Buzz Draf NBA 2022: Intel Terkini pada Prospek Teratas dan Pasukan Loteri VIP

0 daripada 6

  David Sherman/NBAE melalui Getty Images

  Kami hanya tinggal beberapa hari lagi untuk draf NBA 2022, yang bermakna pasukan sedang bercakap, khabar angin tersebar dan maklumat sedang didagangkan.

  Masih terdapat banyak perbincangan mengenai siapa yang akan diambil oleh Orlando Magic dengan pilihan keseluruhan No. Soalan baharu tentang Chet Holmgren juga telah timbul.

  Perdagangan sedang dibincangkan juga, bermula dengan Sacramento Kings di No. 4.

  Ia bukan tipikal untuk mendengar apa-apa yang konkrit sebelum draf minggu, jadi beberapa hari akan datang harus mengandungi lebih banyak gosip.

1 daripada 6

  1655744926 88 Buzz Draf NBA 2022 Intel Terkini pada Prospek Teratas dan

  Imej Kevin C. Cox/Getty

  Sejak malam loteri, pasukan saingan sebahagian besarnya telah meramalkan bahawa Orlando Magic akan memihak kepada Jabari Smith di No. 1. Walau bagaimanapun, sepanjang minggu lalu, kami telah mendengar Magic sedang membuat kerja rumah mereka pada Chet Holmgren. Idea bahawa Orlando sedang mempertimbangkannya telah menjadi hangat.

  Smith juga bersenam untuk Oklahoma City Thunder dan menghabiskan beberapa hari bersama mereka. Itu menunjukkan Magic tidak memberinya sebarang jaminan tentang merangkanya terlebih dahulu.

  Smith juga bersenam di Orlando.

  Terdapat juga soalan mengenai kesediaan Holmgren untuk mengambil ujian fizikal dan ujian jantung NBA. Tidak jelas sama ada dia bercadang untuk atau hanya mempunyai untuk pasukan tertentu, tetapi idea bahawa dia cuba mengemudi ke arah (atau menjauh) dari pasukan tertentu ada di luar sana.

2 daripada 6

  1655744926 168 Buzz Draf NBA 2022 Intel Terkini pada Prospek Teratas dan

  Foto AP/Denis Poroy

  Pasukan tidak menjangkakan Bennedict Mathurin akan melepasi New Orleans Pelicans di No. 8. Kebanyakan orang di seluruh liga percaya dia akan berada di luar lembaga selewat-lewatnya.

  Kuat dan meletup dengan saiz 6’6″ (dalam kasut) dan pukulan menembak yang manis, Mathurin mungkin kelihatan hebat dalam suasana senaman. Dia lebih terbukti daripada Shaedon Sharpe, jauh lebih atletik daripada AJ Griffin dan penjaring/penembak yang lebih berbahaya berbanding dengan Dyson Daniels.

  Sacramento Kings, Detroit Pistons, Indiana Pacers dan Portland Trail Blazers semuanya boleh melihat Mathurin sebagai cergas di kedudukan 2/3. Jaraknya kelihatan seperti No. 4-7.

3 daripada 6

  1655744926 676 Buzz Draf NBA 2022 Intel Terkini pada Prospek Teratas dan

  Edaran/Foto NCAA melalui Getty Images

  Dengan Keegan Murray, Dyson Daniels dan Bennedict Mathurin nampaknya berada dalam kelompok lapan teratas, AJ Griffin dipercayai terdedah kepada tergelincir.

  Walaupun Shaedon Sharpe tidak pernah bermain seminit di Kentucky, kebanyakannya menganggap dia menawarkan terlalu banyak peningkatan untuk pasukan untuk meneruskan dalam julat No. 6-10.

  Sementara itu, tidak semua orang telah membeli Griffin menawarkan lebih daripada menembak. Dalam 39 perlawanan di Duke, dia mencatatkan 38 assist, 20 steal dan 53 percubaan balingan percuma. Itu telah menimbulkan persoalan tentang kekurangannya yang letup dan kaki yang lebih berat untuk mencipta, meniup atau bertahan.

  Walaupun kami tidak menerima sebarang berita tentang perubatan Griffin yang menaikkan bendera merah, beliau sejarah kecederaan di sekolah menengah diketahui secara meluas. Griffin berada di papan apabila pilihan New York Knicks di No. 11 kelihatan mungkin.

4 daripada 6

  1655744926 603 Buzz Draf NBA 2022 Intel Terkini pada Prospek Teratas dan

  Imej Paul Kane/Getty

  Ada yang percaya Ousmane Dieng mendapat pertimbangan daripada pasukan loteri, malah beberapa merangka dalam 10 teratas.

