Cubs Menjangkakan Untuk Menambah Starting Center Fielder; Aktif Di Pasaran Shortstop

Ia kelihatan seperti musim luar yang sibuk untuk Cubs kerana mereka ingin meneruskan pembinaan semula mereka dan memperbaiki rekod 74-88 mereka pada 2022. Menurut kenyataan yang dibuat oleh presiden operasi besbol Jed Hoyer kepada Maddie Lee dari Chicago Sun-TimesCubs menjangkakan untuk menambah pemadang tengah permulaan, manakala Jon Morosi dari laporan MLB Network bahawa pasukan itu telah menjadi salah satu yang paling aktif awal dalam pasaran hentian singkat.

“Kami mempunyai pemain dalaman yang pastinya akan bermain di luar sana [in center],” Hoyer berkata, “tetapi saya fikir bahagian terbesar mungkin datang dari luar.”

Rafael Ortega dan Christopher Morel mempunyai sebahagian besar masa bermain di bahagian tengah musim lalu, tetapi ketika kedua-duanya berada di bawah kawalan kelab untuk musim depan, komen Hoyer menjelaskan bahawa kedua-duanya tidak dilihat sebagai pemain tengah mereka bergerak ke hadapan. Ortega mencecah .241/.331/.358 dengan tujuh larian di tempat sendiri, manakala Morel mencatatkan garisan .235/.308/.433 dengan 16 larian rumah dalam kempen rookienya. Morel melantun di sekitar posisi dalam padang juga, tetapi tidak mencatatkan tanda pertahanan positif untuk kerja mereka di tengah.

Sebilangan prospek terbaik Cubs adalah pemain luar, tetapi mereka berada pada pelbagai peringkat perkembangan mereka. Prospek utama mereka, menurut Fangraphs, Pete Crowe-Armstrong berada di High-A sementara Kevin Alcantara (ketiga) berada di Single-A. Brennen Davis dan Alexander Canario adalah prospek terbaik mereka di Triple-A, tetapi kedua-duanya cedera dan garis masa yang tidak pasti.

“Sudah tentu dengan [Alexander] Kecederaan Canario dan Brennen [Davis’] kemunduran, ia menjadikannya lebih jelas,” Hoyer berkata.

Setakat pilihan medan pusat masuk dalam agensi percuma, pilihannya tidak begitu banyak. Hakim Harun adalah nama terbesar yang ada, tetapi walaupun dia memainkan sejumlah besar pemain tengah musim ini untuk Yankees, nampaknya tidak mungkin Cubs akan bersedia untuk membuat jenis percikan yang diperlukan untuk mendaratkannya. Brandon NimmoGabungan kemahiran asas elit, kuasa padu dan pertahanan yang mencukupi akan menjadikannya calon yang kuat, tetapi walaupun dia akan jauh lebih murah daripada Hakim, dia masih berkemungkinan akan mendapat perjanjian utara $100MM dan seterusnya’ Akan ada banyak pelamar untuk menaikkan harganya.

Dua nama profil yang kurang tinggi untuk dipertimbangkan ialah Kevin Kiermaier dan Cody Bellingerdan Gordon Wittenmyer dari laporan NBC Sports bahawa kedua-duanya adalah dalam radar Cubs. Kiermaier, 33, adalah ejen bebas selepas Rays menolak pilihan pasukannya untuk 2023. Walaupun nombor pertahanannya yang elit sebelum ini telah menurun apabila usianya meningkat, dia masih menjadi pertahanan yang kuat dan akan menjadi pilihan stopgap yang lebih murah sehingga salah satu prospek Cubs sudah bersedia. Bellinger boleh menjadi ejen bebas tidak lama lagi jika Dodgers memilih untuk tidak memberikan tawaran kepadanya. Dia mengalami penurunan yang ketara sejak tahun MVP 47 homernya pada 2019, mencatatkan wRC+ 47 dan 83 dalam dua musim lalu, tetapi masih merupakan pertahanan yang mantap di bahagian tengah, dan pada usia 27 tahun, dia cukup muda sehingga perubahan pemandangan mungkin membolehkannya untuk menemui semula beberapa bakat serangannya.

Walaupun percikan besar di tengah tidak kelihatan, ia mungkin berlaku pada hentian singkat di mana pasukan itu aktif dalam pasaran untuk empat pilihan teratas yang tersedia – Trea Turner, Carlos Correa, Dansby Swanson dan Xander Bogaerts. Laporan Wittenmyer menambah bahawa Cubs nampaknya “mencintai” Correa, sesuatu yang bermula sejak draf 2012 apabila mereka mengintai dia dengan pilihan keenam sebelum dia pergi ke Astros secara keseluruhan. Pemain berusia 28 tahun itu mempunyai tahun platform yang kukuh dengan Twins, di mana dia menandatangani perjanjian jangka pendek selepas tiada perjanjian jangka panjang yang mencukupi berlaku pada musim sejuk lalu. Dia akan mencari wang tunai pada musim sejuk ini, dan kemungkinan besar kontraknya mendarat dalam lingkungan $300MM dalam tempoh sembilan atau sepuluh tahun.

Cubs digunakan Nico Hoerner di hentian singkat tahun ini memberi kesan yang hebat. Hoerner bernilai 11 Larian Defensif Disimpan dan 13 Out Di Atas Purata pada kedudukan itu, tetapi dia boleh dengan mudah meluncur ke pangkalan kedua sekiranya Cubs menandatangani salah satu hentian pintas yang disebutkan di atas, dan mengambil alih pada hentian pintas sekali lagi jika tandatangan baharu mula menurun dan perlu menukar kedudukan.

Akhirnya, ia akan menjadi musim sejuk yang sibuk untuk Cubs, dan ia bukan sahaja berhenti di hentian pintas dan padang tengah. Seperti yang Wittenmyer menambah, Cubs telah meneroka peningkatan di pangkalan pertama dan telah mendaftar masuk Josh Bell dan Trey Mancinisementara mereka juga ingin meningkatkan penggiliran mereka dan menunjukkan minat Koudai Senga dan reunion dengan lefty Drew Smyly. Gaji Cubs kini diunjurkan pada $126MM, menurut RosterResource. Itu adalah kurang daripada jenis perbelanjaan yang mereka buat semasa tahun kejuaraan mereka dekad yang lalu, jadi apabila mereka mula menunjukkan kemajuan dalam pembinaan semula mereka, tidak hairanlah untuk melihat mereka bersedia untuk melenturkan otot kewangan mereka semula.We would love to give thanks to the author of this write-up for this outstanding web content

Cubs Menjangkakan Untuk Menambah Starting Center Fielder; Aktif Di Pasaran Shortstop


Take a look at our social media accounts and also other related pageshttps://paw6.info/related-pages/