Buku asas NFL Ahad: Brady-Rodgers, Bills-Dolphins, Ravens-Pats tajuk Minggu 3

Tua Tagovailoa dan Lamar Jackson mengadakan pertarungan quarterback yang menghiburkan minggu lepas di Baltimoreketika Miami Dolphins dari Tagovailoa bangkit daripada defisit 21 mata pada suku keempat untuk menewaskan Jackson’s Ravens.

Kedua-dua quarterback itu dan pasukan mereka kembali menjadi tumpuan Ahad, mengambil bahagian dalam perlawanan Minggu 3 yang sangat menarik. The Dolphins menganjurkan Buffalo Bills dalam pertemuan AFC East antara pasukan 2-0. The Ravens menghadapi New England Patriots di Foxborough, Mass., dengan yang kalah dalam permainan itu jatuh ke dalam kesulitan awal musim pada kedudukan 1-2.

Ahad ketiga musim biasa NFL juga akan membawa pertembungan quarterback legenda, dengan Tom Brady lwn Aaron Rodgers bermain permainan lewat petang di Tampa.

Set semula NFL: Kedudukan pasukan, Tom Brady bermain, kecederaan Justin Herbert

Permainan Bills-Dolphins dan Ravens-Patriots adalah sebahagian daripada permainan awal petang. The Bills telah memenuhi reputasi mereka setakat ini sebagai kegemaran Super Bowl liga. Mereka telah menewaskan Los Angeles Rams, juara bertahan Super Bowl, dan Tennessee Titans, pilihan playoff AFC No. 1 musim lalu, dengan margin gabungan 72-17.

Kini mereka mesti pergi ke jalan raya untuk bermain permainan cuaca panas pada minggu kerja yang singkat menentang pasukan Dolphins yang menjanjikan dengan permainan hantaran yang dibangkitkan. Tagovailoa melontar sejauh 469 ela dan enam touchdown dalam kemenangan 42-38 Ahad lalu ke atas Ravens.

“Kami melaksanakan semua silinder secara menyerang,” kata Tagovailoa selepas perlawanan itu. “Dan kemudian apabila ada masa di mana kami tidak melaksanakan, tiada siapa yang panik. Semua orang baru sahaja kembali ke borak dan kami berkumpul semula.”

Tua Tagovailoa tiba-tiba berkembang maju, dan Dolphins kembali relevan

The Dolphins mengatasi defisit 28-7 pada separuh masa dan 35-14 pada suku keempat. Mereka menjaringkan 28 mata dalam 13 minit terakhir permainan, dan Jurulatih Mike McDaniel memulakan sidang akhbar selepas perlawanan dengan bertanya, “Adakah sesiapa yang letih?”

The Ravens memperbaharui persaingan mereka yang kadang-kadang bersemangat dengan Patriots ketika mereka cuba untuk kembali ke ruang kemenangan. Jackson tampil dengan persembahan cemerlang menentang Dolphins. Dia menjadi quarterback pertama dalam sejarah NFL yang mempunyai hantaran sentuh dan larian touchdown sekurang-kurangnya 75 ela setiap satu dalam permainan yang sama.

“Terdapat cabaran setiap minggu,” kata Jurulatih Patriots Bill Belichick pada pertengahan minggu. “Tetapi pastinya Ravens mempunyai banyak daripada mereka dengan quarterback, permainan hantaran, permainan larian, keupayaannya untuk membuat permainan lanjutan yang sukar difahami, letupan penerima mereka dan hujung yang ketat dan dia.”

Patriot selepas Tom Brady masih mencari tahu siapa mereka

Belichick malah tergelak apabila ditanya sama ada Jackson telah menjawab soalan tentang kebolehan melepasi poketnya yang dia hadapi memasuki NFL.

“Tanpa syak lagi,” kata Belichick. “Dia jenis pemain yang merupakan jenis calon MVP. Saya rasa dia lebih daripada menjawabnya. Tunggu dan lihat apa kontraknya. Itu akan menjawabnya.”

Brady dan Rodgers akan bertanding buat kali kelima dalam karier mereka yang dihias tinggi. Brady telah memenangi tiga daripada empat pertemuan setakat ini.

Brady telah melontar sejauh 402 ela yang sederhana dalam dua perlawanan musim ini tetapi Tampa Bay Buccaneers, yang diketuai oleh pertahanan mereka, bermula dengan 2-0. Green Bay Packers dari Rodgers adalah 1-1, setelah berkumpul semula untuk menewaskan Chicago Bears di tempat sendiri Ahad lalu berikutan kekalahan pembukaan musim di Minnesota.

We want to thank the author of this article for this remarkable content

Buku asas NFL Ahad: Brady-Rodgers, Bills-Dolphins, Ravens-Pats tajuk Minggu 3


Check out our social media profiles along with other pages related to themhttps://paw6.info/related-pages/