CeeDee Lamb tampil dengan permainan klac untuk mengangkat Cowboys kepada kemenangan besar ke atas Giants

The Koboi Dallas memerlukan semua pemain bintang mereka untuk berbuat lebih banyak selagi Dak Prescott berada di luar barisan.

Pada suku keempat malam Isnin, CeeDee Lamb tidak berbuat banyak. Penerima No. 1 baharu Cowboys tidak mempunyai kesan yang besar. Momen terbesarnya musim ini bukanlah momen yang baik, menjatuhkan apa yang akan menjadi tangkapan yang sangat besar pada separuh masa pertama menentang New York Giants. Dia kebanyakannya hantu apabila kesalahan itu sangat memerlukan dia untuk bermain.

Apabila Cowboys amat memerlukannya pada suku keempat, Lamb menjadi hidup. Dia berpegang pada tangkapan 4 ela pada keempat-dan-4 walaupun terkena pukulan keras. Dia terlepas sejauh 26 ela ke garisan 1 ela. Kemudian dia membuat tangkapan touchdown yang luar biasa, menarik masuk a Cooper Rush lulus dengan sebelah tangan dan mengetuk jari kakinya dalam batas. Ia adalah tangkapan kekili sorotan.

Ketiga-tiga permainan itu adalah perbezaan terbesar dalam a kemenangan besar 23-16 untuk Cowboys, yang cuba kekal dalam perlumbaan playoff sehingga Prescott kembali daripada pembedahan ibu jari. Mereka menjalankan tugas dengan baik.

Dallas adalah 2-0 dengan Rush bermula, yang lebih baik daripada yang diharapkan oleh sesiapa pun. Rush melakukan tugasnya semula pada malam Isnin. Pertahanan adalah hebat. Tetapi Lamb adalah wira selepas permulaan yang sukar.

Penerima lebar Dallas Cowboys, CeeDee Lamb (88) melakukan tangkapan mendarat yang menakjubkan dalam kemenangan ke atas Giants. (Foto AP/Adam Hunger)

Kesalahan bermula sangat perlahan pada ‘MNF’

Permainan itu tidak mempunyai touchdown sehingga kira-kira dua jam selepas ia bermula. Saquon Barkley, yang kelihatan segar semula musim ini, melakukan larian pendaratan yang bagus, memotong semula padang sejauh 36 ela dan skor. Itu memberikan Giants mendahului 13-6 dengan baki kurang daripada enam minit pada suku ketiga.

Kesalahan Cowboys, yang tidak aktif sepanjang malam, menjadi hidup selepas pendaratan Barkley. Dallas mempunyai pemanduan terbaik ke titik malam itu, pergi sejauh 75 ela dalam sembilan perlawanan. Ezekiel Elliott menjaringkan gol dari jarak 1 ela untuk mengikat permainan.

Ia mengambil sedikit masa, tetapi tiba-tiba terdapat beberapa tipu muslihat pada “Monday Night Football.”

Salah satu sebab terdapat begitu sedikit mata adalah kerana Lamb melepaskan potensi hantaran mendarat tepat di tangannya. Tergesa-gesa memukulnya 40 ela ke bawah padang dan dia melakukan pukulan yang baik pada touchdown sejauh 52 ela tetapi dia hanya melepaskan hantaran yang sempurna. Terdapat detik-detik lain pada malam Isnin apabila Lamb tidak hadir ke majlis itu. Melalui 11 suku musim ini dia agak kecewa.

Dia menebusnya dan kemudian beberapa ketika dia panas pada suku keempat dan membawa Cowboys mendahului. Itulah yang Cowboys mahu lihat musim ini, dan itulah yang mereka perlukan untuk mencuri perlawanan besar pada malam Isnin.

Koboi kekal hidup tanpa Dak Prescott

NFC East mungkin tidak begitu bagus musim ini, di luar Philadelphia Eagles. The Giants bermula 2-0 tetapi tiada siapa yang benar-benar membeli mereka selepas dua kemenangan dekat menentang pasukan biasa-biasa saja. The Komander Washington mungkin teruk lagi.

The Cowboys mempunyai alasan yang sedia dibuat. Prescott telah dikeluarkan sejak mengalami kecederaan ibu jari lewat dalam kekalahan Minggu 1, walaupun dia berharap untuk kembali tidak lama lagi. Sehingga dia kembali, kesalahan Cowboys akan bergelut untuk menjaringkan gol. Rush telah melakukan dengan baik sebagai pengisian, tetapi ia berbeza apabila Prescott bermula.

Mereka bersaing tanpa Prescott. Pertahanan mempunyai hantaran yang tergesa-gesa dan mengekalkan Cowboys dalam permainan. Dallas kelihatan seperti menghadapi masalah selepas pendaratan Barkley, tetapi ia bertindak balas dengan cara yang besar. The Giants masih mempunyai peluang mereka. Mereka mempunyai 91 ela untuk pergi dengan kurang daripada dua minit selepas pukulan Cowboys. Trevon Diggs dipetik Daniel Jones dengan baki 1:09 dan kemenangan telah dijamin.

The Cowboys melihat kemungkinan permulaan yang mengerikan dengan Prescott hilang beberapa minggu, tetapi mereka telah bersatu, pertahanan telah benar-benar baik dan mereka telah mendapat permainan besar apabila mereka memerlukannya. Nampaknya mereka masih berada dalam lingkungan Eagles pada masa Prescott kembali. Itu mengagumkan.

Jika Dallas membuat playoff, kemenangan malam Isnin akan menjadi sebab besar untuk itu. Dan Lamb sepatutnya mendapat banyak kredit.

We would like to say thanks to the author of this post for this amazing content

CeeDee Lamb tampil dengan permainan klac untuk mengangkat Cowboys kepada kemenangan besar ke atas Giants


Discover our social media profiles and other pages that are related to them.https://paw6.info/related-pages/