Buffalo Bills 30, Minnesota Vikings 33: Rekap pantas dan nota

The Bil Kerbau berada di penghujung yang kalah dalam pertarungan kelas berat yang gila dan berulang-alik menentang Viking Minnesota, yang berakhir 33-30 memihak kepada Skol. Pendahuluan bertukar empat kali, dan walaupun Bills mendahului 17 mata pada lewat suku ketiga, mereka tidak dapat menutup kemenangan. Minnesota adalah pasukan yang hebat, seperti yang dicadangkan oleh rekod 8-1 mereka, tetapi Buffalo telah memaksa mereka dan tidak dapat mencari jalan untuk menamatkan pertarungan.

The Bills mendahului 24-10 pada separuh masa selepas dua suku penuh peristiwa. Permainan bermula memihak kepada Viking, dengan Josh Allen hampir melemparkan pilihan pada pemanduan pembukaan, dan Kirk Cousins ​​berganding bahu dengan Justin Jefferson untuk mendahului 7-0. Pulangan sepak mula yang besar oleh Duke Johnson, diikuti dengan hantaran pendek dengan penalti kolar kuda, dan larian 21 ela oleh Devin Singletary, menjadikan Bills berada dalam kedudukan sempurna untuk menyamakan kedudukan hanya dua minit kemudian. Singletary menjaringkan TD tergesa-gesa pertamanya tahun ini untuk menutup pemanduan. The Bills memaksa tendangan pantas, kemudian memandu untuk satu lagi touchdown dengan campuran larian dan hantaran pendek.

Hanya dua perlawanan kemudian, Kirk Cousins ​​melakukan pintasan, satu lontaran dalam di luar sasaran yang mendarat di tangan pemain baru Christian Benford. Itu menetapkan Bills dengan kedudukan padang yang hebat, dan walaupun mereka tidak dapat memanfaatkan dengan touchdown, ia masih memberi mereka gol padang dan mendahului 17-7.

Minnesota bertindak balas dengan pemacuan gol padang, dan dengan Bills mendahului tujuh lewat pada suku kedua, nampaknya mereka memandu untuk mendahului dua mata. Tetapi Devin Singletary mengecam bola sepak ketika dia dipukul ke tanah, dan ia dikembalikan sehingga ke wilayah Buffalo. Tiba-tiba ia kelihatan seperti Viking mungkin seri sebelum separuh masa.

Tetapi pertahanan Bills berpegang teguh, walaupun Viking cuba menukar gol ke-4 & 1 daripada berpuas hati dengan gol padang, dan itu telah menetapkan Allen untuk mengetuai pasukan pada pacuan mendarat yang berjaya pada saat penutupan separuh masa. Itu menetapkan margin jaringan 24-10 ketika kedua-dua pasukan memasuki bilik persalinan.

Separuh masa kedua Minnesota bermula dengan hambar, dengan Cousins ​​ditekan untuk memintas kedua pada pemanduan pembukaan mereka. Tetapi kedua-dua pasukan tidak dapat meneruskan serangan mereka, kerana mereka menukar pukulan dari sana. The Bills kemudiannya menjaringkan gol padang lewat pada suku ketiga, memanjangkan pendahuluan mereka kepada 27-10, dan nampaknya permainan itu mungkin akan berakhir.

Ketika itulah air pasang mula bertukar. Pemanduan Viking seterusnya berlangsung tepat satu permainan: touchdown sejauh 81 ela oleh Dalvin Cook, yang melepaskan diri ke tahap kedua dan berlari tanpa disentuh ke zon akhir. Buffalo membalas dengan pacuan 12-play, 67 ela yang membawa mereka ke tempat ke-4 & 2 di garisan tujuh ela Minnesota. Tetapi daripada memilih gol padang, yang akan mendahului 10 mata kepada kelebihan 13 mata, mereka mencuba untuk mendarat, dan hantaran Allen dipintas.

Itu menyediakan Viking untuk peringkat seterusnya kemunculan semula mereka. Pemanduan 13-play, 66-yard memerlukan mereka menukar dua turun keempat, dan ia memerlukan Cousins ​​untuk mengelak tekanan pada banyak persamaan, dan mereka mengelak setiap serangan yang dilemparkan Bills kepada mereka. Dengan larian fullback mengejut di garisan gol, mereka menjaringkan satu lagi gol, tetapi yang penting, mereka terlepas mata tambahan. Itu menyebabkan Bills mendahului 27-23 dan berbaki empat setengah minit.

The Bills masih berpeluang untuk memastikan kemenangan mereka, tetapi pemanduan mereka yang seterusnya tidak ke mana-mana—larian tanpa untung, penalti permulaan palsu dan dua hantaran yang tidak lengkap.

Dan sekarang Viking mempunyai peluang untuk memenangi permainan. Touchdown akan melakukannya, dan tidak kurang. Sepanjang pemanduan 12-play, 75 ela, Justin Jefferson pergi ke Super Saiyan. Viking menukar pukulan ke-4 & 18 dengan tangkapan satu tangan sepanjang 32 ela oleh Jefferson, kemudian Jefferson menangkap satu lagi hantaran, menyerap pukulan kejam dan mendarat di garisan tiga ela.

