acee dari San Diego Union-Tribune pertama kali melaporkan Padres telah menukar Caratini kepada Brewers untuk sepasang liga kecil. Joel Sherman dari New York Post melaporkan kepulangan Sullivan dan Howell.

Imej ihsan USA Today Sports.We wish to thank the author of this short article for this awesome material

Brewers Memperoleh Victor Caratini Daripada Padres


Discover our social media profiles as well as the other related pageshttps://paw6.info/related-pages/