Carney: Draf Olok-olok Pittsburgh Steelers 2022 (Versi 2.0) – Steelers Depot

Bersiap sedia. Satu lagi draf olok-olok akan datang.

Dengan lebih kurang tiga minggu lagi untuk bermulanya Draf NFL 2022, tiba masanya untuk menggugurkan versi kedua saya bagi draf olok-olok tujuh pusingan Pittsburgh Steelers, terutamanya selepas kegilaan agensi bebas yang awal sudah ada di belakang kami.

Keluar dari agensi bebas, Steelers dengan jelas menangani beberapa lubang pada senarai sebelum draf, memberikan diri mereka sedikit kelonggaran menuju ke pusingan pertama di Las Vegas. Mengetahui perkara itu, saya cuba membina draf olok-olok terbaharu saya di sekitar senarai semasa di Pittsburgh dan cuba menangani beberapa lubang yang masih ada dalam senarai itu.

Jika anda terlepas, inilah versi pertama saya Draf olok-olok Steelers.

Perkara akan berubah antara sekarang dan draf olok-olok terakhir saya pada akhir April. Nikmati perjalanan.

Dan seperti biasa, beritahu saya pendapat anda tentang draf olok-olok pertama saya di bahagian komen di bawah!

PUSINGAN 1 (#20 KESELURUHAN) — DESMOND RIDDER/QB/CINCINNATI — 6033, 211 LBS.

Analisis: QB1 peribadi saya dalam kelas draf, Ridder membawa kepimpinan yang hebat ke jawatan itu bersama-sama dengan etika kerja yang luar biasa. Walaupun silingnya tidak setinggi seseorang seperti Malik Willis dari Liberty, Ridder boleh dikatakan quarterback yang paling bersedia Pro dalam kelas Draf NFL 2022. Dia bermain dengan irama secara keseluruhan, dan mempunyai mekanik yang konsisten dan berulang yang menjana kuasa mudah. Kepintarannya di luar carta dan dia memproses agak cepat dalam filem. Kebimbangan tentang permainannya dalam hal ketepatan dan penempatan bola sudah tentu adil pada ketika ini dalam proses, tetapi dia akan menjadi starter seperti Alex Smith untuk masa yang lama dalam NFL.

Pilihan Sebelumnya: Zion Johnson, iOL, Kolej Boston

Lain-lain Dipertimbangkan: Sam Howell, QB, UNC; Andrew Booth Jr., CB, Clemson; George Pickens, WR, Georgia

PUSINGAN 2 (#52 KESELURUHAN) — DeMARVIN LEAL/DL/TEXAS A&M — 6037, 283 LBS.

Analisis: Leal mungkin kelihatan agak bersaiz kecil di atas kertas, tetapi dia menonjolkan diri terbaik sebagai penjaga garisan pertahanan 3-teknologi, penembak jurang yang boleh mengatasi penjaga garisan yang menyerang dengan kepantasannya untuk berkuasa dan atletisme yang jarang berlaku secara keseluruhan. Walaupun dia tidak begitu dominan di Texas A&M seperti yang ramai jangkakan dia akan berada dalam tiga musim di College Station (hanya 13.0 karung kerjaya, 25.0 tackle untuk kekalahan), letupan kawasan pendek dan letupan keseluruhan yang dimilikinya akan menjadikannya tambahan yang dialu-alukan. kepada barisan pertahanan Steelers yang semakin tua yang telah diuji dengan ketara pada tahun 2021.

Pilihan ini mungkin bertentangan dengan konvensyen secara keseluruhan, memandangkan kerja yang dilakukan Steelers di barisan pertahanan dalam agensi bebas, mengekalkan Montravius ​​Adams untuk berpasangan dengan potensi kembalinya Stephon Tuitt, bersama dengan kembalinya daripada kecederaan untuk Tyson Alualu. Barisan pertahanan semakin lama, dan Leal ialah pemain tinggi yang telah ditunjukkan oleh Steelers, memandangkan jurulatih DL Karl Dunbar berada di Stesen Kolej untuk Hari Pro Aggies.