Kirk Cousins ​​tersandung rakan sepasukannya sendiri pada 1 & Gol, dan balingan kedua ke bawah kepada Jefferson tidak lengkap. Tetapi kemudian Jefferson kelihatan menangkap hantaran sentuh pada permainan seterusnya—tetapi pegawai ulangan mengesahkan bahawa Christian Benford mengatasinya di garisan satu ela. Jordan Phillips dipanggil ofsaid pada perlawanan seterusnya, yang pada dasarnya menyebabkan do-over, dengan Viking bergerak satu kaki lebih dekat ke zon akhir.

Dengan Viking berada satu kaki dari mendahului, pertahanan Bills menyerap percubaan QB mereka dan menepisnya. Nampaknya, dengan berbaki kurang daripada seminit, Buffalo mungkin telah menyelamatkan kemenangan mereka.

Tetapi masih ada masa lagi, dan Bills masih perlu bermain dari perebutan. Dan di situlah keadaan menjadi kacau-bilau—Josh Allen meraba-raba bidikannya daripada Mitch Morse, sudah pasti menghadapi tekanan hebat pada percubaan menyelinap QBnya, dan Eric Kendricks menerpa bola di zon akhir.

Ternyata ada Viking TD, selepas semua.

Menghadapi defisit 30-27 dan berbaki 30 saat tanpa sebarang tamat masa, sudah tentu, Josh Allen tidak membiarkan pasukannya pergi secara senyap. Dia dan rakan sepasukannya bermain hampir sempurna, mendorong Bills turun untuk menetapkan gol padang yang mengikat permainan. Mereka, mungkin, gangguan hantaran daripada menjaringkan gol pendaratan yang memenangi permainan secara langsung. Sebaliknya, pasukan itu menuju ke masa lebih masa, dan ia adalah bola Viking.

Viking, sekali lagi, kelihatan seperti mereka boleh mengatasi apa sahaja untuk meraih kemenangan. Penguasaan lebih masa pembukaan mereka mengambil 12 permainan dan berlangsung lebih daripada enam minit. Jefferson (siapa lagi) membuat penalti gangguan hantaran kemudian menangkap hantaran sejauh 24 ela, mendarat di garisan dua ela Buffalo.

Pertahanan Buffalo akhirnya bangkit dari situ, dengan terjahan untuk kekalahan pada Dalvin Cook, karung 10 ela, dan tidak siap. Viking berjaya mendahului 33-30 dengan gol padang, tetapi ia masih memberi ruang kepada Allen untuk bekerja.

Dia cuba melakukan semuanya sendiri, tetapi Allen berjudi terlalu agresif pada akhirnya. Dua larian memperoleh 38 ela, kemudian dua hantaran pendek memperoleh 14 dan menetapkan pasukan di garisan 20 ela dengan baki dua minit. Allen mencuba hantaran dalam ke Dawson Knox, tetapi ia telah dipecahkan di zon akhir. Dia kemudian mencuba satu lagi pukulan ke zon akhir, tetapi dia tidak melihat Patrick Peterson bersembunyi di bawah. Peterson mengambil hantaran, dan itu adalah penghujung petang roller coaster-Viking menang, 33-30.

Kini dengan rekod 6-3, Bills tidak lagi memimpin AFC. Malah, mereka berada di tempat ketiga di Timur AFC, dengan 7-3 ikan lumba-lumba di tempat duduk pemandu dan Jets mengetuai mereka dalam rekod bahagian.

Pasukan ini mempunyai tiga kekalahan dengan gabungan lapan mata, tetapi hampir hanya kiraan dalam ladam kuda dan bom tangan. Jika mereka mahu mengekalkan mereka Super Bowl berharap hidup, mereka perlu sihat, berada di halaman yang sama, dan memulakan rentak kemenangan yang panjang di AFC.


Laporan kecederaan

  • Ketakutan besar pada suku keempat apabila Josh Allen, selepas melontar pukulan dan menendang pemain yang kembali, kekal di tanah, jelas gelisah. Allen segera kembali ke bangku simpanan selepas itu, jadi dia jelas hanya kecewa (atau mungkin berasa sakit kerana membuat tackle).
  • Tremaine Edmunds, yang hampir tidak berlatih minggu ini dengan kecederaan pangkal paha, memburukkan lagi kecederaan pada suku ketiga. Dia dipersoalkan untuk kembali ke permainan, dan Tyrel Dodson bermain di tempatnya dalam barisan selepas itu.
  • Jake Kumerow meninggalkan permainan dengan kecederaan buku lali, dan selepas pada mulanya berfikir bahawa dia mungkin akan kembali ke permainan, Bills kemudiannya menolaknya.
  • Devin Singletary menggandakan kesakitan selepas permainan larian suku ketiga, tetapi dia hanya mendapat angin yang mengetepikan dia. Dia kembali beraksi dengan cepat.

Pukulan pantas

  • Akan datang kemudian – sukar untuk meringkaskan permainan seperti ini dengan beberapa gigitan kecil pada masa ini.

Minggu depan

The Bills menganjurkan Cleveland Browns pada hari Ahad jam 1 petang EST, kemudian terbang ke Michigan untuk bermain Singa Detroit pada petang Kesyukuran. The Browns jatuh kepada 3-6 pada musim ini dengan kekalahan kepada Miami Dolphins hari ini. Pemain belakang mereka yang kontroversi dan mahal, Deshaun Watson, masih belum selesai menjalani penggantungan kelakuan peribadinya.

We wish to say thanks to the author of this article for this awesome content

Buffalo Bills 30, Minnesota Vikings 33: Rekap pantas dan nota


Check out our social media profiles as well as other pages related to it.https://paw6.info/related-pages/