Campbell menyediakan kemas kini kecederaan pada Hutchinson, Ragnow, Cominsky dan banyak lagi

Ia bukan rahsia Singa Detroit terhantuk. Mereka diserang teruk oleh pepijat kecederaan minggu lalu tetapi masih berjaya bangkit dengan kemenangan 36-27 ke atas Washington Commanders, walaupun ketinggalan empat pemain permulaan.

Selepas perlawanan pada hari Ahad, dan pada sidang akhbar pagi Isninnya, jurulatih Dan Campbell memberikan beberapa maklumat terkini mengenai beberapa pemain Lions yang cedera. Mari kita lihat apa yang Campbell katakan.

Aidan Hutchinson (kuda charley)

Kemas kini:

“Hutch sepatutnya okay. Dia hanya mempunyai kuda charley kecil. Dia akan bersikap lembut, tetapi dia sepatutnya baik-baik saja.”

Hutchinson kelihatan terkebil-kebil semasa separuh masa kedua perlawanan terakhir, namun dia masih mampu menguruskan 60 pukulan pertahanan, baik untuk 81 peratus daripada yang tersedia. Selepas perlawanan itu, Hutchinson dua kali menolak kecederaan itu sebagai “barangan bola sepak” dan nampaknya tidak bimbang untuk mempunyai sebarang kesan jangka panjang.

Frank Ragnow (pangkal paha/kaki)

Pada hari Ahad:

“Kami tidak prihatin. Kami rasa perkara itu akan sembuh. Kami hanya perlu memberi sedikit masa.”

Susulan pada hari Isnin:

“Frank berasa lebih baik hari ini, kita akan lihat di mana kedudukannya.”

Ragnow dapat bermain melalui kecederaan pangkal pahanya pada Minggu 1, tetapi apabila kecederaan kaki ditambah pada campuran, ia terbukti terlalu sukar untuk dimainkan. Ia satu petanda yang menggalakkan bahawa Ragnow tidak diletakkan dalam simpanan yang cedera—bermakna dia perlu terlepas sekurang-kurangnya empat minggu—tetapi “sedikit masa” tidak benar-benar menetapkan jadual waktu.

Kami akan mengetahui lebih lanjut mengenai kecederaan Ragnow pada hari Rabu apabila laporan kecederaan rasmi dikeluarkan, tetapi jika Ragnow tidak dapat bermain, Lions sekali lagi akan beralih kepada Evan Brown sebagai pengganti. Dia bermain dengan sangat baik, terutamanya sebagai pelindung hantaran pada perlawanan lepas.

Perlu diingat juga, bahawa Campbell mengesahkan kecederaan itu adalah pada kaki yang sama yang menyebabkan dia terlepas 13 perlawanan musim lalu, tetapi dia tidak menyatakan sama ada ia sama. kecederaan.

Jonah Jackson (jari)

Kemas kini:

“Jona mungkin agak sama seperti dua hari lalu. Jadi ia agak hari-hari sekarang.”

Bolehkah Jona bermain melalui kecederaan jari?

“Sejujurnya, terimalah seadanya. Kami ingin melihat di mana dia pada hari Rabu mungkin. Tengok macam mana rasanya. Lihat sama ada dia merasakan ia adalah sesuatu yang dia boleh berfungsi. Jadi kita tidak akan tahu sehinggalah—ia akan menjadi sesuatu yang dia rasa dia boleh berfungsi dengannya dan berjaya.”

Kecederaan jari kedengaran kecil, tetapi itu boleh menjadi sangat mencabar untuk diharungi, terutamanya bagi penjaga garisan yang menyerang yang menghabiskan semua permainan untuk menggerakkan penjaga garisan bertahan 300+ paun. “Hari demi hari” menggalakkan—Taylor Decker terlepas separuh tahun 2021 kerana kecederaan jari—tetapi ini juga kelihatan seperti situasi tunggu dan lihat.

Walaupun kehilangan Pro Bowler di pengawal kiri biasanya merupakan berita buruk, ia memberi peluang kepada Dan Skipper untuk masuk ke dalam barisan dan menulis kisah uniknya sendiri—salah satu yang terbaik dalam minggu ini. Jika Jackson tidak dapat bermain, Lions boleh mendapatkan Skipper sekali lagi.

Amani Oruwariye (belakang)

Kemas kini:

“Amani rasa lebih baik hari ini. Kita akan lihat di mana ia berada.”

Oruwariye mengalami kesukaran untuk meregangkan punggungnya pada hari Khamis dan ditarik dari latihan. Dia terlepas latihan seterusnya dan perlawanan dengan kecederaan belakang yang terlalu biasa. Setakat ini, tiga penjaga garisan—Halapoulivaati Vaitai, Tommy Kraemer dan Levi Onwuzurike—semuanya telah diletakkan dalam simpanan yang cedera dengan kecederaan belakang, jadi walaupun “hari ini lebih baik” adalah positif, tidak mengapa untuk bersikap ragu-ragu.

Will Harris bermula di tempat Oruwariye perlawanan lepas dan dia menggunakan fizikalnya untuk memberi impak daripada sekunder. Dia akan menjadi pengganti semula jadi jika Oruwariye kekal diketepikan.

John “Comish” Cominsky (tangan)

Kemas kini:

“Comish, dia ada tangan (cedera). Jadi dia sedang diperiksa sekarang semasa kita bercakap.”

Cominsky cedera ketika menentang Washington dan dilihat meninggalkan bilik persalinan dengan seorang jurulatih untuk mendapatkan x-ray. Apabila mereka kembali, jurulatih meninggalkannya dengan beberapa arahan, kemudian keluar bersama Cominsky. Dia tidak didedahkan kepada pemberita, mungkin disebabkan ketidakpastian kecederaan itu, yang merupakan amalan biasa.

Cominsky telah menjadi sebahagian besar daripada apa yang Lions lakukan di bahagian pertahanan baru-baru ini dan jika dia tidak dapat bermain minggu depan, Austin Bryant mungkin akan menjadi penggantinya dalam barisan pemain.

Charles Harris (tidak diketahui)

Kemas kini:

“Charles, kita akan lihat. Dia rasa okay hari ini.”

Kecederaan Harris tidak diketahui. Dia bermain dalam 70 peratus daripada snap pertahanan terhadap Panglima dan memberi impak besar awal dengan karung strip yang mengakibatkan keselamatan. Kecederaan itu tidak pernah diumumkan secara rasmi semasa perlawanan, dan Campbell tidak memberikan sebarang butiran pada hari Isnin, tetapi nadanya tidak begitu menjanjikan.

We want to give thanks to the writer of this short article for this awesome web content

Campbell menyediakan kemas kini kecederaan pada Hutchinson, Ragnow, Cominsky dan banyak lagi


You can find our social media profiles here as well as additional related pages here.https://paw6.info/related-pages/