Bryson Stott Untuk Membuat Jadual Hari Pembukaan Phillies

The Phillies akan membawa prospek hentian singkat teratas Bryson Stott pada senarai Hari Pembukaan, pasukan itu memaklumkan kepada pemberita (termasuk Todd Zolecki dari MLB.com). Mereka perlu membersihkan tempat untuknya dalam senarai 40 pemain sebelum perlawanan Khamis. Pasukan itu juga akan membawa baseman ketiga Alec Bohm di kelab liga besar. Matt Gelb dari Athletic menulis semalam bahawa mengekalkan kedua-dua pemain dalam senarai sedang dipertimbangkan.

Sepasang pemain infielder muda melihat masa yang baik bersama di sebelah kiri bahagian dalam. Stott, mungkin, akan bermain secara tetap di hentian pintas. Bohm berkira-kira untuk mengendalikan pukulan selekoh panas pada kebanyakan hari, mendapat satu lagi retakan untuk memegang kedudukan itu selepas kemerosotan tahun kedua menyaksikan dia dipilih untuk Triple-A akhir musim lalu.

Ia akan menjadi penampilan MLB pertama untuk Stott, yang Phils pilih keseluruhan ke-14 daripada UNLV dalam draf 2019. Penyerang masuk kidal yang memukul itu dianggap sebagai prospek hentian pendek yang lengkap untuk keluar dari kolej, dan dia bergerak agak pantas menaiki tangga liga kecil. Stott menumbuk kanak-kanak bawah umur yang rendah pada akhir 2019, dan dia menyambung dari tempat dia berhenti tahun lalu selepas musim kanak-kanak bawah umur yang dibatalkan.

Pemain berusia 24 tahun itu mencatatkan 351 penampilan plat dengan Bacaan Double-A, mencapai .301/.368/.481 dengan sepuluh homer. Stott mencatatkan angka berjalan dan mogok yang kukuh dan memperoleh peningkatan pada akhir musim ke Triple-A. Walaupun bermain dalam sepuluh perlawanan sahaja dengan Lehigh Valley, dia akan melangkah ke peringkat liga utama.

Setiap Baseball America, The Athletic, ESPN, MLB Pipeline dan FanGraphs meletakkan Stott antara 100 prospek terbaik permainan di luar musim ini. FanGraphs adalah yang paling yakin dalam kumpulan itu, meletakkannya sebagai prospek #34 dalam sukan itu. Konsensus umum dalam kalangan penilai ialah dia akan menjadi pemain harian yang produktif dalam masa terdekat. Stott tidak mendapat gred yang memberangsangkan untuk mana-mana alatan fizikalnya, tetapi dia dilihat sebagai hentian pendek pertahanan yang digilap dengan kemahiran pukul-ke-bola yang baik dan kuasa mentah yang sederhana atau lebih baik.

Angka kenaikan pangkat Stott menyebabkan kurang masa bermain untuk penyandang hentian pendek Didi Gregorius. Phils membawa balik veteran itu dalam perjanjian dua tahun di luar musim lalu, tetapi pengeluarannya pada 2021 mengecewakan. Gregorius hanya mencecah .209/.270/.370 dalam 103 perlawanan. Presiden operasi besbol Dave Dombrowski mengakui pada permulaan musim luar, pemain berusia 32 tahun itu tidak akan dijamin pekerjaan henti-henti utama, menunjuk Stott sebagai alternatif dalaman yang mungkin.

Jean Segura dibarisi sebagai baseman kedua setiap hari, dan membawa Stott dan Bohm boleh mendorong Gregorius ke dalam peranan utiliti. Phils juga menandatangani Johan Camargo kepada perjanjian setahun pada musim sejuk ini, memberikan pengurus Joe Girardi beberapa pilihan untuk menyesuaikan masa bermain. Banyak angka bergantung pada sejauh mana Stott dan Bohm memulakan musim. Bohm, bekas pilihan keseluruhan #3 dan prospek utama, mempunyai persembahan rookie yang sangat baik pada tahun 2020 tetapi muncul pada musim (.247/.305/.342) tidak terlalu kuat daripada Gregorius. Dia masih mempunyai sepasang tahun pilihan liga kecil yang tinggal, meningkatkan tekanan untuk menuntut tuntutan tugas asas ketiga setiap hari pada awal musim.

Sebagai prospek 100 Teratas konsensus, promosi liga besar Stott yang serta-merta boleh menyebabkan Phils mengakru beberapa modal draf tambahan ke bawah. Perjanjian perundingan kolektif baharu termasuk apa yang dipanggil Insentif Promosi Prospek, satu ciri yang boleh melayakkan Phils mendapat pilihan bonus dalam draf amatur atau antarabangsa (jika draf antarabangsa akhirnya dimulakan) bergantung pada penamatnya dalam Rookie of the Year atau Pengundian MVP sebelum dia mencapai kelayakan timbang tara.

Imej ihsan USA Today Sports.We would like to give thanks to the writer of this post for this incredible material

Bryson Stott Untuk Membuat Jadual Hari Pembukaan Phillies


You can view our social media profiles here , as well as other related pages herehttps://paw6.info/related-pages/