Pilihan Sebelumnya: Darrian Beavers, LB, Cincinnati

Lain-lain Dipertimbangkan: Leo Chenal, LB, Wisconsin; Jaquan Brisker, S, Penn State; Kaiir Elam, CB, Florida

PUSINGAN 3 (#84 KESELURUHAN)— NICK CROSS/S/MARYLAND — 6001, 212 LBS.

Analisis: Kami tahu semua tentang Steelers dan kecintaan mereka untuk skor SPARQ pada kedudukan keselamatan. Nick Cross Maryland akan menjadi keselamatan paling SPARQiest yang pernah digubal, terima kasih kepada skor RAS 9.91 berdasarkan pintasan 4.34 40 ela, menegak 37 inci dan lompatan lebar 10’10” yang menakjubkan. Tambah fakta bahawa dia adalah produk Maryland dan kelas bawahan menambahkan lagi tipu daya dan potensi yang sesuai untuk Cross di Pittsburgh.

Bersama dengan nombor ujiannya yang mengagumkan, Cross merekodkan enam pemintasan kerjaya dalam tiga musim dengan Terrapins, dan memulakan 27 perlawanan kerjaya secara keseluruhan. Keupayaannya untuk bermain keselamatan percuma, sudut slot dan penyokong DIME sepatutnya membuat Steelers sangat tertarik secara keseluruhan.

Pilihan Sebelumnya: Skyy Moore, WR, Michigan Barat

Lain-lain Dipertimbangkan: Justyn Ross, WR, Clemson; Darrian Beavers, LB, Cincinnati; Bryan Cook, S, Cincinnati

PUSINGAN 4 (#138 KESELURUHAN) — DANNY GREY/WR/SMU — 5117, 186 LBS

Analisis: Memerlukan kelajuan memecahkan permainan yang sah pada kedudukan penerima yang luas, Danny Grey dari SMU menyediakannya dengan banyaknya. Berasal dari kesalahan Mustangs oktana tinggi dalam AAC, Gray meletakkan nombor ujian yang mengagumkan di NFL Scouting Combine 2022, mencatatkan pukulan 4.33 40 ela, lompatan menegak 34 inci dan lompatan lebar 126 inci. Steelers pastinya berminat, bertemu dengan bintang SMU di Indianapolis dan kemudian menghantar jurulatih WR baharu Frisman Jackson ke Dallas untuk meletakkannya melalui latihan kedudukan semasa Hari Pro Mustangs.

Terdapat sambungan sebenar di sana, walaupun Grey berprofil sebagai penerima No. 3 untuk jangka panjang. Serta-merta dia akan dapat memberikan Steelers ancaman menegak yang sebenar pada kedudukan Z, yang boleh membolehkan Chase Claypool untuk menendang ke dalam untuk peranan gaya slot yang lebih besar, walaupun Gray boleh melihat sedikit masa dalam slot juga.

Pilihan Sebelumnya: Max Mitchell, OT, Louisiana

Lain-lain Dipertimbangkan: Max Mitchell, OT, Louisiana; Damion Pierce, RB, Florida; Coby Bryant, CB, Cincinnati

PUSINGAN 6 (#208 KESELURUHAN) — TY CHANDLER/RB/NORTH CAROLINA — 5107, 203 LBS.

Analisis: Berpegang pada pilihan yang sama di sini sebagai keperluan untuk sandaran kepada Najee Harris di Pittsburgh kekal sebagai keperluan besar yang licik secara keseluruhan. Saya berpeluang melihat Chandler secara peribadi di East-West Shrine Bowl di Las Vegas awal tahun ini, dan dia mudah menjadi salah seorang pemain belakang teratas di sana.

Bekas rekrut 5 bintang yang mendarat di Tennessee sebelum berpindah ke North Carolina, Chandler meledak ke tempat kejadian pada 2021, mencecah 1,092 ela bergegas dan 13 touchdown sebagai senior dengan Tar Heels. Dia meletup dengan bola sepak di tangannya sebagai pelari, membawa kuasa yang diremehkan ke kedudukan, dan boleh berfungsi sebagai belakang tiga ke bawah kerana kebolehannya dalam perlindungan hantaran dan keupayaan tidak sepadan sebagai penerima keluar dari padang belakang.