  Dia dilihat sebagai pilihan yang berisiko tinggi, ganjaran tinggi, jadi orang yang percaya mungkin melihat peningkatan yang menarik dalam julat di mana kebanyakan prospek bertindak sebagai pemain peranan.

  Idea Dieng, sayap 6’9″ dengan kemahiran pengawal, sentiasa lebih menarik daripada produksinya. Tetapi sepanjang separuh kedua musimnya dalam NBL, dia menyatukan regangan pemarkahan dan membuat pukulan, yang membawa kepada untuk optimis terhadap perkembangannya.

  Nampaknya Dieng paling awal boleh pergi ialah ke New Orleans Pelicans di No. 8 atau San Antonio Spurs di No. 9.

5 daripada 6

  1655744927 652 Buzz Draf NBA 2022 Intel Terkini pada Prospek Teratas dan

  Rocky Widner/NBAE melalui Getty Images

  Pasukan menjangkakan Sacramento Kings akan membincangkan perdagangan sehingga mereka berada di kedudukan No. 4.

  Pada peringkat ini, harga untuk pilihan No. 4 dianggap curam, walaupun biasanya beberapa hari sebelum draf. Harga itu mungkin akan turun apabila kita semakin hampir kepada 8 malam pada hari Khamis.

  Walaupun Jaden Ivey secara meluas dianggap sebagai prospek keempat terbaik draf itu, pasukan juga berkata tidak pernah mengharapkan apa-apa apabila ia datang ke Sacramento. Shaedon Sharpe dianggap sebagai pilihan tidur jika Raja-raja kekal, walaupun Keegan Murray juga dianggap mendapat pertimbangan.

6 daripada 6

  1655744927 669 Buzz Draf NBA 2022 Intel Terkini pada Prospek Teratas dan

  Foto AP/Matt Rourke

  – Pasukan saingan terus menganggap Jaden Ivey adalah pilihan tidur di No. 2 untuk Oklahoma City Thunder, terutamanya jika Jabari Smith pergi dahulu. Walaupun Holmgren mendapat pertimbangan di No. 1, pengakap nampaknya masih berkongsi rasa bimbang tentang tubuhnya dan ciptaan terhad untuk pilihan utama. Tiada siapa yang kedengaran teragak-agak apabila bercakap tentang Ivey. Dia tidak sesuai untuk pasukan OKC yang sudah mempunyai Shai Gilgeous-Alexander dan Josh Giddey, jadi kepercayaan bahawa dia adalah pilihan di No. 2 mungkin lebih terikat dengan kekurangan keyakinan terhadap Holmgren.

  – Jake LaRavia telah dijemput kembali untuk beberapa latihan kedua. Andaian adalah bahawa dia pergi ke suatu tempat dalam 20-an. Konsensus umum adalah bahawa dia adalah seorang penyerang yang berkemahiran tinggi, pintar yang serba boleh menyemak kotak yang betul dalam NBA hari ini.

  – Andrew Nembhard boleh menyelinap ke usia 20-an selepas memenangi pasukan semasa gabungan NBA. Walaupun ia hanya satu perebutan, dia mudah mendominasi prospek pusingan kedua dengan lebih kebebasan daripada yang dia ada di Gonzaga.

  – Kepercayaan bersama menjadikan Johnny Davis berada di tangga ke-10. Kebanyakan menjangkakan Washington Wizards akan mengambilnya jika dia berada di papan dan tidak ada kejutan lain.

  – Pengakap mengharapkan pasukan yang merangka dalam usia remaja dan 20-an untuk menyediakan pilihan mereka. Draf tahun depan dijangka menjadi salah satu yang terbaik dalam ingatan baru-baru ini, jadi sesetengah pasukan bukan loteri mungkin membuat pilihan pada 2022 mereka sepenuhnya jika mereka boleh menambah satu lagi pusingan pertama tahun depan.

  – Terdapat andaian bahawa Dalen Terry akan menjadi pilihan pusingan pertama, dengan berita yang tersebar tentang dia mengurangkan kebimbangan mengenai nombor menembaknya semasa latihan. Pada 6’7″ dengan lebar sayap hampir 7’1″, dia seorang pemain yang unik memandangkan fakta dia bermain point guard dan mempertahankan sayap. Sebaik sahaja nama-nama besar tidak disenaraikan, menjadi unik boleh menyimpan nilai tambahan dalam draf ini.

We want to say thanks to the writer of this write-up for this awesome content

Buzz Draf NBA 2022: Intel Terkini pada Prospek Teratas dan Pasukan Loteri VIP


You can view our social media pages here and additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/