Dia mempunyai haus dan lusuh yang terhad pada badannya juga dengan kurang daripada 700 sentuhan sepanjang lima musim di kolej, yang harus dilihat sebagai tambahan, terutamanya sebagai pilihan pusingan lewat. Dia bukan nama yang paling mencolok, tetapi dia membawa set kemahiran yang sangat diperlukan ke jawatan pada Hari 3.

Pilihan Sebelumnya: Ty Chandler, RB, Carolina Utara

Lain-lain Dipertimbangkan: Tyler Badie, RB, Missouri; Deangelo Malone, EDGE, Kentucky Barat; Dare Rosenthal, OT, Kentucky

PUSINGAN 7 (#225 KESELURUHAN) — JOSHUA ROSS/LB/MICHIGAN — 6003, 227 LBS.

Analisis: Walaupun selepas menambah Myles Jack dalam agensi bebas dan mengekalkan Robert Spillane dan Marcus Allen pada tender ejen percuma terhad di luar musim ini, keperluan untuk pemain belakang BUCK sebenar masih menjadi perkara utama di Pittsburgh. Ross sudah tentu sesuai. Seorang pertahanan fizikal menuruni bukit yang datang dari Michigan, Ross menghasilkan sedikit sebanyak untuk Wolverines.

Walaupun dia tidak mempunyai kelajuan dan kepelbagaian yang terbaik untuk permainan hari ini, dia dianggap sebagai “lelaki tidak ketara” yang membawa kepimpinan dan daya saing, hampir sama dengan bekas pemain barisan permulaan BUCK Steelers, Vince Williams. Steelers sudah menunjukkan minat, kerana kontinjen Hari Pro Steelers Kevin Colbert, Mike Tomlin, dan Brian Flores membawa Ross untuk makan malam selepas Hari Pro Michigan pada pertengahan Mac, menurut Tony Pauline dari Pro Football Network.

Pilihan Sebelumnya: Jermaine Waller, CB, Virginia Tech

Lain-lain Dipertimbangkan: Jeffrey Gunter, EDGE, Coastal Carolina; Chase Lucas, CB, Arizona State; Baylon Spector, LB, Clemson

PUSINGAN 7 (#241 KESELURUHAN) — KOLEJ TYLER VRABEL/OL/BOSTON — 6056, 315 LBS.

Analisis: Saya boleh pergi ke beberapa arah di sini untuk Steelers, tetapi saya memutuskan untuk mengambil peluang untuk menangani potensi pembangunan hayunan dengan garis keturunan NFL di Boston College Tyler Vrabel, anak kepada ketua jurulatih Tennessee Titans Mike Vrabel. Seorang pemula tiga tahun di BC, Vrabel melihat masa pada terjahan kiri dan kanan, menonjol dalam permainan larian kerana kuasa dan kecekalannya.

Walaupun gerak kakinya secara keseluruhannya kukuh dalam perlindungan hantaran, dia cenderung menjadi lebih berat dan bersandar di atas skinya, menyebabkan beberapa masalah dengan pelumba laju dari kedua-dua belah pertahanan. Pada lewat dalam draf ini, anda mengambil peluang pada ciri-ciri dan Vrabel sememangnya mempunyai saiz dan panjang untuk berkembang dengan baik menjadi alat hayunan. Garis keturunan NFL tidak menyakitkan sedikit pun.

Pilihan Sebelumnya: Connor Heyward, TE, Michigan State

Lain-lain Dipertimbangkan: Connor Heyward, TE, Michigan State; Tasik Quintin, S, UCLA; Johnny Petrishen, LB, Pittsburgh

We would love to give thanks to the author of this article for this remarkable web content

Carney: Draf Olok-olok Pittsburgh Steelers 2022 (Versi 2.0) – Steelers Depot


Our social media profiles here as well as other pages related to them here.https://paw6.info/related-pages/